Sizce şimdi ne olacak :D

Herkese bir ev alınmış da neden size daha alınmadı daha, baktığında evlenirken alınmış herkese?
Herkes 2500 öderken siz neden 3000 ödüyorsunuz bir de?
O abinin evinin borcu ödenir sizin paralarla, sonra o arada birkaç olay olur size ev alınmadan paralar ayrılır ben söyleyeyim.

Aslında en büyük hata eşinde bence.
Senin altınlarını alması ki sen gönül rızasıyla bile versen hiç olur tarafı yok.
Bana çok ters geliyor gelinin altınları üzerinden hesap yapmak.
Allahım korusun hastalık olur,hesapta olmayan bir iş gelir insanın başına,herkes son kuruşunu çıkarır ama evdir,arabadır,dükkandır bunun için gelinin altınlarını hesaba katmak çok çirkin bence.
Sen niye razı geldin onu hiç anlamadım.

Ay ne biçim iş bu ya. Okurken bile darlandım. Boşuna demiyorlar azıcık aşım ağrısız başım. Böyle ortak havuz oradaki birikimle mal mülk sahibi olmak filan bana çok acayip geldi. Birşey sahibi olunca bi haz vardır ben aldım ben yaptım ya da biz aldık diye. Siz o hazzı yaşıyor musunuz ben onu merak ettim. Bana çok rahatsız edici geldi

evlendiğiniz halde para vermeye devam ediyor musunuz peki.

Ortanca kaynin en akıllısı bence bu işte oh mis gibi ev araba eş sonrada kenara çekilmiş bence akrabaların haklı eltin olunca anlarsın altınları vermeyi neyse iş işten geçmiş artik umarım onlarda size yardım eder ne etmesi ya hadi biz geliyoruz evimizden çıkın derler sonrada onlar kenara cekilir hele bide çocukları olsun masraflari artar yardim dahi edemezler etmek isteseler dahi siz bu isin sonunda zararli cikarsiniz bence abin gibi sev adamin dibidir birsey diyenem ama yarin ne olacagi bellisiz her ihtimali düşünmen gerekir kp vefat edebilir eltiler çocuklar araya girer unutma zor oyunu bozar

Hayatımda duyduğum en saçma şey havuz olayı. Allah akıl fikir versin ben 3000 verecemde 2 bin verene bişeyler alincak falan filan ne saçma şey bu ya . Neden esiniz emeğinin somurulmesine izin veriyor? Hakkaten size mantıklı geliyor mu şimdi bu ? Yada diğer kardeşler içinde geçerli bu durum onlar sizin için neden para biriktirsin yani .ben şok ya cidden aşırı saçma geldi kusura bakmayın

Yapmazdım ben böyle bir şey.Ruh hasletiniz gerçekten çok yüksek.Siz şimdi bu fedakarlıkları yapmışsınız amma velakin eltinizin sizin için bunu yapacağını da sanmam ilerde.Siz bir konu daha açarsınız sonraları buraya eltinizle ilgili.Ama iş işten geçer.Bundan sonra kendi paranı kendin biriktir.Havuz nedir yahu?

Abiye bak ne güzel evinde kardeşlerini oturtuyor dicektimki altınları verdiğinizi okudum.Büyük abi ev sahibi olmuş, ortanca olmuş siz kaldınız.İnş Ortanca abi altınlarınızı geri verir evlenınce hiç söylendimi öyle bir şey

Yani enayilik demeyelim de benim kabul edeceğim bir olay değil mesela. Olaya iyilik olarak bakın elde ne var diye düşünmeyin kendinizi doldurmayın derim. Başka yapacak bi şey yok çünkü olan olmuş kendinize yük etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…