- 31 Temmuz 2009
- 10.489
- 52.510
-
- Konu Sahibi karalahana06
Olsun, bir yerden alınır en azından yatırımınız olurdu.Biz tayinciyiz yerleşik hayata geçmemize biraz daha vakit var
Vallahi tebrikler bu zamanda sosyalizmi uygulayan bir aile ilk kez gördüm.
K evlenen biz değilizNe saçma ilk evlenen sizsiniz ve size ev alınmamış ama ne hikmetse sizden sonrakilerin evi oldu
İlk evlenen biz değiliz.Bu nasıl bir şey ya
Okurken sanki herkes bir evde yaşıyor da bazı ihtiyaçlar için paranın bir kısmı ortak...
Ortanca için şunu söylüyorum madem tek maaş
Evlenmeseydi banane ya
siz çift maaşsınız ya yani bana göre siz belki kendi paranızdan vermiyorsunuz ama belli miktarda sömürülüyorsunuz...
bu ortancanın yaptığı da bir akıllı o çünkü neden size alınmadı önce
İlk evlenen siz olmanıza rağmen...
Prtanca yangından mal mı çıkarıyordu....
bilmiyorum ama aşırı saçma ya
Büyük vermeyedebilir yani belli olmaz mecbur kabulleneceksınız...
Kirayı her ay kenara atın madem kira vermeyeceksınız aslında kazancınız var bu gayet guzel değil mi?
ortancadan tiksindim ya....
Bir de herkes kendi düğünü ne bıleyım evini kendi alsın....
Ama ortancanın olmadığı kesin dimiİl
K evlenen biz değiliz
Siz onu kenara atın güzelce ama ah keşke altınlarınız olsaydı...İlk evlenen biz değiliz.
Aynen kenara atıyoruz bir şeyler
Ortanca ilk evlenenAma ortancanın olmadığı kesin dimi
Öyledir eminim... Ne diyelim hayırlısıSiz onu kenara atın güzelce ama ah keşke altınlarınız olsaydı...
Şuan o altınlar ne değerlendi sizi doldurmak için demiyorum ama.....
Öyle yani sizin için daha kolay olurdu
Ortancalar fenaOrtanca gibi bir amcam var ne tesadüf o da ortancaydı...
Annemle çift maaş diye kendi eşylarının bir kısmını annemler ödedi
O da yetmedi annemin bir bileziğini çaldı
Beni en iyi sen anlayabilirsin o nedenleEşimin de abisi var. Abisi evlenirken eşim bütün maaşını eve ailesine veriyordu, bekar anne baba ver dedikten sonra tabi ki verecek ona sözüm yok.
Abisinin ev eşyalarında da düğününde de eşimin parası vardı. Onlar kendi yuvasını kurup ayrıldılar.
Sonra sıra bize geldi evlilik, ee abisi ayrı yuva kurdu maaşını verir mi.. çoluğu çocuğu var. tabi ki vermez. bir kuruş hakkı yoktur bizim düğünümüzde. Al kardeşim ben size yardım edemedim şu televizyonda benden olsun diye hiç bir şey hediye etmedi :)
Ben evlenirken kız kardeşim aynı olayı yaşadı. Bütün maaşını kuruşu kuruşuna verdi. Annem karşısına alıp konuştu. Bak sen evlenirken böyle olmaz onun ayrı yuvası olacak vercek misin maaşını dedi. Kardeşim hepsini verdi.
Şimdi o evlenirken ben verebilecek miyim tabi ki hayır. Ama bi halısını, televizyonunu hediye ederiz diye eşimle konuştuk.
İlk olanla sonra olan hiç bir zaman eşit olamıyor maalesef. Bir şey diyemiyorum o yüzden. Kimine göre yanlış kimine göre doğru. Bu kadar olmasa da bizde de aynı durum var işte.