Merhabalar hepinize. Fikirlerinize ihtiyacım var, çünkü kendim bir yol bulamaz oluyorum artık. 28 yaşında, bir bebeği olan, şuan çalışmayan bir kadınım. Sorunum şu, eşim iyidir hoştur, aramızdaki sevgi ve saygı oldukça kuvvetlidir. Fakat son zamanlarda beni çok bunaltıyor. (Aslında hep böyleydi ama benim tahammülüm azaldı). Örneğin, akşam uzanmışım kitap okuyorum, elleri sürekli üzerimde, ya bacağımı okşar ya boynuma dokunmaya çalışır, hiçbirşey yapmazken bile ayağımı tutar. Sonra sürekli benimle muhabbet etmek ister. Kendisi böcekbilime, uzay, zaman, teknoloji, ve daha birsürü şeye ilgilidir. Yeni öğrendiği bilgileri bana anlatır hergün ama hergün. Evet bende çok seviyorum bunları dinlemeyi ama herzaman olmuyor işte. Gün boyu çocukla ilgilen, ev temizle, yemek yap derken çocuğu uyutunca birazcık sessizlikte kitap okuyup dinlenmek istiyorum. Ama ne mümkün. Bazen kitabımı alıp başka odaya geçtiğim oluyor, bugün burda takılacağım çok yorgunum, diye ama ozamanlar da çok kırıldığını hissedebiliyorum. Biliyorum çoğunuz kızacaksınız ve haklısınız, ilgilenmese de burda ağlayıp, kocam benimle ilgilenmiyor, konusu açacaktım. Şikayetçi değilim ama gerçekten herzaman olmuyor. Bunu onunla konuşsam ama nasıl desem hiç fikrim yok. Sizler olsanız ne yapardınız? Ne önerirsiniz?