Sizce TV deki en saçma reklam hangisi

özellikle aneler günü veya sevgililer gününde çıkıyo (şu kadarcık bişey ) diyoya kadın altın pırlanta reklamı.
ıııyyyy çok gıcığım o reklama :mymeka:

saçma reklam çook,komedi türü olanları seviyorum ama,son zamanlarda gıcık olduğum şu olii
kızım sana mondi alayım mı reklamı çok sinir yaa

saçma reklam çook,komedi türü olanları seviyorum ama,son zamanlarda gıcık olduğum şu olii
kızım sana mondi alayım mı reklamı çok sinir yaa

isterim babacım isterim..onun adı mondi tam zamanı şimdii.....bilmem ne bilmem ne ..aman ne yaratıcılık :roflol:

pervoll ıyyyyykafamçokkarıştı
kadınlar üşenmeyip her partiye pervol taşıyor.
hani olurda fırsat bulursak çıkarır gösteririz diye.

ay bide bi boru reklamı var ya, kadınlar konuşuyo hani, iğrenç ya:bbo:

mondi reklamı iğrençkaydirigubbakcemile3
bide şey var burçak sanki kız koca şehirde burçak bisküvi bulamadı gibin komiğime gidiokaydirigubbakcemile3
sonracığıma bide şu bulaşık makineleri kocaman robot oluyo ya o da saçma

ay düşünsem çok var dahakaydirigubbakcemile2

burçak reklamı gerçekten komik ya

koliye koyup göndermiş babası....

biskrem reklamlarından da hiç hazetmem.

bi biskrem versem.çok sinir..........

kesinlikle mondi mondiyi tek geçerim..
kızım sana çeyiz alayımmı istemem babacım istemem...
kızım sana giysi alayımmı istememem babacım istemem...
kızım sana mondi alayımmı...
onun adı mondi tam zamanı şimdi kalbim onu sevdi çok sevdi...
düşünün o kadar yer etmiş beynimde..
çıktıkça midem bulanıyor.....

bide şu pınar sucuk reklamı kadın çalışan anne eve gelirken şarkılar söyleyerek sucuğu sakakta pişiriyor..

birde dondurma reklamı var bir çocuğun altı ayrı oynayo üstü ayrı oynuyo brek dansçımı ne işte ona sinir oluyorum ne itici....

aslında hangi reklam saçma değil ki.......

amaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.......
bir ara iş bankası reklamı vardı.....
haluk bilginer oynuyordu hatta Atamızın kılığında idi çocukla konuşuyordu..
işte o reklama hayran kalmıştım hasretle izlemiştim Atamıza özlemden....
ne mükemmel bir reklamdı o yaaa.....

birde ak bankın reklamı güzeldi
hani bir grup dansçı bir çok şekiller yapıyorlardı yaa..
onu sevmiştim...

eureko sigorta reklamı arkadaşlar.çekendende oynayandanda nefret ediyorum.eskaza sinemada falan çıkarsa günüm kabus oluyor o dakikalar geçmek bilmiyor.ayy nasılll gıcıkkk bişii yaaa hep bir ağızdan eurekoooooo die bağırıolarr sanki kıyamet kopmuş birisinde de ördekli simit var yaa neymiş ya evimizi su basarsa die tatile çıkamayacakmışızzzzzzz.....ayyy sinir oldum bak genee suuuusss ssuuusss hatırladımm geneeeeekötükedihüso

Seda Sayanın pepsi reklamı..Kadına hiç yakışmamış..

koskoca pepsi nasıl böyle berbat bir reklama imza atmış hayret ..son zamanların en kötü reklamlarından biri..

gıcık olduğum çok reklam var aslında hemde ne konusuyla tamamen alakız neyken ne anlatmaya çalışıyorlar onu bile anlamıyorum .
nasıl bir zihniyet böyle reklam yazabilirki bana verseler reklamın alasını yaparım :)))
neyse
bugünlerde çok sinir olduğum 2 reklam biri recebin tavuğu diğeri pepsi reklamı alakaya maydonuz resmen yaptıkları

pepsi si yaşşatırrr seni senii.....

çok kötü,kötüüü.......

Back