Sizce?

Hiç ilgisiz olmakla çok ilgili olmak aynı şey insanın canını sıkıyor gerçekten. Bunun bir dozu var ilgili olursun ama dinlenmek kafa dinlemek için birbirinize zaman tanırsınız.

Şimdi eşinizle konuşsanız alınıp ters etki yapabilir. Konuşmasanız nereye kadar böyle gidecek. Allah yardımcın olsun zor gerçekten.

Yok ben de özel zaman isterim kendime. Şöyle bi gitsin karşı koltuğa beni bi kendimle başbaşa bıraksın isterim. Bu kötü bir şey değil, eşiniz yanlış anlamaya müsaitse yavaş yavaş tatlı dille anlatarak zamanla dozu ayarlarsınız diye düşnüğyorum.

Ben dokunmaktan öpmekten öpülmekten hoşlanırım ama mesela regl dönemimde mıç mıç sevmem o zamanlar bi uzaklaşma gelir bana. Sizde de mi öyle yoksa siz genelde sevmiyo musunuz bu hallerini.

Hayır aslında çok severim fakat ağır bir lohusa depresyonu geçirdim. Şimdide yavaş yavaş geçiyor ama oğlum çok hareketli, gün boyu çok yoruyor beni. Kollarımda bacaklarımda derman olmuyor. Bu yüzden de bazen sadece sessizlik içinde öylece uzanmak dinlenmek istiyorum.

Böyle anlattınız mı anlayışsızlık yapılacak ya da alınganlık yapılacak bir konu değil.

Ya ben o konuşsun da ne anlatırsa anlatsın diyen biriyim ama siyaseti sevmeme rağmen bazen çok abarttığında konuyu değiştirmek istiyorum. O da benimle konuşmak için olmayan zamanından zaman yaratır ama farketmeden arkadaşlarımın sorunlarını anlatıyorum eee haklı ilgisini çekmiyor. En yakınımızda oluyorlar sürekli hayatımızdaki insanla vakit geçiriyoruz bazen bazı konuları dinlemek istememek normal bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…