- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Ben yalan söyleyen insan seviyorum:)) böyle yalanlarını yüzlerine vurup onların şekilden şekile girmeleri acayip keyif veriyor:)))
Dürüst insan severim.Şaka bir yana duyguları bitmiş olabilir.
Beni olmadığım bir şeyle kimse suclayamazDürüst insan severim.
Beni olmadığım bir şeyle kimse suclayamazBen yalan söyleyen insan seviyorum:)) böyle yalanlarını yüzlerine vurup onların şekilden şekile girmeleri acayip keyif veriyor:)))
Senin eğitimini ben veremem derdim:) sadece uydurduklarini yüzüne vurabilirim. Belki bir süre sonra uydurmaktan vazgeçersin diye..Sana 19 yaşında ve fazlasıyla kafası karışık bir genç kız olduğumu söylesem ne derdin?
Senin eğitimini kim vermiş ki?Senin eğitimini ben veremem derdim:) sadece uydurduklarini yüzüne vurabilirim. Belki bir süre sonra uydurmaktan vazgeçersin diye..
19 mu? ben de ciddiye alıp cevap yazıyorum. 3 sene diyorsun çocukluk yani. olmuş bitmiş. lisede birbirine ölesiye aşık olan insalar mahkemelik olup ayrılıyor. ben lisede aşık olduğum kişiye bakıp kendime üzülüyorum. 19 yaşındaki biri çocukluk aşkını düşünmemeli benceSana 19 yaşında ve fazlasıyla kafası karışık bir genç kız olduğumu söylesem ne derdin?
Benim ergence aşağılamaya çalışma seviyesi
Allah aşkına profiline bi göz atın. Ne demek istediğimi anlayacaksınız..19 mu? ben de ciddiye alıp cevap yazıyorum. 3 sene diyorsun çocukluk yani. olmuş bitmiş. lisede birbirine ölesiye aşık olan insalar mahkemelik olup ayrılıyor. ben lisede aşık olduğum kişiye bakıp kendime üzülüyorum. 19 yaşındaki biri çocukluk aşkını düşünmemeli bence
Kendinden hoşlanmıyorsun o zaman.. üzüldüm.Dürüst insan severim.
gördüm gördüm Allah çevresine sabır versinAllah aşkına profiline bi göz atın. Ne demek istediğimi anlayacaksınız..
Beni tanımıyorsunuz bir yargilayamazsiniz 2.Kendinden hoşlanmıyorsun o zaman.. üzüldüm.
gördüm gördüm Allah çevresine sabır versin