Sizce?

bookermoon

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
21 Ocak 2018
1.420
4.128
63
Merhabalar hepinize. Fikirlerinize ihtiyacım var, çünkü kendim bir yol bulamaz oluyorum artık. 28 yaşında, bir bebeği olan, şuan çalışmayan bir kadınım. Sorunum şu, eşim iyidir hoştur, aramızdaki sevgi ve saygı oldukça kuvvetlidir. Fakat son zamanlarda beni çok bunaltıyor. (Aslında hep böyleydi ama benim tahammülüm azaldı). Örneğin, akşam uzanmışım kitap okuyorum, elleri sürekli üzerimde, ya bacağımı okşar ya boynuma dokunmaya çalışır, hiçbirşey yapmazken bile ayağımı tutar. Sonra sürekli benimle muhabbet etmek ister. Kendisi böcekbilime, uzay, zaman, teknoloji, ve daha birsürü şeye ilgilidir. Yeni öğrendiği bilgileri bana anlatır hergün ama hergün. Evet bende çok seviyorum bunları dinlemeyi ama herzaman olmuyor işte. Gün boyu çocukla ilgilen, ev temizle, yemek yap derken çocuğu uyutunca birazcık sessizlikte kitap okuyup dinlenmek istiyorum. Ama ne mümkün. Bazen kitabımı alıp başka odaya geçtiğim oluyor, bugün burda takılacağım çok yorgunum, diye ama ozamanlar da çok kırıldığını hissedebiliyorum. Biliyorum çoğunuz kızacaksınız ve haklısınız, ilgilenmese de burda ağlayıp, kocam benimle ilgilenmiyor, konusu açacaktım. Şikayetçi değilim ama gerçekten herzaman olmuyor. Bunu onunla konuşsam ama nasıl desem hiç fikrim yok. Sizler olsanız ne yapardınız? Ne önerirsiniz?

Sizinle bu kadar ilgiliyse bunu olumlu yönde kullansanız canım ben seni çok seviyorum çok yoruldum hiç halim kalmadı az çocuğa baksan ben biraz uyusam ya da bana masaj yapsan ne biliyim kendi çıkarınıza işlerde kullansanız.

bence konuşma sakın. eşim bana sevgiliyken her telefon konusmasının sonunda 'seni cok seviyorum ' derdi. bi gün dedimki bende herzaman söyleme anlamı kalmıyo dedim. adam bozuldu tabi. demez olaydım. o gün bugündür çok nadir söyler yada ima eder. o zamanki gibi sık sık bi söyleyişi olmadı.rahat batmasın başka çözümler bul. sonra çok ararsın

Çocuğa bakar sağolsun ama işi çok yoğun, en fazla haftasonu o bakarken benim uyuduğum oluyor.

Haklısınız, buna benzer birşey yaşadık çünkü.

Çocuğa bakar sağolsun ama işi çok yoğun, en fazla haftasonu o bakarken benim uyuduğum oluyor.
hem onun hem sizin dinlenebileceğiniz bir faaliyet yapmanız şart bu ilgiyi bir kere kaybettiniz mi bir daha toparlayamazsınız bu geçiş dönemini atlatmanız gerekiyor sadece. bebek varken her şey çok zor ilgi de ilgisizlik de .

Şahsen hak veriyorum size. Her şey dozunda güzel. Ve bütün gün ev ve çocukla ilgilenen bir insanın, akşamları biraz kendine vakit ayırmak istemesi kadar normal bir şey yok. O zaman eşinizle orta yolu bulun. Mesela biraz birlikte zaman geçirin, birbirinizi dinleyin. Sonra şimdi biraz kendime zaman ayırmak istiyorum, buna ihtiyacım var diyerek, köşenize çekilin. Eşim sizinki gibi bana o kadar odaklı değil. Yani en azından beni boğacak kadar. Ama biz de böyle yapıyoruz. Her akşam biraz birlikte zaman geçiriyor, sonra köşelerimize çekiliyoruz. Bazen o kadar yorgun oluyorum ki, çocukları yatırınca ben de sızıp kalıyorum. O akşam kendime vakit ayıramadıysam, ertesi gün mutsuz oluyorum. O yüzden çok önemli bu zaman ayırma mevzusu. Bazen sabahın 5'inde 6'sında uyanıp, tekrar yatmadığım oluyor, sırf biraz kendimle kalayım diye.

Anlamanız beni çok mutlu etti. İnanın kulaklıktan bir müzik dinleyebilmek bile öyle iyi geliyor ki bazen. Çünkü kendi başıma yapıyorum.

