Sizce TV deki en saçma reklam hangisi

hele şu doctor outker reklamından nefret ediyorum

babam bu kadar güzel pasta yapmasını nerden biliyo hamur nasıl kabarır diyen o sevimsiz kız çocuğunu görünce kafa atmak geliyo içimden ekrana

hele bir de babasının verdiği pastayı ağzını 5 karış açıp çiğniyo pis kız ya allahın cezası gene şimdi çıktı meymenetsiz çocuk tüylerim diken diken oldu be

:roflol::roflol::roflol:

aynen ya...o kız açıyo bi de ağzını çiğnemiş göstermiyo mu; her seferinde midem bulanıyo...o reklamı tereddütsüz nasıl oynatıyolar anlamış değilim... :sm_confused:

ben güzel reklamları izlemeyi seviyorum.ama en sevmediğim reklamlar cocacolanın bir reklamı vardı bırrrrr diye blendax reklamı anlayışlı olan çocuk arçelik reklamı herkes ayrı kelimeler söylüyorya hiç birşey anlamıyorum.kampanyamı var ne var.kola turkanın verdiği bardaklarında boyası çıkıyor

ped reklamlarını çok saçma buluorum.reklamı olsada kullancaz olmasada .hee bide vodofone reklamına deli oluorum resmen.kadının beşiz çocuğu oluo adam çokmuş ya diyip kapatıı.ne günlere kaldık yaw

kadının biri yıllar önce tek başınayapamazsın diyenlere rağmen mantı köyü açmayı başarır ve piyasada coktutulur ikinici şubeyi açmaya karar verir cünkü bütün keramet (ariel)dedir.bravo ariele .bir deterjen insan hayatında ne değişiklikler yapıyormuş yaa.....

Yazın çıkıyordu bir epilasyon aletinin reklamı.Genç delikanlı mini etek giymiş kız arkadaşına sapıkça bakarak almış kısaları diyordu...Yazın çıkar belkim yine...

3 boyutlu cips reklamı var ya..Otobüs durağında kız yedikten sonra dekolte falan oluşuyor..Çocuk yedikten sonra da sapık supuk bişey oluyor ya o reklama gıcık oluyorum...

kıpkısa olup da sinir zıplatanlar
-var mı nazo gibisiiiii
-dabi dabi mısır çerezi
-papağan.. (sözünü hatırlayamadım)

ıyy nefret ediyorum bu reklamlardan.kalitesiz olur da bu kadar olmaz.

çikolata reklamları mesela bi kadın çikolata yicek güya,ama daha ağzına çikolatayı atmadan mayışıyo bari çiğne midene gitsinde öyle mayış ne saçma şeyler...ayrıca alpellanın 3gen diye bir gofreti çıkmış bi adam son teknoloji bi tel. çıkartıyo diğeride çıkarmış bi tane sap gibi çikolatayı herkesin gözü gofrete kayıyo..ne yani bi gofret 3gen olamazmı saçmalık iştee!!! blendaxtada kadın saçını bi kere attırıyo yanındaki yalama mayışıp kalıyoooo öff reklam yapıcaklar diye şaşırdılar kendilerini

o kadar çok varki hangi birini yazalım... zaten arkadaşlar belirtmişler teşekürlerimi sunarım..

max layın lekeleri haklayın!!
ayy gıcık oluyorum bu reklama kosla vanish max
cok gereksiz ve gıcık bi reklamKötü KazenKötü Kazen

En sinir olduğum reklam blendax daki kız.Dolgun saçlarıma baktıkça değişti can canım can :mymeka:sinir oluyorum yaaa:oklava:

kıpkısa olup da sinir zıplatanlar
-var mı nazo gibisiiiii
-dabi dabi mısır çerezi
-papağan.. (sözünü hatırlayamadım)

ıyy nefret ediyorum bu reklamlardan.kalitesiz olur da bu kadar olmaz.

çıtır çıtırdır çerezim papağan pağan :roflol::roflol::ben hepsine bakıyorum hatta sürekli zaplayark reklam arıyorum..neden mi?kızım bayılıoy reklamlara o sevince bende seviyorum ister istemez naniknanik:emir_bebek:

yalnız bir reklami ayırmak istiyorum hani şu redbull varya kuş adamı pisliyo uçarken adam da redbull içip uçuyo sonra kuşa...o reklam utanç verici ve sapıkca bence yasaklanmalı

acayip yaratıkların ne domestosmuu
diye haykırdıkları iğrenç domestos reklamı........

Özellikle sofradayken o böcek ilaçlarının reklamları yokmu miğde bulandırıcı :dilcikar:

Bir de şu milkanın reklamı varya çocuk dağdan tepeden ailesine çikolata götürüyoya yağmurda çamurda ana babasıda çocuğu bırakıp çikolatalara bakıyo bişey olmuşmu diye o reklamada sinir oluyorum. :mymeka:

mylo reklamı birde
bedavaaaaaaaaaaaaa bedavaaaaaaaaaaaaaa diyen kredi kartı reklamları...
geziyos içiyos adiyosssssssss
evet ödeyemeyince adiyosssss diyosssssssssss

Back