Yani yaptıgınız mantıklı acikcasi ama inanin yarin obur gun size bu kiyafetleri verenler bile sen benim eskilerimi giydin, eskici falan gibi imalarda bile bulunabilir. insanlarin gercek fikirlerini bilemiyoruz
Yeni de aliyorum, onlardan gelenleri deDeğişik. Sadece hevesle açıklanacak bir şey mi emin değilim. Ben de ilk çocuğuma çok özendim, yurtdışından satış yapan sayfalara tonla para verdim o dönemler. Kız çocuğu bir de cicili bicili şeyler çok güzel geliyordu.
İkincide o heves kalmıyor doğru ama sizinki de tuhaf geldi açıkçası. Hep mi başkasının kıyafetlerini giydiriyorsunuz?
Saygı duyarım ama ben yapamam. Kardeşimden, çok yakın arkadaşımdan bir şeyler alabilirdim belki uygun olsaydı(öyle birileri yok hayatımda )ama sizinki kadar da değil. İkinci çocuğuma da yeni giydirmeyi tercih ediyorum açıkçası.
Kardeşten alırımda gerisi laf edebılır insanoğluMerhaba hanımlar.
Size birşey soracağım.
Benim 9 yaş erkek, 3 yaş ikiz kız ve erkek çocuklarım var. Rabbim isteyen herkese de bol bol versin inşallah sağlıkla huzurla..
Söyle ki, ihtiyaç sahibi biri degilim çok şükür. İlk oğlumda bol bol en iyi marka kıyafetleri aldim hep. İnanılmaz bir hevesim vardı. İmkanimda vardı acimadim aldım. Herkes bana yediği helal giydiği haram, filan der abarttigimi söylerlerdi. Sonra o kiyafetleri, sırasıyla, komşum, eltim, kız kardeşim, benim ikinci oglan, yine komşum, kız kardeşimin ikinci oğlu giydi. Halaaaa bazısı yepyeni. Demek ki kalite böyle birşey
İkizlerdeyse bu hevesimin zerresi kalmadı. Yine çok şık ve güzel giydiriyorum ama alasim yok. Helede bir etek bile istediğim markalarda 2 bini bulmuşken... Oğlum yine büyükten kalanlarla, kardeşimin çocuklarına aldıklarının kalanlariyla gayet güzel giyiniyor. Ama kızıma yakın çevremde kimse yok. Ben de çocuğunu guzel giydirdigini bildiğim kisilerden ara ara küçülen varsa ben giydiririm deyip istedim.
Bir akrabamizin küçük kızından inanılmaz güzel kıyafetler geliyor. Bir mont var mesela alsam 30bin. Kazaklar pantalonlar yine öyle. Yurtdışına gidip acımadan alan biri. Ben istemeden öncede yanında çalışanın kızına verdiği oluyormuş ya da memlekete gönderiyormus. Bu şekilde bir arkadasda kızlarının kıyafetlerini ne yapsam diye sordu bende bu yastakilerde güzel seyleri bana getir dedimbugün de bir arkadaş mesaj atti benim kızın küçülen yepyeni kıyafetleri var ister misn diye. Çok iyi olur dedim ama bir yanımda eskiciye döndün iyice diyor. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Uzun olmuş kusura bakmayın. Fikirlerinizi merak ediyorum.
Üstünde görüp yolla demedim zaten ya30binlik mont almazdim. Eger kendileri vermeyi teklif etmezlerse insanlara "bana yollayin" diye haber de salmazdim.
Kendin için problem etmiyorsan giydirebilirsin. Benim bebek aldığım takımı taş çatlasın 3 hadi 4 kere giymiştir şimdi içine sığmaz mesela versen birine giyer.Merhaba hanımlar.
Size birşey soracağım.
Benim 9 yaş erkek, 3 yaş ikiz kız ve erkek çocuklarım var. Rabbim isteyen herkese de bol bol versin inşallah sağlıkla huzurla..
Söyle ki, ihtiyaç sahibi biri degilim çok şükür. İlk oğlumda bol bol en iyi marka kıyafetleri aldim hep. İnanılmaz bir hevesim vardı. İmkanimda vardı acimadim aldım. Herkes bana yediği helal giydiği haram, filan der abarttigimi söylerlerdi. Sonra o kiyafetleri, sırasıyla, komşum, eltim, kız kardeşim, benim ikinci oglan, yine komşum, kız kardeşimin ikinci oğlu giydi. Halaaaa bazısı yepyeni. Demek ki kalite böyle birşey
İkizlerdeyse bu hevesimin zerresi kalmadı. Yine çok şık ve güzel giydiriyorum ama alasim yok. Helede bir etek bile istediğim markalarda 2 bini bulmuşken... Oğlum yine büyükten kalanlarla, kardeşimin çocuklarına aldıklarının kalanlariyla gayet güzel giyiniyor. Ama kızıma yakın çevremde kimse yok. Ben de çocuğunu guzel giydirdigini bildiğim kisilerden ara ara küçülen varsa ben giydiririm deyip istedim.
Bir akrabamizin küçük kızından inanılmaz güzel kıyafetler geliyor. Bir mont var mesela alsam 30bin. Kazaklar pantalonlar yine öyle. Yurtdışına gidip acımadan alan biri. Ben istemeden öncede yanında çalışanın kızına verdiği oluyormuş ya da memlekete gönderiyormus. Bu şekilde bir arkadasda kızlarının kıyafetlerini ne yapsam diye sordu bende bu yastakilerde güzel seyleri bana getir dedimbugün de bir arkadaş mesaj atti benim kızın küçülen yepyeni kıyafetleri var ister misn diye. Çok iyi olur dedim ama bir yanımda eskiciye döndün iyice diyor. Siz olsanız ne düşünürdünüz?
Yine para çocuklara gidiyor ki .. kıyafet almıyorum ama oyuncak alıyorum mesela gibi gibi . Sonuçta kazanç hep çocuğa illa kiBanada komsum getiriyor. Komsumun getirdiklerindem 1 giydiriyosam, kendim 3 alip giydiriyorum. Olay marka ve pahalilik degil. Calisip kazandigim parada kiziminda hakki var. Onunla gecirecegim vakitten kısıyorum.
Ayrica bir cocuga almisken digerinr almamak bana haksizlik geliyor
Yine para çocuklara gidiyor ki .. kıyafet almıyorum ama oyuncak alıyorum mesela gibi gibi . Sonuçta kazanç hep çocuğa illa ki
Bence olması gerek bu. Kıyafetler “kullanilabilir olduğu sürece” el değiştirmeli. Bu kıyafetlerin üretimde doğaya ciddi miktarda yük var. Ayrıca devir ekonomi devri insanlar biraz uyanık olmalı bir eteğe kazağa 3-4 bin vermemek laozmMerhaba hanımlar.
Size birşey soracağım.