Sizce TV deki en saçma reklam hangisi

perwolün reklamı iğrenç.
arkadaşların yazdığı gibi sucuk reklamlarının hepsine karşıyım.
vodafonun reklamıda berbat.
birde aile oluşturuyorlar bir ürün için onlar çok saçma geliyor bana.milkanın vardı türk ailesi sanki alplerde yaşıyor havasında birde danette ailesi varya ay o çok kötü.

OMEGA reklami !!!

Cerez reklami yapiyorlar, ama halay cekiyorlar kötükedihüso

Sinir oluryorum o reklama yaaa!!!

Mondi reklamı iğrençti,sokakta geze geze şarkı söyluyolar.

Ya kızlar pepsi reklamı ıcın nıye öyle dediniz ki :uhm:

Seda halktan bırı ve pepsi cevresıne uyuyo.Sinan cetın yönetip Nil yazdı şarkıyı gamyoncuiremsu

Pepsi,Seda Sayan ile değil Coca Cola olsa olsa Le Cola ile yarışır..

bir de "exper,exper" SLOGANIYLA notebook reklamı var ya,nasıl nefret ediyorum anlatamam..

kesinlikle mondi reklamı
kızım sana mondi alayımmıııııııııııııı iyyyyyyyyy
anında değiştiriyordum

aklıma geldi birde diş macunu reklamı var sanırım ipana
annenin dişi ağrıyor kızı diş doktoru
annenin sözü aynen şu
_iyiki kızım diş doktoru olmuş
pöh kızı diş doktoru olmayanlar dişçiye gitmez sanki töbe töbe

genelde raklamların çoğunu saçam buluyorum...özelliklede hangi diş macunu olduğunu hatırlamıyorum ama yoldan geçenleri durdup dişlerine bakıyo di hekimi ve 1 hafta sonra tekrar aynı yerde aynı kişileri bulup kontrol ediyorlar ve sonuç mükemmel tabi-tatlicadiarzu-seda sayanlı pepsi reklamı,çeşitli gıda maddelerinini özellikle sucuk,salam ve sosis'in ayıla bayıla yendiği reklamlar,vadofon reklamı ilk aklıma gelenler....

sen beni sevmiyorsun diye başlayan ve sevgilisine ispat etmek için sen&ben adlı dondurmanın yenildiği reklam da çok kötü :mymeka:

sen&ben dondurma reklamı ve birde powerboll muydu neydi hangi insan çok lüks bi yere giderken yanında deterjan taşır ki....

bence bu başlık böyle olmalı kaydirigubbakcemile3 :tv deki saçma olmayan kaç tane reklam varlaelaelaelaelae?
o zaman bir elin parmakları kadar derim,yane 4-5 tane:enbuyukkk:

Kızım sana koltuk alayım mııı
ısterim baba isteriiim diye korkunç bi mobilya reklamı var..
Bu kadar olur yanii.
Korkunççç!!

kesınlıkle seda sayanlı pepsı reklamı :bbo: o ne oyle yaaaaa dumur oldum ızleyınce :1shok: hemen yayından kalkmalı!!!!!!!

şen piliç reklamı çok sinir kadın piliç pişiriyor sonra başlıyor tavuk gibi oynamaya sonra oğlu geliyor ane gene mi şen piliç oldun gibi bişey söylüyor hatırladınız mı

Back