• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ona donmelimiyim?

fransua

Üye
Kayıtlı Üye
11 Temmuz 2013
73
0
16
Diğer
Merhaba. Ben bura yeni katildim. Derdimi anlatmak paylasmak sizden fikir almak istiyorum arkadaslar... Onceki konularin bazilarinda durumumdan bahsetmistim. Ben zor bir evlilik yasadim, en sonunda ihanete ugradim - yani kavgalarin zirve yaptigi, benim artik onu terketmek uzre oldugum bir zamanda. Ama ihanet ihanettir. Sonra tabiki ben terkettim, o defalarca yalvari bin pisman oldu, neler ne aglamalar... Ama ben geri donmedim. Yani kendi ellerimle sevdigim kocami baska kadinin ellerine verdim anlayacaginiz... Nasil pismanim bir bilseniz. Zamanin sahip cikamadim diye dusunuyorum, cunku bana hep o kadindan igreniyorum lutfen don yanima hickimse olmayacak dedi ama nafile. Sonra kadin benim yoklugumu firsat bilib sik-sik onun evine geldi, camasilarini yikadi, yemegini pisirdi, yani kisacasi kendisini onun karisi yerine koydu... Ama arkadaslar, kocamin onu sevmediyini gercekten biliyorum, cunku gizlice fb-taki tum yazismalarini okudum, kiza neler neler diyor. Asla bir daha evime gelmeyeceksin, bir daha benden habersiz birsey yapmayacaksin, bir daha beni arama diye. Kufurler ediyor, ama netice yok. Kiz kac kere intihara kalkisti, hastaneye goturduler. Bir keresinde kalbi fenalasmis... Kisacasi, kiz bundan vazgecmiyor arkadaslar. Bende kocama kizdigimda "nasil birakirsin birakma eve iste kendine yakin birakma nasil adamsin" dediyimde - ama sen donmuyorsun ki, sen donsen bir gun bile yaklasamaz bura diyor. Sacma, degil mi? Allahim yarabbim. Sonrada bir gun "biliyorsun, ben ev isleri beceremiyorum yemek yapamiyorum camasir ev hic ugrasamiyorum yapacak birisine ihtiyacim var" demisti, o zaman bakici tutayim ev islerini halletsin bumu derdin yani dedim. Ama cok sacma, degil mi? Halbuki her gun geliyor nerdeyse is yerime, her gun sevgi mesajlari sevgi mailleri atiyor yaziyor bulusuyoruz, arada iliskilerimiz de oluyor... Yani beni sevdiyini israrla diyor. Yeni ev tutacam is yerine yakin, bebegimiz olur, ailemizi geri donustururuz diyor. Ama bir bakiyorum? Kiz yine bunun evinde!!! Arkadaslar, beni yanlis anlamayin, kendisini ezdiren bir insan asla degilim. Zaten ezdirmediyim icin ayrildim. Ama napiyim cok seviyorum iste onu! Ne yapayim... Mutsuzum iste, bir yildir mutsuzum. Ha, birde onu soyleyim. Biz ayri yasiyoruz ama evrakta hala evli gorunuyoruz. "Senden bosanmaya elim gelmiyor, birgun belki bana donersin" deyip hep aksatti o kadar israr etmeme ragmen...
Kizlar ben ne yapayim, cooook mutsuzum ne olur birisi bir mantikli bir soz desin :43: Unut, salla gitsinleri cok denedim, olmuyor iste mutsuzum mutsuz.... Mutlulugum onda benim. Oda beni sevdiyini soyluyor. Ben ne yapsam dogru olur, kurtarayimmi ailemi ya ne yapayim bir care soyleyin :43:

eşinizden sizi aldattı sonra siz eşinizi terkettiniz

eşiniz sizi aldattığı kadını eve alıyor ama siz eşinizle

hala görüşüyorsunuz hatta birlikte oluyorsunuz :44:

siz hiç zamanında sahip çıksaydım eşime diye üzülmeyin bence

çünkü sizi gerçekten sevseydi kendine sahip çıkardı sizi aldatmazdı...

