Sizce neden?

Hayır cinsel ilişki konusunda tam tersi onla hiç problem yok yani onda da şöyle düşünüyorum mesela aşırı titiz bir adam kendi için oral seks istiyor ama kendi yapmıyor öpmeleri de böyle acaba tiksiniyor mu böyle şeylerden bilmiyorum hâlâ anlamadım soramıyorum da
9 yıl olmuş bunca zaman sormadığınız hata. Açıkça sorun çekinmeyin. Çok bencilce bu. Kendisine oral yaptırıyor ama o neden size yapmıyormuş? Sizi neden bu zevkten mahrum bırakıyor? Kendi keyfini düşünüyor. Hiç sevmem böyle davranan erkekleri.

Cinsellikle sevişmeyi bağdaştırdım da
Düz cinsellik yaşıyorsunuz
Oral seks yapıyorsunuz ama o yapmıyor 😳
Evet yani öpmek kısmı onda o kadar yok ki maalesef sadece direk cinsel birlikteliğe giriyoruz ilk seferde belki sulanma oluyor sonrasında yok bu yüzden defalarca kanamam oldu yırtıklar oldu

Hayır hayır çok dikkatliyimdir bu tarz konularda ihtimal yok ama diyorum ya sevişmeden de böyle anlamıyorum
Çok ilginç. Bu kişi çok titizse evlenirseniz cinsellik sonrası direkt banyoya gider yıkanır sürekli çamaşırı değiştirmek ister gibi geldi bana. Size oral yapmıyorsa, kendine de yaptırma hakkı yok.

Evet yani öpmek kısmı onda o kadar yok ki maalesef sadece direk cinsel birlikteliğe giriyoruz ilk seferde belki sulanma oluyor sonrasında yok bu yüzden defalarca kanamam oldu yırtıklar oldu
Ayyy ne işiniz var böyle biriyle ya. Hem de 9 yıl olmuş. Hiç mi kendinize, bedeninize değer vermiyorsunuz? Nasıl tanışmıştınız , okuldan falan mı?

Kendi ihtiyaçlarına odaklanan tipik erkek modeli. Benim sevgilimde öpüşmeyi pek sevmez kamusal alanda zaten öpmez, başbaşa kalınca da pek uzun sürmüyor. Gerçi ilişki deneyimiyle de alakalı olabilir henüz taze bir ilişkimiz var ama 9 senelik ilişki de öpüşmeme ciddi bir mevzu. hele ki tek taraflı oral seks var. Sizi kendi bedeninize küstürmüş biraz

Ayyy ne işiniz var böyle biriyle ya. Hem de 9 yıl olmuş. Hiç mi kendinize, bedeninize değer vermiyorsunuz? Nasıl tanışmıştınız , okuldan falan mı?
Üniversite birden beri beraberiz son üç ilişkin de kanamalarım oldu regli başlangıcı gibi maalesef sevişme olmadığı için islaklık yok kuru bir ilişki ile de zorlamadan kaynaklı böyle şeyler yaşadık bunu biliyor ama yine aynı şeyi yapıyoruz doktora da gittik hatta bunun için kendi de duydu yani hani hazırlıksız bir ilişkiye giriyorsanız eğer diye bahsetti doktor

Back
X