• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce yumurtlama günümde miyim? Ovulasyon testime bakar mısınız?

Aahaha güldürdünüz 😅 dün olmadı mesela 🥹 şimdi bu duruma göre bu akşam silik çıkarsa yinede şansım oluyor mu sabah yapmadım ne zaman tam silikleşti bilemeyeceğim
Yani tabi saati saatine bilemeyeceğiz ama bence değerlendirin bu akşamı. Ben de değerlendireceğim bu akşamı mesela bugün silikleşti benimki de öğleden sonra yaptım ben

Sanırım bugün çatlamam oldu. Maviyle tiklediğim ilişki olan günler öncesini hatırlamıyorum ama yakın zamanda olanlar maviyle işaretlediklerim. Sizce ihtimal var mo? Birde çatlama dediğimiz tam olarak ne oluyor bu akşam ilişki olsa faydası olur mu çatlamışken
25 26 27 yumurtlama olmuş 26 tam olarak 28 çatlamış kuzum değerlendir tabi yani yumurtan döllenmeye hazır demek

Sorularimida sabırla cevapladigin için teşekkür ederim 🥰
Oyy ne demek kuzum şurda hepimiz birbirimize destek olmaya çalışıyoruz işte bende gariban gariban gebelik haberimi almayı bekliyorum aylardır burada 😥 bugün sabah test yaptım yine negatif regle 3 gün var

Eklentiler

• 1740675188856.webp
    1740675188856.webp
    13,6 KB · Görüntüleme: 11
Back