• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lekelenme/yumurtlama

• Konu Sahibi Konu Sahibi ifna1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Vallahi bana doktorum 3 kere denedi zaten iğne ilaç bana aşırı şişkinlik yaptı en son dedim ramazanda ara vermek istiyorum diye o da ramazan dönüşü film çekelim dedi o da tedirgin ediyor beni Allahım şu mübarek günler hürmetine hepimizin bayramını bayram yapsın öyle mutlu olalım♥️🤲🏻
Amin inşallah canım filmden korkma belki tüpler tıkalı açılacaktır yani sana iyi geleceğini düşün

Kızlar Buda bugün ki ovalüsyon testim bugün pikin de piki çıktı 😂 üç farklı markadan yaptım 😂

Eklentiler

• IMG_0316.webp
    IMG_0316.webp
    7,1 KB · Görüntüleme: 4
Her ihtimale karşı sperm sorunu yoksa değerlendir canım bende bugün yumurtlama gördüm bu şekil çıktı iki farklı markada dünü degerlendirmiştim bugünde böyle çıkınca önümüzdeki 3 günü de degerlendirmeyi düşünüyorum
Aynı gün yumurtlamışız bende dünde bugünde böyle pik çıktı umarım bizimde bebişimiz olurrrr

Aynı gün yumurtlamışız bende dünde bugünde böyle pik çıktı umarım bizimde bebişimiz olurrrr
Ayyy inşallah canım biz cumartesi günü değerlendirmiştir pazar bir paktım yumurtlama o günü yani dünü de değerlendirdik bugünde değerlendiririz ve önümüzdeki üç günü sonra salarım 😂😂

Back
X