eşinizden sizi aldattı sonra
çünkü sizi gerçekten sevseydi kendine sahip çıkardı sizi aldatmazdı...

degil mi? :43: e peki neden hisslerimle oynuyor o zaman seni seviyorum kimse aramiza girmesin evimizi yuvamizi kuralim hickimse bize yaklasamaz diyor ? beni bu kadarmi kandiriyor yani? :50: neden ben israrla bosanmayi isterken o boyle diyor, nedir isteyi bu adamin, anlayamadim gitti :50: iztirap iskence cektiriyor resmen :43:

Ayri evlerde yine berabersiniz yani ne anladim o isten,
o zaman dönünde evinize sahip cikin,
bulusup görüsüp iliski yasiyormussunuz zaten terketmek bunun neresinde ?

Ayri evlerde yine berabersiniz yani ne anladim o isten,
o zaman dönünde evinize sahip cikin,
bulusup görüsüp iliski yasiyormussunuz zaten terketmek bunun neresinde ?

Ilk bakistan oyle gorunuyor. Ama durum cok farkli. Biz anlasamiyorduk, o beni hakketen uzuyordu, bende alttan alan birisi degildim, sonunda kavgalar sonucu gercekten ayrilma karari aldik. Ama bir turlu ayrilamiyorduk iste, bir-birimizden ne buyuyse, ne sirri varsa artik kopamiyorduk. Hala seviyorduk. Herseye ragmen... Ben 3-4 gunde bir evime geliyordum. Alistira alistira ayrilirz dusunurken kendi kendime, bir baktim baska kadin. O zaman temelli terkettim evi. Ama sonra o kadar agladi o kadar yalvardi ki karsimda. Benimde icimdeki o sevgi hala yasiyor, o yuzden pisman oldugunu kabul ettim. Insan affediyor iste... Bir sekidle affettim. Cunku arkadaslar 6 yila yakin bir birlikteligimiz var ve biz cok zor evlendik herkes karsiydi ama biz simsiki bir birimize baglandik vazgecmedik buyuk bir askla evlendik ve asla boyle ihanetini gormemistim, olmamisti cunku. Dusundum ki insan hata yapar, kavgalar sirasinda psikolojisi bozulmus ola bilir, birsey ola bilir, affettim. O yuzden ara-sira gorusuyorduk iste... Cunku bosanmak istemedigini, surekli bir ev tutub hayatimiza devam etmek sansi oldugunu, hayattaki en buyuk arzusunun benimle yasamak oldugunu surekli dile getirib duruyordu. Ha, birde ben ona umutta vermedim. Onu sevdiyimi ama onunla yasayamayacagimi, ona inanmadigimi, bosanmak istediyimi dedim hep. Hicbir zaman tamam ev tutalim yasayalim demedim. Hep o dedi ben bosanalim dedim. Ama bosamadi iste beni. Devam etmek icin yalvariyor. Ama bir bakiyorum kadin onun evine gelmis. Ya niye boyle yapiyor? :43: Ben zaten bosanalim diye tutturdum, niye bosanmiyor gitsin yasasin kiminle istiyorsa, ben aglar aglar kendimi toparlarim. Ama neden peki bana o kadar yalvariyor ki? Nedir bu insanin isteyi, amaci, anlamadim gitti ya.... :43: Hisslerimlede oynuyor, bilmiyormu onu sevdiyimi benim icin zaten ne kadar zor oldugunu... Allahim bana yardimci olsun. Artik biktim boyle sacma durumlardan. Ne adim atayim simdi ben, nasil edeyim? hepten keseyimmi iliskimi, demekki pisman olmamis olsa bile akillanmamis, yasanilmaz degilmi bununla? artik kendime bir ceki duzen vermek istiyorum. Esime donub onunla herseyi unutup yasardim ama o vazgecmiyor haraketlerinden ya :50:

Arkadaşım burada kimse sana ne yapman gerekteğini söyleyemez; aranızda öncesinde neler olduğunu en iyi sen biliyorsun ve eşini de yine en iyi sen tanırsın. Uzaklaş bir hafta tüm bu olaylardan, bir tatile çık, telefonunu kapat ve kimseyle görüşmeden, etkilenmeden sağlıklı düşün bir. Sen bu adamı gerçekten seviyor musun? Onun sevgisine inanıyor musun? Daha önce durmadan kavga ediyorduk demişsin. Bu sorunlar artık ortadan kalktı mı? Onunla gerçekten bir ömür geçirmek istiyor musun? Yoksa sadece başka bir kadın ortaya çıkınca mı eşin tekrar kıymete bindi senin?

