sizce tv deki evlilik programı saçmamı

milletin düştügü duruma bak valla nelerle ugrasıyoruz bu programa katılanlara Allah akıl fıkır versın valla.çok sınır oluyorum

bence saçma değil ama tercih meselesi, kimi tercih eder gider kimide bizim gibi arasıra bakar.
ama kötü bişey değil ya özellikle yaşlı olanların yada orta yaştaki insanların televiyona çıkması. çünkü etrafların da kendi ayarlarında insan seçenekleri az olabiliyor ya da olmuyor.
televizyona çıkmaya utanmıyosa eğer mesele yok bence gayet iyi....
ama tabi orda tanışınca hemen evlenmemk koşuluyla. etrafını çevresini bir incelesinler önce.

Ben daha çok o programa izleyici olarak giden kadınlara sinir oluyorum. yahu sanki otoriteler. demedikleri laf kalmıyor koca koca kadınları. işleri güçleri yok bunların ya...

izlemeyen de yok anlasilan
ayrintilarina kadar da yazmissiniz programin icerigini
madem bu kadar tepkilisiniz bu kadar sacma buluyorsunuz neden izliyorsunuz?

ben hiç izlemiyorum. bir keresinde kanal değiştirirken tesadüfen dikkatimi çekmişti
izlemediğim için proğram hakkında yorum yapamıcam ama
nasip kısmet böle şeyler bazen bir cafe de karşılaşırsınız hayat arkadaşınızla bazen arkadaş ortamında bazen internette bazen böle bi proğramda neden olmasın?

bende hıc ızlemem ama ılk yapılana bakmıstım bana yapmacık gelıor herkesın davranısı gelın adayları rahat kaynanalrda cok otorıter ama yınede hepsı yapmacık bana göree

ben hiç izlemiyorum. bir keresinde kanal değiştirirken tesadüfen dikkatimi çekmişti
izlemediğim için proğram hakkında yorum yapamıcam ama
nasip kısmet böle şeyler bazen bir cafe de karşılaşırsınız hayat arkadaşınızla bazen arkadaş ortamında bazen internette bazen böle bi proğramda neden olmasın?

biri burda demisti bekarken belki zengin koca buluruz diye zengin mahallelerde arkadasiyla dolasirlarmis, ve esine de orda rastlamis zaten

baska biri de demisti durakta bekliyordum, bi araba durdu birakabilirim diye, ben de bindim dedi, onunla da evlenmis hatta niye bindik dedik, arabasi lukstu bu zengindir bundan iyi koca olur diye bindim seklinde forumun birine yazmisti

valla bence bunlarin yaninda tv ye cikip kismet aramalari abes olmuyo sanirim

Gerçekten çok abes o tarz proğramlar.Nedir kimdir diye bilmeden nasıl güvenip evleniyolar şaşırıyorum.:sm_confused:

Bence o kadar da abartilacak tarzda sacma bir program degil, evlenememe sorunu gittikce artan bir problem oluyor, benim bildigim yasi epey gecmis erkek ve bayan yakinlarim var,, teknolojinin nimetleriniden faydalanma gibi birsey, hem milyonlarin onunde oluyor sonra hemen evlenilmiyor zannedersem once kimdir nedir tanisma filan oluyor,, birde anasi babasi ile katilan bircok insan da var,, insallah hepsi aradigi hayirliyi bulurda mutlu evliliklere adim atilir.

saçma hemde ne saçma

çok yakın bir akrabamız katılmıştı hatta ben görünce şok olmuştum.kendini o kadr güzel anlatıyor ki tanımasam çok iyi biri zannederdim. oraya çıkan insanlar gerçekleri söylemiyorlar malesef

Öyle bir programa katılmazdım ama izlemesi zevkli oluyo.

bencede zevkli,,,
heleki o sabahın köründe başlayıp insanı günü karartan programlar varken (ki seyretmiyorum babam seyreder onlarda kalırken her sabah bunun tartışmasını yaptık zaten) bunlar eğlenceli geliyor :teytey:
ben arada bi bakıyordum ikindi çayında falan bikaç kere eşim denk geldi seyrederken herkez çıkıp şöyle olsun böyle olsun diye ısmarlama yapıyor ya....
benimkide başladı 'bak beni tarif ediyorlar ben tam ideal kocayım bana iyi sahip çık demeye' bida izlemedim yasakkelime kocamın huyu değişiyor die
bunuda sizinle payalaşmak istedim.
allah herkeze aşkı tattırsın.
öyle yerlerede anca belli bi yaştan sonrakiler çıksın bence

bencede çok saçma
nekedar doğru ki tv den eş bulmak ne kadar sağlıklı olabilirki yapılan evlilik
sırf bu tarz programlar yüzünden tv den soğudum zaten
hangi kanalı açsan saçma sapan bi program
sırf vakit kaybı
onları izleyeceğime vaktim varsa hobilerimle uğraşırım daha iy daha fayadalı

haber,dvd film,belgesel ve komedi(haneler,bkmmutfak vs) programalrından başka bişi izlenmez bizde :)

80 yasindakii nineler bile geliyor ben onlara cok kizioyrum birdeyenmiyorlarda
bazen cocuklar annesini yolluyorlar beniim annem tvye cikacak ve goca aricak yok ya boyle sacmalik olmaz

Ben saçma bulmuyorum .gerçek hayatta apartmanda bile kimse birbiriyle konuşmazken.insanlar çaresizlikten yalnızlıktan kurtulmak için bu programlara başvuruyorlar.

ben bunu pazar tezgahından kavun karpuz seçmeye benzetiyorum.dışı güzel içi bilmem kelek bilmem güzel:) yani pazradan alacağımız kavun -karpuzun iyi ya da kötü çıkma ihtimali kadar doğru karar ihtimali veriyorum.

gençlerin kudurmuşu netten arkadaş ararken
yaşlıların kudurmuşu da bu programlardan medet umuyo..
ee..ne bilsin 60-70 lik amcam facebooktan arkadaş eklemeyi,chat yapmayı falan..
o da böyle macera yaşıyacak kendince..
Allah hepsine akıl fikir versin..ne diyim. lülülülülülü

Back
X