sizce normalmi esim ve ailesi....

suli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Ekim 2008
33
4
42
1 senedir evliyiz ve esimin aylesi hergun hergun kahvaltiya ve aksam yemegine cagriyorlar bizi ve hergun esimi ariyorlar sanki
ben mecburmuyumda hergun hergun gitmeye gitmek istemeyince esimle aramiz bozuluyor yabani yada soguk gelin olmus oluyorum
sizce normalmi yani kim hakli sizce
siz olsaydiniz surekli cagirdiklarinda gidermiydiniz acaba yoksa bendemi sorun anlamadim gitti

Herşeyin fzlası zarar canım ayle bile olsa çok muhabbet tez ayrılık getirir derler de eşine. Ayrıca ona de ki artık bizde ayleyiz hep orda ne işimiz var. Evet byle de.

Bazı aielerde, gelinle yeme içme bir oluyor diye biliyorum. O yüzden bekliyor olabilirler mi?

Eşin tatlı bir dil ile kendi evine de alışmak istediğini ailesini ssevdiğini ama bas bbaşa vakit ggeçirmek istediğini soyleyebilirsin.

Yazılan kelimeye takılıp vurgulamadan önce bir dinlesek, anlamaya çalışsak konu sahibesini.
Güzel olur değil mi?

Olur mu hiç böyle bir fırsat kaçar mı? Tdk kadınlar kulübü temsilcileri affetmez :)

Ben sıkılırım sürekli sabah akşam yemeğe gitmeye,eşinizin henüz farkına varmadığı şey artık sizin de bir aile olduğunuz sanırım bunu kavrayamamış uygun bir dille anlatın derim

Bütün edebiyatcilar yine toplanmiş..şimdi sizin konunuz edebiyatcilarin düzeltmeleriyle dagitilir ne yazik ki..konunuza gelince istemediginiz seyi yapmayin hayatta bir kere geliyorsunuz..eşinin ailesiyle görüşebilecegini ama mecbur olmadigini ögret eşine..

eşine ailesinin planlarında daha zevkli vakit geçirtecek şeyler hazırla
mesela sana çok güzel yemek hazırlıyordum, birlikte film izleyelim veya daha özel planlar
seninle vakit geçirmenin farkını anlasın
yoksa kavgayla tavırla vazgeçiremediğin gibi bi de inadına gider

En yakın arkadasım geçen yıl evlendi. Onunda eşinin ailesi aynı sizin anlattığınız gibiydi. Geçen hafta boşandılar. İnşallah sizinki düzelir.

Yaa amaaan ne bu sürekli eve gelmeler gitmeler ben evcimenim kendi evim dısında adam akıllı bir yerde ne yemek yerim nede kalabilirim gitmeyin hep bahaneler uydurun

Degilsiniz tabiki.Durumunuz varsa daha uzak bir yere tasınsanız.Esinize söyleyin desem gitmek istemediginizi esiniz daha cok alınıyormus.Belki bir süre sonra esinizde sıkılacak?
Aslınds 1 yıldır nerdeyse hergün gidiyorsanız belki bir sorun vardır.Belki esiniz yaptıgınız yemekleri begenmiyordur.Aileside bu durumu düzeltmek icin aksam yemegine cagırıyordur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…