- 22 Ocak 2017
- 2.819
- 4.750
- 83
- Konu Sahibi bookermoon
-
acaba nasıl kursanız dengeyi keşke bilsem de söylesem ama cidden o kopma olunca dönüş zor oluyorBende bundan korkuyorum. Hevesini söndürmeyi asla istemem. Sohbeti çok hoşuma gidiyor zaten. Sadece bazen birazcıcık sessizlik istediğim oluyor.
Çok teşekkür ederim. Biliyorum, bazı şeyler tamir edilemiyor. Zaten asla bıkma belirtisi göstermem ona karşı. Sadece merak etmiştim konuşsam nasıl olur diye ama anladığım kadarı ile iyi bir fikir değil. Çocuk biraz büyüyünce rahatlamayı umut edeceğim :)acaba nasıl kursanız dengeyi keşke bilsem de söylesem ama cidden o kopma olunca dönüş zor oluyor
artık onunla paylaştığım şeyleri başkalarıyla paylaşmak daha zevkli geliyor mesela ona anlatmıyorum bile
korkutmak da istemem özür dilerim
sadece aynı durumun olmasını istemedim sizde de ondan dikkatli davranmanız için söylemek istedim
Ne güzel koca profili sürekli dokunan, seven. Tadını çıkarın kadınlar ilgiyi sever. Bir şeyler anlattığında da sizden çok öyle konuşmanızı falan beklemiyorsa dinleyin; erkekler anlatsın kadınlar dinlesin:)Merhabalar hepinize. Fikirlerinize ihtiyacım var, çünkü kendim bir yol bulamaz oluyorum artık. 28 yaşında, bir bebeği olan, şuan çalışmayan bir kadınım. Sorunum şu, eşim iyidir hoştur, aramızdaki sevgi ve saygı oldukça kuvvetlidir. Fakat son zamanlarda beni çok bunaltıyor. (Aslında hep böyleydi ama benim tahammülüm azaldı). Örneğin, akşam uzanmışım kitap okuyorum, elleri sürekli üzerimde, ya bacağımı okşar ya boynuma dokunmaya çalışır, hiçbirşey yapmazken bile ayağımı tutar. Sonra sürekli benimle muhabbet etmek ister. Kendisi böcekbilime, uzay, zaman, teknoloji, ve daha birsürü şeye ilgilidir. Yeni öğrendiği bilgileri bana anlatır hergün ama hergün. Evet bende çok seviyorum bunları dinlemeyi ama herzaman olmuyor işte. Gün boyu çocukla ilgilen, ev temizle, yemek yap derken çocuğu uyutunca birazcık sessizlikte kitap okuyup dinlenmek istiyorum. Ama ne mümkün. Bazen kitabımı alıp başka odaya geçtiğim oluyor, bugün burda takılacağım çok yorgunum, diye ama ozamanlar da çok kırıldığını hissedebiliyorum. Biliyorum çoğunuz kızacaksınız ve haklısınız, ilgilenmese de burda ağlayıp, kocam benimle ilgilenmiyor, konusu açacaktım. Şikayetçi değilim ama gerçekten herzaman olmuyor. Bunu onunla konuşsam ama nasıl desem hiç fikrim yok. Sizler olsanız ne yapardınız? Ne önerirsiniz?
:) Dinlerim herzaman dert değil ama az önce de dediğim gibi örneğin lavaboya gireceğimdir çok acil, lavabonun önünde lafa tutar beni uzun uzun. Bir keresinde yarım saat beklediğim oldu girmeyi.Ne güzel koca profili sürekli dokunan, seven. Tadını çıkarın kadınlar ilgiyi sever. Bir şeyler anlattığında da sizden çok öyle konuşmanızı falan beklemiyorsa dinleyin; erkekler anlatsın kadınlar dinlesin:)
Haklısınız, konuşmamaya karar verdim. Sanırım bebek biraz büyüyünce işler daha da yoluna girecek.Bence anlattığın şeyler çok güzel kendinden uzaklaştırma sakın, böyle şeylerden onun kalbini kırmaya değmez
Komikmiş bu durum:) hayatım lavaboya girmem lazım bekle geliyorum diyip kaçın bir şekilde:):) Dinlerim herzaman dert değil ama az önce de dediğim gibi örneğin lavaboya gireceğimdir çok acil, lavabonun önünde lafa tutar beni uzun uzun. Bir keresinde yarım saat beklediğim oldu girmeyi.
:) işte tam öyle yapıyorum ama peşimden geliyor, çünkü lafını bitirmesi şart.Komikmiş bu durum:) hayatım lavaboya girmem lazım bekle geliyorum diyip kaçın bir şekilde:)
Fazla kaptırıyomuş kendini:) siz girin o kapıdan anlatmaya devam etsin o zaman aa lavaboda bile rahat vermiyo:) siz yine de uygun dille söyleyin büyük bi sorun değil bu, birbirinizi kırmanıza değmez. Siz işlerinizi aksatmayın lavaboya girmeniz gerekiyorsa girin acil diyin geçin, beklesin biraz:):) işte tam öyle yapıyorum ama peşimden geliyor, çünkü lafını bitirmesi şart.
