Arkadaşına yazdığın şey de kafaya takılacak birşey değil,yazdığının yanlışlıkla abiye gitmesi de kafaya takılacak birşey değil.Abi kusura bakma arkadaşa yazarken sana yollamışım dersin (ki yanlış gönderdiğini anlamayacak kadar salak değildir herhalde)
Bir de ben obsesifim demek,her yaptığını ona bağlamanı gerektirmiyor.Bence kendini değiştirmek düzeltmek için çaba sarfet.
yazdıklarınızda hiçbirşey yok bence boşuna tedirgin olmayın,
yanlış anlaşılcak bir durum yok..
çok teşekkürler yorumun için... yukardaki arkadaş hastalığa baglama demiş ama normal bir insan olmayı kim istemez elimde değil ki.
Canım sakin ol ben seni anlıyorumyazdığın şeyde hiç birşey yok takmana gerek yok takman gerek olsaydı emin olur söylerdim rahatla tamam mı :114:kimsenin aklına bir şey gelmemiştir. Sen tabi en ayrıntılısı düşünüyorsun tabi ama kimse OKB'li gibi ayrıntılı düşünemez.
Yazdığınız şeyle kafaya takılacak boyutta değil bence, sakin olun derim.
Bende yazdığın yazıda yanlış anlaşılacak birşey görmedim.
Çok ayrıntılı düşünüyorsun ama karşında ki bunu bu şekilde irdelemeyecektir zaten.
Sakin ol
Erken yaşlanırsın bu gidişle, yanlış demişsin bitmiş işte
Abin unutmuştur bile
'abi kusura bakma face virüs girmiş herkese saçma sapan ilgisiz mesajlar atılmış sana da atılmış temizledim virüsü' yaz olsun bitsin.
bunları düşünmeyin hiç bir şey yok yazdıklarınızda
bu potlar yüzünden komik durumlara düştüğüm oldu benimde :) bence seninki pot bile değil takılmaya gerek yok
Tedavi oluyor musunuz?
Bu paranoyalarla yazık etmeyin hayatınıza.
bunu yazmam için çok geç çünkü yanlış yazdım arkadaşa yazıyodum dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?