yanlış anlamamıştır niye anlasınki? hem ona ne? "abicim yanlış yazdım kusura bakma"de bitsin gitsin ki zaten öyle demişsin.
ayrıca bu durum bende de var.çok rahatsızım bu durumdan.herşeyi tek tek kontrol ederim.yazdığım mesajı tek tek doğru yazdım diye bakarım.kime yolladığımı 50 kere bakarım hatta o derece ablama gösteririm bak doğru yere yolladım mı diye.
yattığımda kapıları kontrol ederim.suyu elektriği.herşeyi kısaca.yani kendimde bu durumdan rahatsızım ve çok yoruyor beni bunlar.birkaç yıl önce bunun için annem beni psikologa götürdü.anlattı tek tek neler yaptığımı.pskilog anneme döndü ve "siz kızınızla gurur duymalısınız.niye yanıma getirdiniz ki"diye sordu."böyle sorumluluklar herkeste olmuyor"dedi ve bizi yolladı.artık başından mı etti bizi gerçek mi söyledi bilemiyorum ama onun dediklerine inanırsak kendimizle gurur duymalıymışız.
Üzerinde durulacak bir konu değil. Ben de en yakın erkek arkadaşıma -aynı zamanda en yakın kız arkadaşlarımdan birisinin sevilisi idi- başka bir kız arkadaşıma atacağım mesajı atmıştım ve mesajda 'Bebeğim iyi geceler' yazıyordu. Fark edince mesaj atıp durumu izah etmiştim, o da üzerinde durmamıştı. Merak etmeyin yanlış anlaşılacak bir şey yok.