Merhaba,
Benim 5 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi çok seviyorum hatta aşığım ve en başından beri ciddi ilişki içindeyiz, evlenme planları yapıyorduk ve ailemin de haberi var. Yalnız sevgilim beni 4 kere terketti. Yaklaşık 1 ay önce yine ayrılmıştık bir sebep yokken. Sonra ben 5 gün sonra yazdım ve mahkemesi olduğunu, hapse girme ihtimali olduğunu (adamın kafasına yangın tüpüyle vurduğu için adam felç kalmış) hatta bu ihtimalin çok yüksek olduğunu söyledi. Tekrar barıştık ama adam bunalıma girdi. Sürekli uyuyor, yanıma gelmiyor, ailesi ile konuşmuyor, babası ile arası bozuk, hapse gireceği için bu hale geldi ve tek mahkemesi bu değil 6 mahkemesi (borçlar yüzünden) daha varmış. Bende 3 gün önce İlgisiz olmasından dolayı sinir krizi geçirdim ve kavga ettik. Yine benden ayrıldı ama bu defa ben de seninle ilgili hiçbir şey duymak, görmek, bilmek istemiyorum dedim. Bir gün her şey yoluna girdiğinde sakın gelme dedim o da geleceğim dedi. Şimdiden çok özledim sizce mesaj atmalı mıyım? Fazla mı üstüne gittim?
Hemen evlenin ayda bir ayrılma partisi yaparsınız aksiyon olur... İlişkiniz monotonluktan kurtulur
Bunun AŞK olduguna inanmıyorum bir insan sizi terk ettiğinde sevmeseniz bile ona asık gibi hissedersiniz. Onsuz yapamıycagını, nefes alamıycagını düşünürsün ama saçma bu aşk değil.. bu karakterdeki bi adamla nasıl saglıklı bir ilişki veya yuva kurabilirsinki .. her insan kendi hayatını kendisi belirlermiş. Lütfen hayatını yakma . BIRAK GİTSİNMerhaba,
Benim 5 aylık bir ilişkim var. Sevgilimi çok seviyorum hatta aşığım ve en başından beri ciddi ilişki içindeyiz, evlenme planları yapıyorduk ve ailemin de haberi var. Yalnız sevgilim beni 4 kere terketti. Yaklaşık 1 ay önce yine ayrılmıştık bir sebep yokken. Sonra ben 5 gün sonra yazdım ve mahkemesi olduğunu, hapse girme ihtimali olduğunu (adamın kafasına yangın tüpüyle vurduğu için adam felç kalmış) hatta bu ihtimalin çok yüksek olduğunu söyledi. Tekrar barıştık ama adam bunalıma girdi. Sürekli uyuyor, yanıma gelmiyor, ailesi ile konuşmuyor, babası ile arası bozuk, hapse gireceği için bu hale geldi ve tek mahkemesi bu değil 6 mahkemesi (borçlar yüzünden) daha varmış. Bende 3 gün önce İlgisiz olmasından dolayı sinir krizi geçirdim ve kavga ettik. Yine benden ayrıldı ama bu defa ben de seninle ilgili hiçbir şey duymak, görmek, bilmek istemiyorum dedim. Bir gün her şey yoluna girdiğinde sakın gelme dedim o da geleceğim dedi. Şimdiden çok özledim sizce mesaj atmalı mıyım? Fazla mı üstüne gittim?
Peki o adamı neden felç etti? Vicdan azabı duyuyor mu?Arkadaşlar hepiniz şiddetten bahsetmişsiniz ama bu zamana kadar bir şiddet görmedim. Tek olup kavga ettiğimiz zamanlarda oldu öyle durumlarda uzatmaz susar. Telefondan kavga edince telefonu kapatır sakinleşene kadar.
Aynı evin içindeyken olay değişir. Evlilik farklı bir şey. Sadece 5 aylık sevgilisin.Arkadaşlar hepiniz şiddetten bahsetmişsiniz ama bu zamana kadar bir şiddet görmedim. Tek olup kavga ettiğimiz zamanlarda oldu öyle durumlarda uzatmaz susar. Telefondan kavga edince telefonu kapatır sakinleşene kadar.
Allah'tan belanı arıyorsan ara canım .ne diyelim . Ne destekte yine arayacaksın . Keşke dinlesen bizi.Merhaba,
Adam şiddetin kralını yapmış daha nasıl bir vahşet görmek istiyorsun yada illa üzerinde demesinimi ?Arkadaşlar hepiniz şiddetten bahsetmişsiniz ama bu zamana kadar bir şiddet görmedim. Tek olup kavga ettiğimiz zamanlarda oldu öyle durumlarda uzatmaz susar. Telefondan kavga edince telefonu kapatır sakinleşene kadar.
Kafa mı buluyorsun? Bir insanı felç etmiş felçç. O adam hayatı boyunca neler çekicek. Adamın 6 mahkemesi var ve sen ilgi göstermiyor diye yakınıyorsun. Troll müsün yoksa bir şey diycem ama neyse senin kafadaki biri için değmez nasılsa aşk pıtırcılığından bir kulağından girer bir taraftan çıkar.Arkadaşlar hepiniz şiddetten bahsetmişsiniz ama bu zamana kadar bir şiddet görmedim. Tek olup kavga ettiğimiz zamanlarda oldu öyle durumlarda uzatmaz susar. Telefondan kavga edince telefonu kapatır sakinleşene kadar.
Merhaba,
Üslubunuza dikkat edin lütfen.Kafa mı buluyorsun? Bir insanı felç etmiş felçç. O adam hayatı boyunca neler çekicek. Adamın 6 mahkemesi var ve sen ilgi göstermiyor diye yakınıyorsun. Troll müsün yoksa bir şey diycem ama neyse senin kafadaki biri için değmez nasılsa aşk pıtırcılığından bir kulağından girer bir taraftan çıkar.
Duyuyor evet. Adam haksız yere küfür etmiş.Peki o adamı neden felç etti? Vicdan azabı duyuyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?