• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

sizce yazsam nasıl olur?

HayatBen

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2016
2.699
1.137
133
kızlar selam
ben nişanlıyım kısmetse nikahtan evlenicem..
şimdiden bilinmez tabi allah hayırlı geçim eş sağlık sıhhat versin hepimiz için..
söyleyeceğimi saçma bulabilirsiniz ne gerek vr şimdi diyebilirsinz hee yazdın adam ona uyacakmı bilemem ama derim ki bak konustum belge kalır elimde böle demiştin bak şimdi ne oldu diye sorabilirim en azndan .. hee guvenmıyorsan evlenme modu değil bu guvenırım ama söz uçar yazı kalır demişler benm içinde aynı bu..
ben madde madde yazmak istiyorum. konustuk daha önce kabul etti ama şimdide bilinsin.. Destekler kabul eder sağolsun..
Şimdi yazmak istediklerim ;

1.) Evlenince , Evin para akısının benden sağlanmasını istiyorum. Hesabı Kitabı ben yapmak istiyorum. (Nişanlmda tamam dedi sen benden daha tutucusun mantıklısın ben önume gelene harcarım fln dedi.. Sende o yok dedi. Maaşımı getrr veririm sorun yok dedi. )
2.) Asla ne olursa olsun Gizlilik yok. Ne olursa olsun paylaşılacak herkes her seyi bende sende. Ne bilim kızkardesıne annene para mı vereceksin bileyim.. Benden gizli yapma bunu dedim. Eğer gizli olup ortaya çıkarsa ki genelde çıkıyor er yada geç çok sinirleniyorum ben dedim. ne biliyim söylerler x bilmesin bana yada sana bilmediğimizi sansınlar dedim ama gelip anlatalım.. yada eşim hallediyor o işleri diyelim dedim. onlar da bilsinler bunların arasında gizli saklı yok ona göre hareket ederler.
3.) Evimiz de ne olursa olsun iyi yada kötü eve giren çıkan harcanan alınan vs vs . her şey ikimizin arasında kalacak dedim. Ne ben Ne de sen hemen öyle koşup aileye yetiştirmek yok dedim . Aç kalacaksak ta sadece evimizin içinde.

bunları yazıp konusmak istiyorum .. şimdi diyeceksinz eee adam hepsine tamam diyecek tabi asıl sonrası evet haklısınz bende farkındayım en azından bir şey oldugunda bak ben söylemiştim bak yazmıstım sende tamam demiştin diyebileyim o utansn yoksa zaten yaşamadan kimse bilmez ..

1.si cok mantıksız geldi bana. Atıyorum faturalar kira vs.. 2000 tutmustur 1000 de market icin desek herkes kisi başı miktarını vermeli. Onun haricinde herkesin psrasını nasıl harcadığı kendisini ilgilendirir

Ben tamamen katılıyorum yazdıklarınıza 1. Maddeyi nişanlım gelip bana kendisi söyledi zaten çünkü kendisinin tutumlu olmadığını biliyor

Benim fikrimce erkeğe erkek olduğunu unutturmamak lazım bu maddelerde tüm sorumluluk sizde gibi erkek napcak çalışıp para getircek sonra ki bütün işler siz de mi ? İşine gelir tabi tembelliğe alıştırmayın sonraki konunuz “ eşim hiç birşey yapmıyor sorumsuz “ olur

Benim fikrimce erkeğe erkek olduğunu unutturmamak lazım bu maddelerde tüm sorumluluk sizde gibi erkek napcak çalışıp para getircek sonra ki bütün işler siz de mi ? İşine gelir tabi tembelliğe alıştırmayın sonraki konunuz “ eşim hiç birşey yapmıyor sorumsuz “ olur
Katılıyorum.
Ben kadın olaraktan her aldığımın hesabını vermek istemem.
Mesela pahalı makyaj alırım ama söylemem kimseye. Onun hesabını sorsalar kendimi çok kötü hissederim.
Bunu birde erkekte yaparsan çok daha kırıcı olur sanırım.

Bence cok gereksiz hem söz alsaniz "bak yazmistin " demenin nesi size fayda sağlayacak.
Üstelik hepsi maddiyat uzerine. Korkunuz mu var ?
Eşim böyle olsa bana hic çekici gelmez. Bazı şeyleri onun halletmesini isterim. O da idare etmeyi öğrenmeli. Evde bir şeyleri halletmeli. Para kazanıp elime vericek eş, her seyi ben halledicem. Bana cazip gelmiyor. Siz bilirsiniz.

Back