Sizce şimdi ne olacak :D

Bu ne saçma bir iş yaaa
Sen başkasına ev almak için. Altınlarını mi vwrdin ??
Çok saçma keşke vermeseydin seni de üzmek istemiyorum ama hiç mantıklı gelmedi zaten havuz sistemi nedir aptalca şeyler kayinbaban kendi görevi olan düğün yapmak işini çocuklara yıkmış . Herkes kendi parası kadar harcasaydi

Çok saçma bir sistem ama ortalama kiranın 2.500 olduğunu düşünsek verdiğiniz altınlara denk geliyor. 3 sene sonra bir de altın istemeyi mi düşünüyorsunuz?
Bir taraf haksız kazanıyor ama çözemedim işi

Yooo bulunduğumuz ilde çok güzel 1000 TL kiralık evler mevcut... Altın istemeyi düşünüyorum demedim

Ortak b.ku köpekler yememiş lafının canlı örneğisiniz maaile. En nefret ettiğim sistem ortak kese muhabbetidir.

Evlenen gidecek anlaşılan evlilik = birikim yapılan kasadan çıkış. Gelin ne altınını verir ne de kasaya birikim olacak para. Biz anca geçiriyoruz diyebilecek biriyse hele de asla bir beklentiye girmeyin. Siz iyi niyetinizle yapmışsınız ama diğer evlenen kaynınızın eşi vermiş mi ki altınlarını, yeni gelen versin. Yine de canınızı sıkmayın. Umarım babaları yumruğu masaya vurur ve size de bir ev alınması için uğraşır.

Aşırı saçma bir durum.
Diyelim kayınpeder vefat etti, o zaman ne olacak?
Ne olacak söyleyeyim mi, o ortak havuzdaki paraların hepsi paylaşılacak. Herkes akbaba gibi olacka. Belki kattığınızın çok daha azını alacaksınız. Siz kendiniz her ay kenara atarak biriktirseydiniz ev parasını yarılamıştınız bile. Aşırı saçma geldi bana.

Büyük abinin hiç sesi çıkmıyor yazık. En çok fedakarlık eden o. Hem o ev sahibi olacak hem biz kira vermeyecez lafını da anlamadım. Siz kira da verseniz başkası da kira verse daha rahat ev sahibi olur. Yani cümleniz sanki iki tarafın faydasına gibi ama degil

Nereden tutarsan tut elinde kalan bir sistem. Hani soyle kucuk olceklileri var bunun. Her ay, is yerinde, cay seker icin 20 tl verip ortak bir hesap olusturulur.Oradan alinir ne alinacaksa. Bunu cok yanlis anlamis sizinkiler. Bireysel mulkiyet, serbest piyasa, liberalizm vs artik devrin gercegi bu guzel kardesim. Sizin kp in adi ne bu arada Marx mi?

İyi bir gelinmişsiniz Benim diyen yapamaz böyle bişeyi bi yerde patlak verir kıymetinizi bilirler umarım her daim ..

Valla ben olsam hıcbırınede vermezdım ılkı hepsını almıs cekılmıs bu devırde bır lıra bıle onemlıyken kımse ev alsın araba alsın dıye okadar para vermezdım kı zaten sızden cok onlar kullanmıs o parayı bıde sızın altınlarda gıtmıs daha sımdıden sıze haksızlık olmus yanı ılerde bıde hıcbırı el atmazsa olan sıze olur bosa gıtmıs olur okadar para. Boyle ısşerden hıc hoslanmıyorum herkes kendı hesabını gecımını yapsın cok sacma ortak olmak helde boyle kıme ne gıttı bellı bıle degıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…