sizce tv deki evlilik programı saçmamı

tutuile

Nirvana
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2007
144
7
641
bilmem seyrediyormusunuz ben işten ayrıldığımdan beri arada bakıyorum tv de evlenme programı var esra erolla izdivaç diye buraya inanın bekar 21-22 yaşında kzılar bile geliyor
bence tabiki bu benim görüşüm yanlış anlaşılmasın saçma neden tv den koca arama geregi duyarlar veya ne kadar güvenilir olur sizce nasıl

bana göre şuu genç kızlar ne kadar talibleri çıkacak merak ettikleri için geliyo.çok saçma ana sırf gülmek için izliyorum ama bazende onlara prim verdiğim için kızıyorum kendime yalnız bizim insanlarımız çok ucuzladı.çok ağır tabir belki ama bi bayanın kendini o şekilde teşhir etmesi bana göre hiç de hoş değil....

saçmalığın daniskası hemde..
insanların o güzel vakitlerini boşa harcamalarına neden oldukları için saçma...
böyle programlar gençlerin kafasını iyice karıtırdığı için saçma...
insanlar nerelerden ve kimlerden medet umuyor..
program tamamen saçmalıklarla dolu,evlilik nedir bilmeyen biri sunuyor buda saçmalık
kısaca saçma sapan..lütfen seyretmeyin eğer o kadar çok vaktiniz varsa daha güzel değerlendirebilirsiniz..tabi bu benim düşüncem...

yaşı ilerlemiş insanların, belki de artık çaresizlikten, tamamen mantığa dayalı,, hayat arkadaşı bulabilmek adına, ekrana çıkmalarını, hadi bir derece anlayışla karşılayabiliyorum kendi adıma ama,
hakikaten pırıl pırıl gözüken, gencecik, sosyal ortamlarda olabilen/olabilecek olan kişilerin , televizyona çıkıpta, işte,
şuyum var, buyum yok, şu yaşındayım, falan,filan .......tamam, elektrikte tuttu ....hadi o zaman :1shok:
diyebilmelerine, bir türlü anlam veremiyorum ...
ve, insan da ister istemez, maddi karşılık alıp almadıkları hakkında, acabalar oluşturuyorlar...

kimbilir neler neler dönüyordur ...

Türk insanının %99' u kaliteli ve kültür içeriği yüksek programlar izlemek isterken, bu yayınlanan programlara kim rating kazandırıyor ben de bunu çözemedim :))

Hepsi uydurma geliyor bana acikcasi,tv de izledigim hicbirseye inancim kalmadi,duzmece ve yalan programlarla dolu her kanal,evlilik programi olsun,kadin programlari olsun hep sahtelik kokuyor,ama asil soruya cevabim,kesinlikle boyle bir seyi tasvip etmem,cok gulunc geliyor bana,gerci sadece bir defa izledim ama yetti.

bu tarz programramlarda evlenenlerin geçmişte akıbetini gördük.ne kadar sağlam temelller üzerine olduğunu (ebru aker in ikinci bahar ve muşhur gelinim olurmusun)da evlenenler evlenmeden çok boşanmalarıyla gündemi meşgul etmişlerdi.handan hanımla erken beymi dersin şale ahmetmi,selma gürkanmı dersin bi zamanlar nereyi açsak sabah programları hatta haberlere varana kadar bunların ayrılıkları konuşuluyordu.çıkanların neye cıktığı belli hanımların tercihide hep zengin koca nedense.

hemde nasıl saçma yaşlı teyzeleri amcaları rezil ediyprlar böyle dememe rağmen arada bakıyorum komik oluyor.

Hem de nasıl saçmalık. Sinir oluyorum. Nasıl medet umarlar böyle programlardan anlamam hem de evlilik için.

bence yasli amcalar icin belki güzel bir ümit veya güzel bir yol.
Ama benim sasirdigim oraya gelen kadinlar önce diyorlarki,
iste iyi olsun bi maasi olsun huzurum olsun yeter.
Sonra teklifler gelince basliyorlar yok evin olsun araban olsun, yok üzerime bir ev yapacak, anaaaaa adam daha seni tanimiyor etmiyor ne diye ev yapsin senin üzerine?
Songülde bunlara bi destek veriyor , yok ev yapacaksiniz tabii de vs, bence böyle sey cok ama cok sacma,
adam varlikliysa zaaten yapar ev üzerine yapmasa da yapmaz.
Yok evliligim yürümese ben ortada kalirim, sen ne ortada kalacaksin su anki durumda olacaksin gene,
birde yok cocuguma bakacaksin falan filan, amaaann bu ne yaaaa.
Bakalim sonuclari ne olacak:)))) orda evlenenlerin.

bundan bir 10-12 sene önce bacak kadar çocukken ben,
gazeteler herşeyi kuponla veriyorlardı.

o zamanlar demiştim ki birkaç sene sonra gazeteden, televizyondan koca da verir bunlar :1closedeyes:

nihayetinde dediğim oldu:kahve:

saçma, saçma ötesi, gereksiz, laubali Kötü Kazen

amannnn taaa geçen raporlu oldugum zaman mecburen programlara baktim. ben gunduzleri çalistigim hiç tanimiyordum bu programlari
ayyy daha çok hastalandim yaaa
annem e dedim sen butun gun bunlara mi bakiyorsun allah askina anne yaa
ne bu ya ??
bende bi kez izledim. iste kizin bitanesi oraya çikmis, anneside gelmis. iste suyum var buyum var, adam iyi hersey guzel peki hangi takim tutuyorsun diye sordu kizda takim tutmuyorum ben dedi oda aaa olmaz koyu fenerbahçeli olman lazim dedi ve kizi bozdu. ayyy kiz hungur hungur agladi orda yaaa sinirden, nasil olurda adam beni tersler
hey allahim yaaa
sonra zapping e basladim...ikbal ablacimin programi, cigerlerim sokuldu
esra ablanin programi, katil olasim geldi
dengem bozuldu, ruhum daraldi, arka tarafima dondum vurdum kafayi yattim
:-)

sacmaliktan öte gicik oluyorum hangi kanali acsam ayni program resmen tv izleyemiyorum her kes mecburmu cöp catan programi izlemeye yaaaaaaaaaaaaa
valla bu konuda cok dertliyim tv de kafama göre bisey bulamiyorum eskiden öglen kusaginda cok güzel filmler cikardi artik bu sacmaliklardan baska bisey cikmiyor hele flash tv diye bir kanal var saat 12 de basliyor aksam haberlerine kadar bu kadar olmaz ya yeter artik allah sizi inandirsin dün aksam haberlere kadar hic tv acmadim sinirlerim bozuluyor acinca

para avcısı kadınlar kadın fakiri erkekler tv den medet umuyor gelenlere dikkat edin yok evi olsun arabası olsun hangimiz gercekten sevdiğimiz deger verdiğimiz insanlarda bunları aradık bu mudur evlilik

Back
X