- 17 Şubat 2025
- 53
- 17
- 3
- 26
- Konu Sahibi papatyam77777
Kasıklarımda baya batma ve gazım var yumurtlama sürecinde olduğum için mi acaba
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizim sizle satlar aynıymış, yumurtlama da benim bugün pik oldu dün akşam da pike yakındı değerlendirdim. Takvime işliyorum da baktım bizim de diğeri ctesi olmuş komple aynı gibiyiz yani şu an14 şubat
Yaaa bu yazışmada haberleşelim o haldeeBizim sizle satlar aynıymış, yumurtlama da benim bugün pik oldu dün akşam da pike yakındı değerlendirdim. Takvime işliyorum da baktım bizim de diğeri ctesi olmuş komple aynı gibiyiz yani şu anben bu akşamı değil de yarını değerlendiricem tek fark çünkü 2 gün pik olup 3. Gün çatlıyor benim.
Sanki bir tık açılmış bence çatlıyor muhtemelen saatler içinde çatlayacak. Bu akşamı kesin değerlendirin.Yaaa bu yazışmada haberleşelim o haldeeben tam takip olarak ilk defa yapıyorum ovulasyonda çatlamamı ilk kez göreceğim. Şuan o zaman bende mi 2 gün yaşıyorum bu durumu bende durumlae nasıl testlere göre
![]()
Değil mi ama işte ha diyincede olmuyor ikimizde çalışınca maalesef yorgun oluyoruz çocuk için ilişki gibi oluyor diyoruz bu seferde , eşimden bi atak gelirse gelir bakalım kısmetSanki bir tık açılmış bence çatlıyor muhtemelen saatler içinde çatlayacak. Bu akşamı kesin değerlendirin.
Benimkiler de şu şekilde:Yaaa bu yazışmada haberleşelim o haldeeben tam takip olarak ilk defa yapıyorum ovulasyonda çatlamamı ilk kez göreceğim. Şuan o zaman bende mi 2 gün yaşıyorum bu durumu bende durumlae nasıl testlere göre
![]()
Yarar, 24 saat canlı kalıyor yumurtaDeğil mi ama işte ha diyincede olmuyor ikimizde çalışınca maalesef yorgun oluyoruz çocuk için ilişki gibi oluyor diyoruz bu seferde , eşimden bi atak gelirse gelir bakalım kısmetzorlamakta istemiyorum çok hayırlısı olsun Allah kimsenin kucağını bekletmesin. Ama mesela yarın sabah yaptım silik diyelim yarın akşamı değerlendirince bi işe yaramıyor değil mi?
Ayyy çok yakın bizimkiler ayy inşallah bebiş haberleri veririz birbirimizeBenimkiler de şu şekilde:
Reglin ilk gününden hesaplayarak kaçınci gün pilO kadar şaşkınım ki çünkü takvimde yumurtlama günüm 1 mart gösteriyordu. Sizce yumurtlama günümde miyim düzenli her akşam yaptım adetim bittikten birkaç gün sonra başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim . Görüntü için özür diliyorum
Regl ilk günü 1. Gün hesap edersek 12. Gün pik olduReglin ilk gününden hesaplayarak kaçınci gün pil
O zaman yumurtlama olabilir ben bir yıl kullandım iki çizgi kırımızı oldumu bende yumurtlama günuydü hem tek taraflı agrim olduğu için hemde yumurtlama takibi yaptığım için eminim benim eşimin sorunu olduğu için olmadı genellikle iki çizgi kirmiziysa doktorlar 24 saat içinde yumurtan atılacak diyor eyer ki kontrol cizgisinden daha koyuysa 12 saat icersinde yumurta atilacaktirRegl ilk günü 1. Gün hesap edersek 12. Gün pik oldu
Bu arada bizde de aynı durum, bu süreçten en çok da bu yüzden baydım. Her şey planlı programlı gibi benim de hoşuma gitmiyor. Eşim gerilmesin diye sözde çaktırmıyorum da ayın diğer zamanları normal ölçülerde giderken bi anda azgın teke gibi üst üste darlayınca zaten anladı geçen ay bi haltlar hesapladığımı benimkiDeğil mi ama işte ha diyincede olmuyor ikimizde çalışınca maalesef yorgun oluyoruz çocuk için ilişki gibi oluyor diyoruz bu seferde , eşimden bi atak gelirse gelir bakalım kısmetzorlamakta istemiyorum çok hayırlısı olsun Allah kimsenin kucağını bekletmesin. Ama mesela yarın sabah yaptım silik diyelim yarın akşamı değerlendirince bi işe yaramıyor değil mi?