Sizce yanlış mı?

Cocugunuzun akli ermeye baslayinca durumunuz vars abaskasinin kiyafetini hiydirmeyin bu sefer onlarin cocuklari sen benim eskilerimi giyiyordun der cocugunuz uzulur .

Ben bu dönüşümleri sağlıklı buluyorum. Çevremle de dönüştürüyorum. Artık giymediğim küçülen büyük gelen ya da sıkılıdğım kıyafetleri çevreme dağıtırım çevremde aynı şekilde bana verir gocunmam giyerim. Şimdi hamileyim çevremde bebekli arkadaşlarım küçülen kıyafetleri bana verecek onda da asla gocunmuyorum hazırda kıyafet var eskimemiş yıpranmamış yepyeni duruyor niye giydirmeyim ki? Ben ikinci el alışverişi de destekliyorum. Her şey ateş pahası uyguna alışveriş yapmak varken neden çok para vereyim? He şu demek değil hiç yeni bir şey almıyorum tabi ki alıyorum ama eğer ikinci el arkadaşım eşim dostum imkanım varsa da kullanırım

Verşlen birşeyi elbet giydirirsiniz ama istemeniz bilemedim neden hevesiniz geçmiş onu da anlamadım kız çocuğu giydirmek süslemek daha zevkli değil mi

Bence çok güzel yapıyorsunuz.
Tonca parayi kiyafete yatırmak yerine cocuklara yatırım yapin.
Ben yurtdişindayim ve ilk cocuğum olmasına rağmen ( zar zor doğurdum) hemen hemen her ürünü (hijyenik ürün hariç) ikinci el aldim.
Burda cok normal. Her hafta sonu bit pazarları oluyor. Her gelir kismindan insanlar rahatlıkla alıyorlar.
Bence hem cebinize hem doğaya yapilan iyilik

Ne güzel, kıymeti bilinmiş herkes tarafından, güzel kullanmakta bir marifet , hepinizi tebrik ediyorum. Benim görümcemin oğlu şimdi 33 yaşında, onunda bir ceketi vardı sizin dediğiniz gibi belki 5-6 çocuk büyüttü ve hala güzel duruyor ve daha kaç çocuk büyütür. Benim büyük kızım 23 yaşında onun küçülenlerini küçük kızıma sakladım şimdi oda ergenlikte bayılıyor ablasının kıyafetlerine , o severek giydikçe bende ayrı mutlu oluyorum, hem maddi hem manevi :) . Arnavut komşuma yaklaşık 6-7 sene evvel oğlumun küçülenlerini vermiştim memlekette götür ihtiyaç sahiplerine ver diye, saklamış , yıllar sonra kendi oğlu oldu ona giydiriyor, çocukta gördükçe seviniyorum. Benim için sakıncası yok , kimden olduğu önemli sadece. Akrabamdan tanıdığımda, huyunu bildiğim yarın birgün başa kalkmayacak biriyse alır giydiririm.

başa kakmak nedir acaba? yani bir insan bence seviyeyi o denli düşürmemeli yahu. artık asla ama asla bir işime yaramayacak birseyi ihtiyacı olan biriyle paylaştıktan sonra bunu yüze vurmak hangi mantığa sığıyor acaba? lakin öyle haklısınız ki.. öyle çok var ki bu tip densizlerden... halbuki ne kadar ayıp ne kadar nahoş bir hareket. keşke herkes iyi olsa keşke tüketim toplumu olmaktan çıksak. dediğiniz gibi bir kıyafet 5 coxuk büyütür aslında. belki daha fazlasını. ama bizim gururlu ve fakat fakir halkımız onu giydirmeye utanır. asla utanmıyorum giydiriyorum

Ben kendi yeğenime teklif ettim zamanında, dedim bir kere sormak istiyorum, eğer kullanırsanız bizim son numara sürpriz oldu, herşeyi dağıtmıştım tekrar sıfırdan aldım , çok iyi durumda olan marka kıyafetler var size getireyim, istemediler , saygı duydum , hatta çocuk arabası için fermuarlı içi yün koruyucu vardı, başkasına vermeye kıyamadım, götürdüm onlara anneme bıraktım göster belki beğenir alırlar , almazlarsa filan kişiye ver onlar 10 senede saklar ve yeri geldiğinde kullanırlar dedim , görünce tabi dibi düşmüş tabiri caizse, ben böyle tahmin etmiyordum gibi bişey demiş.

ben memurum esimde iyi bir firmada üretim müdürü. evim, arabam, bankada iyi miktarda param var.(asla övünmek amaçlı yazmıyorum ne olur yanlış anlaşılmasın) ama gerçekten gidip cocuguma 3 5 bine kıyafet almam. makul olan taraftayim her zaman. o sebeple asla yüksekten uçmam. eski komşum bana kıyafet verdiğinde mavi renkli çok markalı badiler tulumlar montlar vardı erkek bebeğe uygun. akrabamız benimle aynı dönem doğum yapacaktı oğlu olacaktı. aradım böyle böyle giydirirsen sana ayırırım diye. yeniyse sıfırdan giydiririm yoksa istemem dedi. esi fabrikada işçi kendisi ev hanımı (kesinlikle küçümseme değil maddiyata anlatmak istedim) özetle vermedim. kime neyiverip vermeyeceğini de şaşırıyor insan. sen iyiniyetle yaklasoyorsun ama karşıdaki art niyet arıyor. ince çizgi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…