sizce normalmi esim ve ailesi....

Bence bi kaç gün şuram ağrıyor buram ağrıyor diye numara yapın gitmeyin o arada da Eşinizi eve alıştırmaya çalışın. Zamanla kendi gitmek istemeyecektir

[QUOTE="xDerinMavix, post: 40319148, member: 474Diğer arkadaşları bilemem ama ben edebiyatçıyım ve uyarma gereği hissediyorum.[/QUOTE]
Edebiyatcıysanız efendim bunun bir yazım hatası degil harf hatası olduğunu anlamanız gerekmezmi?Konu sahibi zaten düzgün bir türkçeyle başlık da belirtmiş ailesi diye buda onun türkçesinin normal oldugunu gösteriyor.aylesi yazarkende öyle söylememiş i yerine y yazmış.yani yanlışlık.elimizdekide kalem değil klavye normaldir

Amanda kağıtlar çıksın sınav başlıyor.sanal ortam değil türk dil kurumu mübarek klavye bu olabilir. Kadın sanki bilmediğinden ayle yazmış.tövbe ya vallahi kızıyorum. Yanlış yazmış bunu anlayamayıp uyaranlar.başlıgı okusanız anlardınız ama hemen bi müdahale yapın

bu durumu bende yasamistim bastan nasil alistirirsan oyle gider bence yavastan ayagini cek sizin evlendiginizi ve ayri bir eviniz oldugunu ogullarinin da yükümlü oldugu evi yuvasi oldugunu farketsinler bunu güzelce otur esinle konus derim cocuga anlatir gibi sakin ve acik anlat cünkü erkekler oyle anliyor

canım hiç normal bişe dğl belki ailesi masraf etmeyin diye çağırıyordur eşinde bunu kabul etcek kadar pintiyse işin çok zor canım(

Herseyin fazlasi zarardir canim zamanla esinde anlar bunu oluruns birak bence hic kimse icinde esinle kottu olma

benim bildigim ilk bi kac ay gidip gelinir alisma sureci,kaynasma sureci olarak ama 1 yil olmus hergun hakikaten.zor. olur ki o gun.temizlik yapamk gerekiyrdur,misafir cagirmak isteniyrdur.veya hepsini gectim insan esi ile basbasa kahvalti yapmak,ozene bezene.aksam yemegi hazirlayip beklemek ister... istisnasiz hergun mu cagiriliyorsunuz ? evleriniz yakin mi ?

Simdi konunuzu screenshot yapip sevgilime attim garanti istedim yeminle boyle olcaksa evlenmem kimsenin ana babasiyla ugrasamam hergun hergun saygi da biyere kadar. Evlenince iki insan ayri bir aile oluyor bunu anlamak bu kadar mi zor ay

arkadaslar yurtdisinda dogmus buyumus oldugum icin turkcem iyi degil ama bazi arkadaslar hemen bir elsestiri yagmuru edebiyat bilmem ne sanki anlasilmiyorda yazdiklarim edebiyat almak istesem zaten bura degil okula edebiyat ogrenmeye giderim burda derdlerimizi paylasmak icin yaziyoruz edebiyat kursu icin degil yaa allaa alla neyse yazmiyorum o yuzden artik yazcak cok seyler vardi yoksa neysee... yoneticen rica ediyorum actigim konuyu kapatsin lutfen

her gun olmasi tabiki hos degil.. iki tarafa da ayni mesafede/yakinlikta olup, ayri bi aile oldugunuzu anlamaniz gerek.. esin ne diyor bu duruma?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…