How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

Sizce

Aaayy içim sisti valla bu ne erkek musveddesi... Ayrılmakla en doğru kararı vermissin sakin geri adim atma kurban kes kurtulduğun icin hatta her yıl onu terkettigin günü coşkuyla kutla gidip kendini simart partiler duzenle havai fişek bile patlattırabilirsin... Allahın sevgili kuluymussun erkenden gormussun gerçek yüzünü eh sen bu adamla evlenseydin varya bide off diyorum..

Sen bu işi uzatmadan at yüzüğü. Şimdi baktı sen döneceksin nişandan, tekrar sana rol yapmaya başlayıp evlenene kadar değişmiş görünebilir. Nikahtan sonra hayatını cehenneme çevirir. Kadının ailesini istemeyen, ben ne dersem o olmalı diyen erkek değişmiyor canım benim. Seni kandırmasına izin verme.

Ayrılın. Hatta koşarak uzaklaşın.
Gencecik insansınız neden bu adama bu kadar müsamağa gösteriyorsunuz ki.? Herşeyin farkindasınız gayet,siz iki kişilik çekirdek aile olamayacaksınız bu aşikar,hep ailesinin lafıyla hareket edecek bir adam karşınızdaki. Ailesiyle altli üstlü yaşamayı dahi teklif etmiş.
Size iyi davransa el üstunde tutsa amenna ama oda yok.
Neden katlanıyorsunuz akıl alır gibi değil.

dün ögle konusdum hala ayni olmicak sacmaliklari sacmaladi. Aksam beni aradi yok efendim o kirilmius o yüzden öyle davranmismis. Sil bastan yapalim diyor. Kac kez herseye sustum sil bastan yaptim. Dügüne kalmis 2 ay yaptigi sacmaliklar bini asti. Benimle dalga gecme diye üzerine gittim. Aksam mesaj yazdi iyi o zaman bittiyse bitti diye. 2-3 saat aradan gecti gece yine mesaj yazmis bu seferde barisalim diyor. Dengesiz ja resmen dengesiz
Aman ne hali varsa görsün. Sakın geri adım atmayın.
Allah iyilerle karşılaştırsin bundan sonra. Kimse değil siz önemlisiniz,bunu hic unutmayın.

Aaayy içim sisti valla bu ne erkek musveddesi... Ayrılmakla en doğru kararı vermissin sakin geri adim atma kurban kes kurtulduğun icin hatta her yıl onu terkettigin günü coşkuyla kutla gidip kendini simart partiler duzenle havai fişek bile patlattırabilirsin... Allahın sevgili kuluymussun erkenden gormussun gerçek yüzünü eh sen bu adamla evlenseydin varya bide off diyorum..

malesef insanlar hakkinda cok yanlis düsünebiliyoruz veya insanlar cok güzel oyuncu, ama iyiki gercek yüzünü bana gösterdi

Selamlar bana kizdiginizi simdiden bildigim icin özür dilerim. Ben birisiyle tanisdim. Tanisdiktan sonra hep benim üzerime geldi ailene söyle evlenelim diye. Hep bir baski kurdu. Sonunda söyledim. Aileler tanismaya geldiginden sonra Beni cok kirmaya basladi. Hep sorunlar cikardi. Nisanima kadar hep beni aglatti. Nisan salonuna ne gerek varmis. Nisan pastasina ne gerek varmis. Yok ben cok kisi davet etmisim onun ailesine yer kalmicakmis. Benim ailem onun ailesinden önce salonda olmicakmis eger öyle bisey olursa kötü olcakmis.

Simdide nikah icin sorun cikartiyor. Onunla birlikte ev esyasi bakmak istiyorum. Hayir ailesi olmadan o bakamiyormus. Pazartesi günü benden ayrildigini söyledi. Daha hicbisey belli degilken kalkip arkadaslarina anlatmis. Onlar araya girip baristirdi. Carsamba günü dogum günümde bana etmedigini birakmadi ayrica telefonunda eskiden cekilmis kizlarla resimlerini gördüm. Cuma günü arkadaslarina disara cikmak icin bana demedigi kalmadi.

Nisanlimi seviyorum ama babasi hep kendi istedigi olsun istiyor. Nikahi nasil yapicaz dedim. Nikah icin abartmaya gerek yokmus. Gecen nisanlimla konusurken ev konusu acildi. Iki katli ev istiyormus. Alt katinada ailesi yerlesirmis zamani gelince. Ben tabiki öyle bisey olmicagini söyledim. Hem 3 bucuk saatlik uzaga gitcem bide onun ailesinle bir evde yasicam. Oldu baska isteklerin varmi dedim... öyle sinirliyimki normal mi ja bu durum hersey icin ailesini düsünüyor. Ailesi öyle yapamazmis. Ailesi böyle olmaz diyormus... Sastim kaldim resmen.