Ben kendi adıma düşününce böyle bır durumda geri dönmeyi aklımdan bile geçirmezdim. Önceki sorunları bırak, gerçekten beni geri istese bunun için savaşırdı, çamaşır bulaşık bahanesiyle başka bir kadını eve almazdı, geri dönmemi daha da zorlaştırmazdı derdim. Ne o öyle, ben gidicem, bu hemen 2. bir kadını yedeğe alacak, sevebilseydi benim yerime o kadına koyacak, sevemediği için ben geri istiyor. Aşkımdan ezilip, bunu gururuma yedirsem bile, ilk fırsatta 3. bir kadınla tekrar denemeyeceği ne malum?

Son düzenleme:
Adam sizi aldattı, aldattığı için evden gittiniz, aldattığı kadını eve aldı, kadın tüm işleri yapınca eşiniz kıymete bindi! pişman oldunuz... ben ne diyim ki size.. Allah yolunuzu açık etsin gidin kadın evdeyken tutun atın dışarıya, burası benim evim diyin nasıl olsa beyefendi ile de devam görüşmelere.. sonra adam da kendini hint kumaşı sansın....

Off of..

Ya durup durup takılıyorum kocanız onu sevmiyor ama onunla gayet güzel vakit geçirebiliyor (başka birşey yazasım vardı ya neyse..) kocanız da ben ev işinden anlamam diye tereyağı gibi üste çıkabiliyor pişman olup kapınıza düşeceğine evde keyfini sürüyor.. Ben hemcinslerimi anlamıyorum! anlamıyorum! anlamıyorum... Boşanmak için neden onu bekliyorsunuz ,siz açın davayı boşanmıyorum dese bile en uzun 1 sene sürer.. ayrıca ne ağlayacaksınız bu herifin ardından adamın keyfi yerinde karım olmazsa öteki modunda nasıl olsa her türlü işini görüyor ihtiyacını gideriyor...

Son düzenleme:
eğer dönerseniz onun ihaneti hep aklınızda olacağı için siz de onu aldatın ki durum eşitlensin:52::52: bu sayede kocanız da kendi yaptığının ne kadar acı verici bir şey olduğunu anlar belki bir daha yapmaz.

senin için sıkıntı yoksa bizim içinde yok. dön tabi!

senin bence dönesin var kocana ve bizden de bu yönde yorumlar beklıyorsun...
valla herşeyi sindirip,onunla tekrar yaşayacak olan sensin??ikinci bir şansı hak ediyor mu ve gerçekten düzelir mi muamma????

adamdaki yüzsüzlüğe bakk , siz varken sizinle gününü gün ediyor siz yokken de o kadınla ne biçim ilişkiler bunlar

boşta kalmayı sevmiyor belli ki eşiniz, sizdende yüz bulmuş iyice açıklaması da güzelmiş ee napim ev işlerini kim yapsınmış

ben olsam dönmem kendime tertemiz bi sayfa açarım , fb deki yazışmalara bakmayın isz belli ki istemem yan cebime koya dönmüş olay

kimse kimseye istemediği birşeyi zorla yaptıramaz

Esin istemedigi surece o kadin eve nasil girebilir ki ?
Evde yemek camasir isine geliyor ..

Bilmiyorum kizlar... Icimdeki duygulara yenik dusuyorum. Keske onceden buna izin vermeseydim. Boyle hayat degil sanki cehennem yasiyorum. :50: Ne bitmez tukenmez cileymis, ne bitmez goz yaslariymis bu. Hic tukenmiyor acim. Artik pusulami kaybettim. Bir yil icerisinde denemedigim yol kalmadi, kalbimden sokup atamiyorum iste. :43: Hakkimda hayirlisi...

Back