Sizce?

Benim koca beni de alıştırdı,belki ileride sizler de alışırsınız.
İyi bir şeymiş,tavsiye edilir.
Sevmek dokunmaktır.
Ben hayatımda hiç yaşamadım böyle şeyleri, annem babam öyle sarılıp öpmezdi, sanırım o yüzden alışamadım tam anlamıyla. Oysaki ne güzel şeyler.

Ben hayatımda hiç yaşamadım böyle şeyleri, annem babam öyle sarılıp öpmezdi, sanırım o yüzden alışamadım tam anlamıyla. Oysaki ne güzel şeyler.
Ben uzun uzun yıllar yalnız,bekar ve sevgisiz yaşadıktan sonra kocamla tanıştım.
Özgürlüğüme o kadar düşkünken ortak karar alma konusu bile beni geriyordu.
Şimdi düşün,akşam eve gelince adamın üzerinde yatma mertebesine eriştim.
NOT:Adamın üzerinde yatmak sevişme maksatlı değildir,tercih amaçlı.

Buda bi sebep olabilir ama benim annem babam hep sarmaş dolaştı . Ben evlendim eşim ayni anlattığın gibi ilk başlarda sıkılıyodum ama bende alıştım gerçekten simdi dokunmasa sarılmasa neyin var dicek dereceye geldim :) mesela evlendiğimiz günden beri ayni koltukta oturuyoruz diğer 3 lü koltuk yesyeni gıcır gıcır . Kullanılmadıki garibim . İlk başta saçma geliyodu istediğim yerde oturamiyorum diyodum ama simdi ben başka koltukta oturmak istemiyorum . Sürekli dokunma haline gelirsek evet sıkıcı oluyo ama zamanla ihtiyaç gibi oluyo İnan :) Aman kardeşim ölümlü dünya hayat çok kısa birak dokunabildigi kadar dokunsun biz Kadınlar hiç memnun olamiyoruzz

:) eşimde öylesine üzerine uzanmamı çok sever

Demek istediğim annem babam birbirini öperdi ama annemin beni birkez bile öptüğünü yada canım deyip sarıldığını hatırlamam. Bizde hep aynı koltuktayız :) 4 yıl oldu evleneli, inşallah bende sizin gibi olurum.

Benimde annem hep despottu sertti dikti öyle alıp bizi oksamazdi ama sevdiğini biliyoruz elbet :) benim 2. Senem evleneli . Sen birazda çocuk olduğundan daha çabuk bunaliyosun . Ruhsal bedensel yorgunsun doğal olarak . Ama esinide düşün adamcağız napsin seviyo karisini

Gerçekten öyle, çocuk beni felaket yoruyor. Uyku deseniz yarım yamalak. Yoksa gayet uyumluyum. Canı sağolsun :)

Sizinkileri alın üstüne bir de ısırma huyu ekleyin, benim eşim

Hepsine tamam hatta ben de öyleyim dokunmadan asla duramam ama eşimin ısırma huyu çok fena. Boş bulduğu an mutlaka ya kolumu ya bacağımı yakalar. Sonra da saat yaptım ne var der te Allam bi büyüyemedi

O yüzden bence siz şükredin çünkü ben ne yaptıysam şu ısırma huyundan vazgeçiremedim. Dahası benim hayatımdaki bütün erkeklerde var bu hastalık erkek kardeşim de yakaladı mı kolumu ısırır mutlaka ya git biraz da anneme yap derim sen daha tatlısın der

Babam ha keza sıkarak sever, kayınbabam koltukaltına bir sıkıştırır sarılcam diye saç baş dağılır bende.

Bir tane normal yok hayatımda yani. Allah başımdan eksik etmesin hiçbirini

Ben özellikle eşimin krizi geldi mi mutfağa ya da başka odaya kaçıyorum o da ancak bir süre işte sonra yine tepeme dikiliyor başka da çözüm bulamadım

:) cidden sizinki daha zormuş. Çok çabuk daralırım ve eğer ısırılsam kafayı yerim herhalde. Sabırlar diliyorum.

Tek derdim bu değil aslında içim çok dolu ama önceliğim oğlum ve eşim diyeyim :) çok şükür
Annem hep derki . Kaç yaşına gelirsen gel hayatının hiç bir döneminde sıkıntılar pesini birakmayacak sürekli dalgalanacak. Gerçekten öyle Allah kolaylık versin hepimize

Adam size dokunmak istiyo yani nevar bunda kimisi dokunuyo diye derlenir kimisi dokunmuyo diye bence hiç konuşmayın erkekler öyledir bidaha bu yaptıklarına hasret kalırsın

Ben de yorum yapmayacagim bizim orda bisey derler buna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…