Ben aynı eşiniz gibiyim. Sürekli eşime dokunurum,severim. Kitap okurken bile sohbet etmeye çalışırım. Sıkılıp bunalabileceği hiç aklıma gelmemişti.umarım sıkılmıyordur :) Kişi kişiyi kendi gibi bilirmiş. Ben yakın teması,sıcaklığı çok severim. O yüzden de karşımdakininde hoşlanacağını düşünürün her zaman. Çocuklarıma karşı da böyleyim. Eşinizde belki bu temaslardan mutlu olduğunuzu sanıyordur. Açıkça konuşun diyemeyeceğin. Zira eşim bana gelse dokunma dese çok bozulur hatta küserdim.

bacım şükret allah aşkına allahtan belanımı istiyon yaaa,

benımkı zaten az konusurdu şimdi oruçtan dolayı iyice sesi içine kaçtı adamın ,

misafir çağırmak güzelde bütün gece sohbet etmek zorunda kalıyorum valla yoruluyorum askım diyor

E zaten çalışmıyorsunuz, gün içinde zamanınız öyle ya da böyle var.
Eşinizin kıymetini bilin.
Burda yeni evlenip de eşi tarafından sevilmeyen aşağılanan insanlar görüyoruz veya karısının yüzüne bakmayan...

Valla demeden duramıcam ,yoksa çatlarim..daha ne istiyom be bacım esi saçını okşasın diye konu açanlar var burada....sevgi rahatsız etmez sevgi insanı var eder ne güzel iste
Doğru diyorsunuz, ilgilenmese daha kötü ama inanın çocuğum çok hareketli ve gün boyu çok yoruluyorum. Birde ağır bebek, kollarım omzum sürekli ağrıyor, azcık kimse dokunmadan uzanmak istiyorum bazen.

Doğru diyorsunuz, ilgilenmese daha kötü ama inanın çocuğum çok hareketli ve gün boyu çok yoruluyorum. Birde ağır bebek, kollarım omzum sürekli ağrıyor, azcık kimse dokunmadan uzanmak istiyorum bazen.
benimkide öyle canım popisinde kurt olanlardan bence birşey deme canım ,sende onun omzuna yat öyle dinlen sadece uzanmak istiyorum çok.yorgunum de

Ben önce eşimle ilgilenirim, sonra kitabımı okurum. Zaten birbirimize çok az vakit ayırabiliyoruz gün içinde. O zamanı da kaybetsek evliliği mutlu sürdürmek zor olur diye düşünüyorum. Ama "ayağımı tutuyor" kısmına gülümsedim ya kendinize zaman ayırmak istediginizi anlıyorum. Bende ayirmaya çalışıyorum. Eşinizle bunu uygun bir dille konuşabilirsiniz.. Mesele onu istememek veya kırmak degil sonuçta

Çalışmıyorum değil, ev içinde de sürekli çalışmış olduğuma inanıyorum. Sadece çocuğu uyutunca vaktim oluyor, tam şuan mesela. Oda ayağımda uyuyor, bırakınca ağlıyor, diş dönemi yüzünden. Yani aslında hiç boş vaktim yok. Lavaboya bile zor gidiyorum bazen.

benimkide öyle canım popisinde kurt olanlardan bence birşey deme canım ,sende onun omzuna yat öyle dinlen sadece uzanmak istiyorum çok.yorgunum de
Bakın mesela ne kadar basit birşey gibi görünüyor, omzuna yatıp sessizce durmak, ama hiç aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim, bunu dikkate alacağım.

Anlamanız beni çok mutlu etti. İnanın kulaklıktan bir müzik dinleyebilmek bile öyle iyi geliyor ki bazen. Çünkü kendi başıma yapıyorum.
Haline şükretçi arkadaşlara kesinlikle katılmıyorum. =))) Normal olan zaten eşlerin birbirini sevmesi, birbirlerine dokunması, arada o bağın olmasıdır. Ama insanın kendiyle baş başa kalmaya da ihtiyacı var. Önemli olan nasıl mutlu olacağımız çünkü. Şimdi bu sizi mutsuz ediyorsa, kötü ilişki profilleriyle kıyaslayıp, mutlu hissetmeye çalışmak bana anlamsız geliyor. Yapılacak şey eşe "öff bir git, dokunma, ötede dur" demek değil elbette. Yapılacak şey, onun sevgisine karşılık verirken, kendi ihtiyaçlarınızı da bildirmek.

Tabiki ev işi zaten çok nankördür bitmek bilmez de, işte mutsuz olmamak için formül üretmeye çalışın yani, burda garip koca örneklerinden sonra eşiniz iyi kategoride.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…