Merhaba. Ben bura yeni katildim. Derdimi anlatmak paylasmak sizden fikir almak istiyorum arkadaslar... Onceki konularin bazilarinda durumumdan bahsetmistim. Ben zor bir evlilik yasadim, en sonunda ihanete ugradim - yani kavgalarin zirve yaptigi, benim artik onu terketmek uzre oldugum bir zamanda. Ama ihanet ihanettir. Sonra tabiki ben terkettim, o defalarca yalvari bin pisman oldu, neler ne aglamalar... Ama ben geri donmedim. Yani kendi ellerimle sevdigim kocami baska kadinin ellerine verdim anlayacaginiz... Nasil pismanim bir bilseniz. Zamanin sahip cikamadim diye dusunuyorum, cunku bana hep o kadindan igreniyorum lutfen don yanima hickimse olmayacak dedi ama nafile. Sonra kadin benim yoklugumu firsat bilib sik-sik onun evine geldi, camasilarini yikadi, yemegini pisirdi, yani kisacasi kendisini onun karisi yerine koydu... Ama arkadaslar, kocamin onu sevmediyini gercekten biliyorum, cunku gizlice fb-taki tum yazismalarini okudum, kiza neler neler diyor. Asla bir daha evime gelmeyeceksin, bir daha benden habersiz birsey yapmayacaksin, bir daha beni arama diye. Kufurler ediyor, ama netice yok. Kiz kac kere intihara kalkisti, hastaneye goturduler. Bir keresinde kalbi fenalasmis... Kisacasi, kiz bundan vazgecmiyor arkadaslar. Bende kocama kizdigimda "nasil birakirsin birakma eve iste kendine yakin birakma nasil adamsin" dediyimde - ama sen donmuyorsun ki, sen donsen bir gun bile yaklasamaz bura diyor. Sacma, degil mi? Allahim yarabbim. Sonrada bir gun "biliyorsun, ben ev isleri beceremiyorum yemek yapamiyorum camasir ev hic ugrasamiyorum yapacak birisine ihtiyacim var" demisti, o zaman bakici tutayim ev islerini halletsin bumu derdin yani dedim. Ama cok sacma, degil mi? Halbuki her gun geliyor nerdeyse is yerime, her gun sevgi mesajlari sevgi mailleri atiyor yaziyor bulusuyoruz, arada iliskilerimiz de oluyor... Yani beni sevdiyini israrla diyor. Yeni ev tutacam is yerine yakin, bebegimiz olur, ailemizi geri donustururuz diyor. Ama bir bakiyorum? Kiz yine bunun evinde!!! Arkadaslar, beni yanlis anlamayin, kendisini ezdiren bir insan asla degilim. Zaten ezdirmediyim icin ayrildim. Ama napiyim cok seviyorum iste onu! Ne yapayim... Mutsuzum iste, bir yildir mutsuzum. Ha, birde onu soyleyim. Biz ayri yasiyoruz ama evrakta hala evli gorunuyoruz. "Senden bosanmaya elim gelmiyor, birgun belki bana donersin" deyip hep aksatti o kadar israr etmeme ragmen...
Kizlar ben ne yapayim, cooook mutsuzum ne olur birisi bir mantikli bir soz desin Unut, salla gitsinleri cok denedim, olmuyor iste mutsuzum mutsuz.... Mutlulugum onda benim. Oda beni sevdiyini soyluyor. Ben ne yapsam dogru olur, kurtarayimmi ailemi ya ne yapayim bir care soyleyin
Kizlar ben ne yapayim, cooook mutsuzum ne olur birisi bir mantikli bir soz desin Unut, salla gitsinleri cok denedim, olmuyor iste mutsuzum mutsuz.... Mutlulugum onda benim. Oda beni sevdiyini soyluyor. Ben ne yapsam dogru olur, kurtarayimmi ailemi ya ne yapayim bir care soyleyin