- 2 Ocak 2022
- 2.918
- 4.300
- 83
- Konu Sahibi Papatya129
-
Ayda 400 € kazanabileceğiniz bir çok iş imkanı (Nebenjob) var, bitiriktirirsiniz yaniArkadaşlar çok tatlısınız ama lütfen TR yılmışlığından gaza gelip git git yazmayınHadi ülkeyi de söyleyeyim Almanya. Orada yaşayanlardan realist yorumlar olursa süper olur
Gitseniz de gitmeseniz de başarılı bir avukat olamazsanız size belli davalar gelir.Bu tip işler yurt dışı görmeye gerek olan meslekler değil zannımca.Ama yurt dışında bulunmak her zaman bir adım öne geçirir tabi sizi hiç bir konuda olmasa genel yaşam anlamında.Borca gelince o kısım tabi sizinle ilgili borçtur ödenir diye düşünüyorum.Kızlar selam.
Ben avrupa’da bir okuldan kabul aldım. Kenarda birikmiş bir param vardı. Fakat 5bin euro eksik kalmıştı orada 1 yıllık geçinmem için.
Bizim bir komşumuz var o ülkede yaşayan. Yaşlı bir amca, ailemle de bayağı iyi arası severler birbirlerini. Babam biraz bahsedince, ben borç veririm diye teklif etmiş.
Bugün iftara geldiler, parayı da çıkarıp verdi. Önce okulunu bitir sonra borcunu ödersin, orada borcumu ödeyeceğim diye okulla beraber çalışıp kendine de eziyet etme. Sonrasında çalış ver, euro verdim euro alırım ama dedi.
Mutluyum ama biraz korkuyorum. Ya masterdan sonra iş bulamazsam falan diye. (Bölümüm hukuk, hukuk masterı yapacağım) Galiba gitmemek için bahane arıyorum.
Sizce ne yapmalıyım? Siz olsanız bir risk alıp gider misiniz? En kötü bölümümden iş bulamazsam garson olarak çalışıp 5k biriktirip borcumu ödeyip dönerim diyorum. avrupada yaşayanlar bilir. Sizce bu biriktirmesi mümkün bir miktar mı? Tlye vurunca çok para çünkü
ben seyi anlamadim sen masterdan sonra geri turkiyeye donmeyecek misin? yani almanyada hukuk masteri yapip orada mi kalmayi planliyorsun yoksa tekrar turkiyeye mi geleceksin?
Konu sahibi git diyenleri azarlamışsın resmenBence de gitme.
Git yorumları görmek istemediğini düşündüm cevaplarından
aa okay ya ben de donersin ne olacak diye dusunuyorum herkesi kendim gibi donecek zannettigim icinDönmeyi düşünmüyorum sassy.
Mezun olduktan sonra orada alanımla ilgili çalışmak istiyorum. Title tabii ki lawyer olmayacak ama compliance officer gibi başlıklar altında hukuk departmanlarında çalışabilirmişim anladığım kadarıyla.
Benim korkum, ya iş bulamazsam ve dönmek zorunda kalırsam
Tamam o zaman gönül rahatlığı İle yorum yapayım , git kiz git kafayı mı yedin 5bin birim borç ödenirHahahha hayır ya aslında deli gibi gitmek istiyorum
Ama ben 5000 tl kredi çekince bile strese giren bi tipim, 80bin tl borç yapınca popiş attı biraz
Hangi ülke. Gideceğin yer cok önemli, iş bakımımdanKızlar selam.
Ben avrupa’da bir okuldan kabul aldım. Kenarda birikmiş bir param vardı. Fakat 5bin euro eksik kalmıştı orada 1 yıllık geçinmem için.
Bizim bir komşumuz var o ülkede yaşayan. Yaşlı bir amca, ailemle de bayağı iyi arası severler birbirlerini. Babam biraz bahsedince, ben borç veririm diye teklif etmiş.
Bugün iftara geldiler, parayı da çıkarıp verdi. Önce okulunu bitir sonra borcunu ödersin, orada borcumu ödeyeceğim diye okulla beraber çalışıp kendine de eziyet etme. Sonrasında çalış ver, euro verdim euro alırım ama dedi.
Mutluyum ama biraz korkuyorum. Ya masterdan sonra iş bulamazsam falan diye. (Bölümüm hukuk, hukuk masterı yapacağım) Galiba gitmemek için bahane arıyorum.
Sizce ne yapmalıyım? Siz olsanız bir risk alıp gider misiniz? En kötü bölümümden iş bulamazsam garson olarak çalışıp 5k biriktirip borcumu ödeyip dönerim diyorum. avrupada yaşayanlar bilir. Sizce bu biriktirmesi mümkün bir miktar mı? Tlye vurunca çok para çünkü
Ben yillardir Almanyada yasiyorum, burada dogmadim ama okula burada gittim, universiteyi burada okudum ve simdi de calisiyorum.Arkadaşlar çok tatlısınız ama lütfen TR yılmışlığından gaza gelip git git yazmayınHadi ülkeyi de söyleyeyim Almanya. Orada yaşayanlardan realist yorumlar olursa süper olur
hayatimdan memnunum ama ara ara turkiyede yasama fikri geliyor bana dagelirsen seversin.
Valla Türkiye'de hukuk okumak hukuk kazanmak çok vasıfsız kaldıKızlar selam.
Sado mazo musun gelme gelme gelmeBen yillardir Almanyada yasiyorum, burada dogmadim ama okula burada gittim, universiteyi burada okudum ve simdi de calisiyorum.
Ülke gayet nezih, sakin ve kesinlikle ekonomi cok iyi, refah seviyesi cok yuksek. Ben hayatimdan memnunum ama ara ara turkiyede yasama fikri geliyor bana dagelirsen seversin.
Tabiki gitArkadaşlar çok tatlısınız ama lütfen TR yılmışlığından gaza gelip git git yazmayınHadi ülkeyi de söyleyeyim Almanya. Orada yaşayanlardan realist yorumlar olursa süper olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?