davetiye kısmı çok önemli mi..
davetlileri arayıp, "ben önden bilgi vereyim davetiyenizi de göndereceğim veya getireceğim" diyebilirsiniz.
ailenizin araması gerekenleri de onlar arasın.
davetiyede alternatif çok.
illa standart katalog davetiyesi mi olmalı?
internet üzerinden de bir iki gün içinde halledebilirsiniz.
sonuçta düğün sezonu kapanıyor, gelinlik de yetişir..
çok farklı bir tasarım düşünüyorsanız bilemem tabi. ama gözünüzde büyütmeyin..
gelinliği önemseyin tabi, diğer şeyler detay..
basımı da bir iki günde yapan yerler var demek istemiştim.davetiyenin de şimdiden basılması gerekiyor ya, birkaç tanıdık yere sorduk bilgiler netleştikçe vereceğiz o şekilde hazır edecekler de, bilmiyorum nişanlımın ailesi de yetişmeyecek sanki dediği için umutsuzluğa kapılmıs olabilirim
yenı konu açmamak adına konumu hortlatıyorum
17 kasım cumartesine ayarladık düğünümüzü : ] kartlar çarşamba basılıyor 3-4 hafta önce dagıtılmış olacak.
o gün havalar 16 dereceyi gösteriyor, ama şuan bile soğuk bilemedim kasımda düğün nasıl olur
Açık hava değilse ne olacak ki? Kışin bile evlenenen çok insan. Zaten ayarlamışsiniz, bu saatten sonra değiştirmeyeceksiniz di.mi?yenı konu açmamak adına konumu hortlatıyorum
17 kasım cumartesine ayarladık düğünümüzü : ] kartlar çarşamba basılıyor 3-4 hafta önce dagıtılmış olacak.
o gün havalar 16 dereceyi gösteriyor, ama şuan bile soğuk bilemedim kasımda düğün nasıl olur
r alinmiçok teşekkür ederiiiimgittikçe geriliyorum, heyecan basıyor hava sıcak olmasa bile kendi sıcaklığım yetecek herhalde Samsonn goldberry
L leylakafasi inşallah, kasvetli bir hava olmasın şuanki gibi güneş olsa bile yeter sanıyorumbi de saatler alınacak sanırım düğün saati 18:00 sanırım kararmış oluyor beni almaya 2saat öncesnden felan gelmeleri gerekecek sanırım. işte bunlar hepppğğğğ stres sebebi
saatler alinmiyor artik. dualarimiza amin. bosverin erken gelsinler dugun mekaninda kimse gelmeden fotograf cektirirsiniz ailenizle.
r alinmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?