Sizce yumurtlama günümde miyim? Ovulasyon testime bakar mısınız?

Bizim sizle satlar aynıymış, yumurtlama da benim bugün pik oldu dün akşam da pike yakındı değerlendirdim. Takvime işliyorum da baktım bizim de diğeri ctesi olmuş komple aynı gibiyiz yani şu an 😂 ben bu akşamı değil de yarını değerlendiricem tek fark çünkü 2 gün pik olup 3. Gün çatlıyor benim.

Bizim sizle satlar aynıymış, yumurtlama da benim bugün pik oldu dün akşam da pike yakındı değerlendirdim. Takvime işliyorum da baktım bizim de diğeri ctesi olmuş komple aynı gibiyiz yani şu an 😂 ben bu akşamı değil de yarını değerlendiricem tek fark çünkü 2 gün pik olup 3. Gün çatlıyor benim.
Yaaa bu yazışmada haberleşelim o haldee🙏🏻 ben tam takip olarak ilk defa yapıyorum ovulasyonda çatlamamı ilk kez göreceğim. Şuan o zaman bende mi 2 gün yaşıyorum bu durumu bende durumlae nasıl testlere göre🌸

Eklentiler

• 819BD75B-A530-4A9F-8E00-992793D4D54D.webp
    819BD75B-A530-4A9F-8E00-992793D4D54D.webp
    36,7 KB · Görüntüleme: 6
Yaaa bu yazışmada haberleşelim o haldee🙏🏻 ben tam takip olarak ilk defa yapıyorum ovulasyonda çatlamamı ilk kez göreceğim. Şuan o zaman bende mi 2 gün yaşıyorum bu durumu bende durumlae nasıl testlere göre🌸
Sanki bir tık açılmış bence çatlıyor muhtemelen saatler içinde çatlayacak. Bu akşamı kesin değerlendirin.

Sanki bir tık açılmış bence çatlıyor muhtemelen saatler içinde çatlayacak. Bu akşamı kesin değerlendirin.
Değil mi ama işte ha diyincede olmuyor ikimizde çalışınca maalesef yorgun oluyoruz çocuk için ilişki gibi oluyor diyoruz bu seferde , eşimden bi atak gelirse gelir bakalım kısmet 😍🥹🙏🏻 zorlamakta istemiyorum çok hayırlısı olsun Allah kimsenin kucağını bekletmesin. Ama mesela yarın sabah yaptım silik diyelim yarın akşamı değerlendirince bi işe yaramıyor değil mi?

Değil mi ama işte ha diyincede olmuyor ikimizde çalışınca maalesef yorgun oluyoruz çocuk için ilişki gibi oluyor diyoruz bu seferde , eşimden bi atak gelirse gelir bakalım kısmet 😍🥹🙏🏻 zorlamakta istemiyorum çok hayırlısı olsun Allah kimsenin kucağını bekletmesin. Ama mesela yarın sabah yaptım silik diyelim yarın akşamı değerlendirince bi işe yaramıyor değil mi?
Yarar, 24 saat canlı kalıyor yumurta

O kadar şaşkınım ki çünkü takvimde yumurtlama günüm 1 mart gösteriyordu. Sizce yumurtlama günümde miyim düzenli her akşam yaptım adetim bittikten birkaç gün sonra başladım. Yardımcı olursanız çok sevinirim . Görüntü için özür diliyorum
Reglin ilk gününden hesaplayarak kaçınci gün pil

Regl ilk günü 1. Gün hesap edersek 12. Gün pik oldu
O zaman yumurtlama olabilir ben bir yıl kullandım iki çizgi kırımızı oldumu bende yumurtlama günuydü hem tek taraflı agrim olduğu için hemde yumurtlama takibi yaptığım için eminim benim eşimin sorunu olduğu için olmadı genellikle iki çizgi kirmiziysa doktorlar 24 saat içinde yumurtan atılacak diyor eyer ki kontrol cizgisinden daha koyuysa 12 saat icersinde yumurta atilacaktir

Bu arada bizde de aynı durum, bu süreçten en çok da bu yüzden baydım. Her şey planlı programlı gibi benim de hoşuma gitmiyor. Eşim gerilmesin diye sözde çaktırmıyorum da ayın diğer zamanları normal ölçülerde giderken bi anda azgın teke gibi üst üste darlayınca zaten anladı geçen ay bi haltlar hesapladığımı benimki 😂 yoksa gizli gizli yapıyordum ben

Back