Sizce TV deki en saçma reklam hangisi

emin değilim ama sakız reklamı sanırım ona gıcık oluyorum kadın ağzıyla bi üflüo koca göl buz oluyo ordan sevgilisi gelio buzda patenlerle dansa
başlıyolar manyak manyak delikafadulden

koskoca pepsi nasıl böyle berbat bir reklama imza atmış hayret ..son zamanların en kötü reklamlarından biri..

kesinlikle katılıyorum seda sayan koskoca pepsinin kalitesini yerle bir etmiş :mymeka:

birde gülse birselle özkan uğurun oynadığı reklamlara sinir oluyorum

pınar köfte reklamıda iğrenç ötesi

pınar köfteleeer kaydirigubbakcemile3

pembe olan elidor reklamı adam garsona benziyo kullanıyolar sampuanı kuaförde yapılmıs saclar hiç ben banyodan öyle cıkmıyorumkaydirigubbakcemile3
ve kesinnnnnnnnlikle pepsi reklamı buram buram arabesk kokuyo gıcık olurum zaten seda ya
birde var ya helikopter eve geliyo kek veriyo hazır sonra sesleniyo pilot bey oglum yine gel hem gelsin diyo hemde gelme uleeeeeeen dermiş gibi bir ifadesi var

Son düzenleme:
pembe olan elidor reklamı adam garsona benziyo kullanıyolar sampuanı kuaförde yapılmıs saclar hiç ben banyodan öyle cıkmıyorumkaydirigubbakcemile3ve kesinnnnnnnnlikle pepsi reklamı buram buram arabesk kokuyo gıcık olurum zaten seda ya
birde var ya helikopter eve geliyo kek veriyo hazır sonra sesleniyo pilot bey oglum yine gel hem gelsin diyo hemde gelme uleeeeeeen dermiş gibi bir ifadesi var

zaten küçükkende ben böyle şampuan reklamlarını izlerken hep derdim kendi kendime benim saçlarım niye böyle çıkmıyo :mymeka: Sonra da ben mi kullanmasıı bilmiyorum acaba derdim kaydirigubbakcemile3

MONDİ mobilya reklamı....hani babası kızım sana çeyiz alayımmı v.s ...diyo ya.ne saçma bi reklam ya eşimle gıcık oluyoruz

seda sayan pepsi para lazım al ama kontörümüz yok babamı aramaya aaaa iç bi pepsi, artık var:)

perwol reklamlarıda çok kötü ya birinde ikizler herşeyi paylaşır diğerindede o benim oğlum izlemeye dayanamıyorum o reklamı ya

kızlar hani kızla çocuk filin üstüne atlayıp uçuyolarya arka fondada acayip bi müzik şakkıdı sakız reklamı.. fit oluyorum o reklama yaaaa.... çookkk sinir!!!!

Thermal sauna şort, pınar sucuk.. yaa sucuğu alamayanlar var. Ballandıra ballandıra yiyiyorlar, Hamile ler var , çocuklar var. Günahtır yaa

Canımcım onlar günah falan dinlermi adamların amacı o zaten özendirip satmak.. ama çok berbat bi reklam kokusu geliyomuuuu diye bağıran reklam değilmi hani şu koca yanağın oynadığı?

rocco şekerin reklamları vardı özel aletler yapmışlar birbirlerinin ağızlarına rocco koyup neli olduğunu buluyolar ne saçma yaaa Çok üzgünüm çoook
şimdilerde polaris reklamı var bide.oldukça gıcık bi ses "onu da istiyorumm bunu da istiyorumm ay hepsini istiyorumm" demiyo muu.offf gıcık oluyorum kötükedihüso

Back