Sizce?

bazen benimki de böyle ya. henüz evlenmedik ama mesela bir keresinde akşam film izlediğim için bir iki saat ona yazmıyormuşum, bunu sorun etmişti. ben de bir güzel açıklamış biraz da kalaylamıştım. şimdi bu tribinden vazgeçti. ben her şeyin konuşulması taraftarıyım. daha ne istiyosun bacımmmmmm gbi yaklaşımlar gerçekçi değil çünkü konu sahibi bunu istemiyor belli ki.

Peki siz nasıl davranıyorsunuz?
Özel yaşama alanımızın olması lazım başlığı altında konuştum. Hak verdi. Bir de ben balkonda kendime bir alan kurdum. Eşim de çalışma odasında oyun oynuyor, film izliyor, kitap okuyor. Sonra yanıma geliyor veya ben onun yanına gidiyorum. Ara ara Söylendiği de oluyor tabi ama bu sınırı koruyoruz. Çok güzel de bir beraberliğimiz var aslında. Değişik yerleri gezeriz vs sadece ev için bu durum. Dışarda ayrı bir hayatımız yok zaten. Ben dışarda onsuz pek mutlu olamıyorum.

İstemiyorum değil ama mesela 10 kereden 2 sinde aşırı bunalıyorum. Çünkü kedi kendime kalacağım hiç vakit yok resmen. Bebek uyuduktan 1 saat sonra mecbur bende yatıyorum. Onunda en azından yarım saati sadece bana kalsa iyi olur diyordum.

Bu nokta bence çok önemli, dışarı mevzusu. Çünkü bizde de öyle, dışarıda herzaman birlikteyiz. Yalnızken keyif alamıyoruz zaten. Sanırım en azından evde biraz ayrı kalmak lazım.

Çok bunadlıınız da güzelce biraz başım ağrıyor yarım saat bir dinleneyim deseniz ona da mı müsade etmiyor?

Bazı insanlar sevgisini temasla belli eder, eşim de eşiniz gibi sürekli bana dokunur, konuşurken elini yüzüme falan koyar değişik şeyler yapar, hiç bişey yapmasa bile bir eli sürekli üzerimdedir ya bacağımda,ya ayağımda, ya kolumda.. İlk başlarda biraz bunalmıştım ama şimdi alıştım çok mutluyum bu durumdan, hatta dokunmasa bişey mi oldu acaba diye düşünüyorum yani o derece alıştım Bence böyle bi konuda bi insanı uyarmak ya da konuşmak soğumasına neden olabilir.. O yüzden tepkilerinizi dikkatli vermeye çalışın derim.. Çocuk olunca kadınlar yorgunluktan eşle iletişimi dahi kesmek istiyolar her yönden ve bence bu arada bi soğukluğa neden oluyo.. Siz bence bu hataya düşmeyin, bırakın dokunsun,sevsin,anlatsın ki aranızdaki iletişim zedelenmesin

Memnunum durumdan. Bende hayatımı sevgi ilgi eksikliği ile geçirdiğim için bana ilaç gibi geliyor. Ama çocuk yüzünden sanırım aşırı yorgun olduğum için bunalıyorum.

Gerçekten başımın ağrıdığı çok oluyor, o zamanda masaj yapmak istiyor.

Ahaha.. Kaçarınız yok galiba. Artık kırmadan yavaş yavaş alıştıracaksınız. Şöyle bir yarım saat ver kimse bir elleşmesin deyiver odaya geç. Zamanla o da alışır. Belki üzülür gibi ama ne yapalım yani sürekli beraber olunur mu ?

Gönlünü alarak uygun bir dille söyleyin bence

Memnunum durumdan. Bende hayatımı sevgi ilgi eksikliği ile geçirdiğim için bana ilaç gibi geliyor. Ama çocuk yüzünden sanırım aşırı yorgun olduğum için bunalıyorum.
Anlıyorum sizi ama dediğim gibi hassas bi mevzu bu.. Bunalmayayım derken araya görünmez duvarlar girmesin.. En mantıklısı arada biyerinizin ağrıdığını söyleyip bi süre başka odaya geçmek.. ama yok şöyle bunalıyorum yok böyle yalnız olmak istiyorum mevzularına girerek durumu kendisine izah etmeye çalışmayın bence.. Ben kendimi eşinizin yerine koyduğumda ne kadar üzülüp uzaklaşabileceğini tahmin ediyorum çünkü..

:)

Gerçekten öyle. Kırılgan da bir adamdır.

Birebir aynı sıkıntıyı bende yaşıyorum.
Sıkıntı değil aslında ama bazen diyorsun ki; "sözel ya da fiziksel lütfen bi temas olmasın"..
Biz de kitap okurken mesela ben koltukta okuyorum diyelim, o yere uzanıp eliyle dokunamıyorsa mutlaka ayağını uzatıp ayağıma değdirir.
Evde karşılaştığımız her an belime sarılır, gözlerimin içine bakıp güzel şeyler söyler.
Evet çok güzel ama bazen çok çişim geliyor ve tuvalete hızla ilerliyorum diyelim, belimden kavrayıp bişey söyleyince "aşkım bi bırak çişim geldi" deyip geçemiyorsun, gülümsüyorsun falan ama ee işiceem bi çekil be adam tuvalete yetişmeye çalışıyorum denmiyor.
Saçımla oynanmasından ifrit olurum, bi şekilde o parmaklar o saça dolanır.
Gece o uyuduktan sonra yataktan sessizce kalkıp bahçeye çıkıyorum bazen, bi sigara kahve keyfi yapayım diye..
Bi bakıyorum hoop gelmiş arkamdan, omzuma hırka bırakıyor.
Tamam çok güzel, çok hoşuma gidiyor ama sürekli olunca hep olunca boğuluyor gibi oluyorsun bazen, işte bu durum nasıl anlatılır ki?

Herşeye rağmen canım o benim, Rabbim başımdan eksik etmesin.

Milyon kez evet evet evet aynen öyle ve amin :). Gerçekten Allah eksikliğini göstermesin.

Boğa burcu

Benim koca beni de alıştırdı,belki ileride sizler de alışırsınız.
İyi bir şeymiş,tavsiye edilir.
Sevmek dokunmaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…