Evet onu seviyorum ama onu sevdigim icin herseye tamam denilirmi onu bilmiyorum... ben Nisanlimla bunlarin hepsini tanisma zamaninda daha konusdum. Ben seni seviyorum senin icin uzaga gelcem hic kimse icin yapmayacagim bisey aslinda dedim. Ama o ilk basta bana tamam dedigi halde babasinin lafina bakip suan hayir diyor. Dügün salonumu ben görmeden kendi kafalarina göre tuttular. Yine sesimi cikartmadim. Benim paraya ihtiyacim yok meslegim var calisiyorum paramda var. onun Parasina yani ihtiyacim yok... Sonra ben yine iyice düsünüp tasindim ve sonradan pisman olmamak icin ben onu arayip ilk adimi attim. Sonra barisdik cumartesi benim köyde dügün vardi gelmedi parasi yokmus. Para göndereyim öyle gel dedim kabul etmedi. Neyse sustum.

Hafta sonu gecti annem baski kurmaya basladi ev esyasi bakmiya gidelim diye. Nisanlima anlattim. Bunun ailesi bizim evi boyicakmis. Yani ev esyasi bakamayiz dedi. Bende tamam dedim. Ama bu hep ailelerle bakmak istiyordu ev esyasi ben tek ikimiz secelim istiyordum karsi cikiyordu. Dün gelmis bana diyorki anneni alip gelme tek gel. Senin esyalarini annen mi seccek. Ikimiz seceriz. Anneme nasil dicem sen gelme. Bu kendisi aileler gelsin diye diretti.

Nisanlim hep ailesini tutuyor benim ailemi kücük görüyor disliyor. Sizce örnek vereyim. Dogum günümde annesinin bana aldigi yüzük büyük geldigi ve kaldirip cekmeceye koydugum icin. Bin bir türlü hakaret isittim neden kendi annemin aldigi kolyeyi takmisim diye. Buraya gezmiye geldiginde esya bakmiya gittik ailemden kimseyi yanima almadim. Kücücük komodini dahi ailesine sorucakmis diye almama izin vermedi. Ben ödicektim onun parasi yok diye. Konu para degil benim maddi gücüm var. Ama o bana cok kötü davraniyor. Herseyden kiziyor bagriyor. O hep bana geliyormus artik hep ben gitcekmisim 4 saatlik yola. Kiz oldugumu unuttum resmen erkek gibi pesinde kosuyorum. Onun ayagina gidecekmisim. Evime esya bakmiya heves birakmadi resmen hayatimdan bezdirdi beni. Bana senden biktim diye bagirdi kac kez. En son olay ise cuma günü aksam size gelicez annemle dedim. Iyi size simdiden hayirli yolculuklar dedi birdaha yazmadi. Sabah sonra yazdi yola ciktiniz mi diye. Bende hayir daha degil dedim. Iyi o zaman aileme söylicem siz gelmiceksiniz diye dedi. Sonra gece yola ciktik bide hakliymis gibi bana kizdi yok iste ben neden orda kalmiyormusumda o bana gel diyince ben gitmiyormusum oraya vs. Sizce napmaliyim?
Ayrıl be kızım ne diye kahrını çekiyosun kocan mı sanki. Senin aileni yok sayıyosa öyle adamdan hayır gelmez

Nisanlimi seviyorum kismina kadar okudum. Adamin o kadar falsosuna ragmen kp kotu. E babasi ne ki oglu nolsun burdan pay bic. Evlenip bosanma mahkeme falan hic ugrasma sen en iyisi yol yakinken simdi dugun salonu size kaldi gidin ailecek ben yokum de. Demiyecen gerci evlenceksin hala kk kullaniyosan 1 sene sonra yeni bi konu acacaksin...

Nisanlimi seviyorum kismina kadar okudum. Adamin o kadar falsosuna ragmen kp kotu. E babasi ne ki oglu nolsun burdan pay bic. Evlenip bosanma mahkeme falan hic ugrasma sen en iyisi yol yakinken simdi dugun salonu size kaldi gidin ailecek ben yokum de. Demiyecen gerci evlenceksin hala kk kullaniyosan 1 sene sonra yeni bi konu acacaksin...

Yok abla allah korusun anneme anlattim zaten herseyi. Insanlarida hazetmedigi icin verecez ellerine sepeti. Babasini hic sevmiyordum artik nefret ediyom o yapmacik tavirlarindan. Benim nisanlimda alsin ailesini yasasin güle oynaya. Ama beni rahat biraksin. Ruh hastasi

Yok abla allah korusun anneme anlattim zaten herseyi. Insanlarida hazetmedigi icin verecez ellerine sepeti. Babasini hic sevmiyordum artik nefret ediyom o yapmacik tavirlarindan. Benim nisanlimda alsin ailesini yasasin güle oynaya. Ama beni rahat biraksin. Ruh hastasi
En dogru karari vermissin yolun acik olsun...

Hayırlısı olsun.en doğru karar bencede.

Back