Sizce yumurtlama günümde miyim? Ovulasyon testime bakar mısınız?

Boşalma içerde olmuş zaten 1 sperm yeter yumurta olduktan sonra çatlamayıda değerlendirin atlamayın
İnşallah eşim geriliyor yumurtlama tarihimi söyleyince çocuk için ilişki oluyor diyor ama napalım diğer türlüd ihtimal azalıyor. İnşallah bugünde olur bakalım🙏🏻 3. Denememiz 1. Si kimyasal olmuştu

Yok kuzum senin pik olmamış ama yakın duruyor yarın yada birgüne tamamen pik olur gibi testi yapmadan 2 saat önce sıvı almayı kesmeyi unutma
Böyleydi ilk yaptogimda kuruyunca öyle olmuştu o yüzden sordum canım ya

Eklentiler

• IMG_20250224_150349.webp
    IMG_20250224_150349.webp
    8,1 KB · Görüntüleme: 8
Yeni ama bu 2. İlkinde kürtaj oldum Pcosta var hemen olmuyor çocuğum
Olsun Allah verir çaresini bende çok şükür bişey yok ama bak 3. Aydayız hemen olmuyor hiç bişey yokken 1.5 sene uğraşan arkadaşlarım var pcosta varken rahat kalanda var o yüzden olmuyor demeyin güzel enerjiiiiii verelim evrene dualarım sizinle🌸♥️

Olsun Allah verir çaresini bende çok şükür bişey yok ama bak 3. Aydayız hemen olmuyor hiç bişey yokken 1.5 sene uğraşan arkadaşlarım var pcosta varken rahat kalanda var o yüzden olmuyor demeyin güzel enerjiiiiii verelim evrene dualarım sizinle🌸♥️
Şimdi hamileyim ama işte kolay kalmıyorum maalesef onu demek istedim

Evet benim arkadaşım pcos olmasına rağmen kaza ile hamile kaldı. Hiç beklemiyordu ihtimal bile vermiyordu hatta regl olamadığı için söktürücü ilaç bile kullandı ama çok şükür bebeğe bişey olmadı. Nasipte varsa dünyaya gelecek olan geliyor gerçekten. Strese hiç gerek yok içimizi ferah tutalım ♥️

Aaa ay maşallah maşşallah 41 kere🧿♥️🥹 Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin
Bende pcosla hamile kaldım ama düşük yaptım kalamam diyordun ovulasyon testi ile ilk denemede kaldım Dr gittim yumurtlama takibi yaptı bursuru ilaç ot dengem bozuldu 2 aydır adet bittikten 3 4 gün sonra yumurtlama oluyor bugün tekrar bir ovulasyon yaptım koyulaşma var düne gore sanırım 2 yumurtlama olabilir bakalım

Evet benim arkadaşım pcos olmasına rağmen kaza ile hamile kaldı. Hiç beklemiyordu ihtimal bile vermiyordu hatta regl olamadığı için söktürücü ilaç bile kullandı ama çok şükür bebeğe bişey olmadı. Nasipte varsa dünyaya gelecek olan geliyor gerçekten. Strese hiç gerek yok içimizi ferah tutalım ♥️
Aynen öyle bende pcosum kaldım ama düşük oldu alacak Nefesi varsa herşey sağlıkla ilerliyor hayırlısını dilemek lazim

Back