Dert büyük olmak zorunda değil de buraya gelip akıl almaya konu açmaya değer bir problem değil. Eşine söyledin de dinlemedi mi, örnek verdin açıkladın da anlamadı mı...Dert herzaman büyük olacak değil ki. Ayrıca çok ağır bir lohusa depresyonu geçirdim etkileri hala süren, belkide bu yüzden kendimi dinlemek istiyorum bazen. Haset edilecek hiçbirşey yok. Hele ben en son kıskanılacak kişiyim, çünkü hayatım daha yeni düzelmeye başlıyor.
Bakın, diğer kadınlar bu konuyu eşimle hiç konuşmamam taraftarı. Bunu öğrenmiş oldum.Dert büyük olmak zorunda değil de buraya gelip akıl almaya konu açmaya değer bir problem değil. Eşine söyledin de dinlemedi mi, örnek verdin açıkladın da anlamadı mı...
. :)) aylarca rol yapıp kaçak mı oynayacaksın? Her gün be bahane bulabilir insan... neyse sen onları dinleBakın, diğer kadınlar bu konuyu eşimle hiç konuşmamam taraftarı. Bunu öğrenmiş oldum.
Eminim ordan bakınca tek derdim buymuş gibi, şımarık gibi görünüyorum. Ama emin olun berbat bir hayat yaşadım. Teşekkür ediyorum siz daha daha mutlu olun inşallah :)Derdinize kocaman sarılmak geldi içimden :) bunu söylemeye geldim mutluluklar :)
Yok valla hiç şımarık olduğunuzu düşünmedim çok anladigim bir his aslında sakinligi özlemek kendi kendine kalmak ki ben çok severim kendimle kalmayi . Ama bdv de o kadar berbat şeyler okuyorki insan derdin de güzeli varmış diyor .o yüzden böyle yazdım yoksa inanin hiç şımarık olduğunuzu düşünmedim :)Eminim ordan bakınca tek derdim buymuş gibi, şımarık gibi görünüyorum. Ama emin olun berbat bir hayat yaşadım. Teşekkür ediyorum siz daha daha mutlu olun inşallah :)
Teşekkür ediyorum. Dert ettiklerimiz bana göre düzeltmek, yoluna koymak istediklerimiz demek. Ben eşime ve çocuğuma odaklandım. Yoksa benden de ne kv görümce elti hikayeleri çıkar :)Yok valla hiç şımarık olduğunuzu düşünmedim çok anladigim bir his aslında sakinligi özlemek kendi kendine kalmak ki ben çok severim kendimle kalmayi . Ama bdv de o kadar berbat şeyler okuyorki insan derdin de güzeli varmış diyor .o yüzden böyle yazdım yoksa inanin hiç şımarık olduğunuzu düşünmedim :)
Siz aksama kadar ev isi cocukla ilgileniyorsunuz ama esiniz de aksama kadar calisiyor. Birbirinizle ilgilenecegiz en musait zamanlar. Bilmiyorum esinizin tavri benim hosuma gitti bunu hangi kadin istemez ki.Merhabalar hepinize. Fikirlerinize ihtiyacım var, çünkü kendim bir yol bulamaz oluyorum artık. 28 yaşında, bir bebeği olan, şuan çalışmayan bir kadınım. Sorunum şu, eşim iyidir hoştur, aramızdaki sevgi ve saygı oldukça kuvvetlidir. Fakat son zamanlarda beni çok bunaltıyor. (Aslında hep böyleydi ama benim tahammülüm azaldı). Örneğin, akşam uzanmışım kitap okuyorum, elleri sürekli üzerimde, ya bacağımı okşar ya boynuma dokunmaya çalışır, hiçbirşey yapmazken bile ayağımı tutar. Sonra sürekli benimle muhabbet etmek ister. Kendisi böcekbilime, uzay, zaman, teknoloji, ve daha birsürü şeye ilgilidir. Yeni öğrendiği bilgileri bana anlatır hergün ama hergün. Evet bende çok seviyorum bunları dinlemeyi ama herzaman olmuyor işte. Gün boyu çocukla ilgilen, ev temizle, yemek yap derken çocuğu uyutunca birazcık sessizlikte kitap okuyup dinlenmek istiyorum. Ama ne mümkün. Bazen kitabımı alıp başka odaya geçtiğim oluyor, bugün burda takılacağım çok yorgunum, diye ama ozamanlar da çok kırıldığını hissedebiliyorum. Biliyorum çoğunuz kızacaksınız ve haklısınız, ilgilenmese de burda ağlayıp, kocam benimle ilgilenmiyor, konusu açacaktım. Şikayetçi değilim ama gerçekten herzaman olmuyor. Bunu onunla konuşsam ama nasıl desem hiç fikrim yok. Sizler olsanız ne yapardınız? Ne önerirsiniz?
Teşekkür ediyorum çok haklısınız. Şikayetim yok ama arada bir yalnız kalsam diyordum sadece ama iyi bir fikir değilmiş.Siz aksama kadar ev isi cocukla ilgileniyorsunuz ama esiniz de aksama kadar calisiyor. Birbirinizle ilgilenecegiz en musait zamanlar. Bilmiyorum esinizin tavri benim hosuma gitti bunu hangi kadin istemez ki.
Bunalsaniz bile belli etmeyin bi küstürürseniz bi daha hayatta yapmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?