- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
-
- Konu Sahibi falwlessone1
Ondan sonra da bir daha geçmedim zaten iletişime.Ilaclarimi düzenli kullanıyorum çünkü ahahaahhahahhsonuçta açılmamış. kendini komik duruma düşürdüğün yetmemiş gibi ona gidip beni seviyordun diyorsun bir şey demiyor. azıcık gururlu ol yahu kendini ağırdan sat. bir daha da yapma. bu kişiyle de iletişime geçme
İnsan 19 yıldır hiç sevgilisi olmayınca birini istiyor ama yanındaBence sen heryerden englle sil. Hic ugrasma. Once kendi mentalini toparla. Sonra uni sinavina calis. Zaten mezun yilindasin, mentalin nane molla hic manita islerine girme.
Unide daha guzeli cesitlisi akillisi var. 19 beklemissin 1 yil daha bekle. Bak valla daha guzel olcak. Ben esimle unide tanistim. Eski sevgililerim esimin yaninda çöp bile degil.İnsan 19 yıldır hiç sevgilisi olmayınca birini istiyor ama yanında
Sen bipolar olduğunu bile daha bi ay önce öğrendin. 3 yıl önce bipolarin mani dönemini nereden biliyordun? Bu konun da zorlama olmuş..Bu arada bir erkek yazmadan ben ona yazmayacağım Allahin izniyle.
Bu yazdığım kişiye de bipolarimin mani döneminde yazmıştım zaten
ben de bipolarım ama böyle şeyler yapmıyorum. böyle bir şey değil yani. her şeyi buna bağlama benceOndan sonra da bir daha geçmedim zaten iletişime.Ilaclarimi düzenli kullanıyorum çünkü ahahaahhahahh
Doktor söyledi bunu bana çünkü gidip birine açılmak benim karakterim uygun bir şey değil normalde utangacim benben de bipolarım ama böyle şeyler yapmıyorum. böyle bir şey değil yani. her şeyi buna bağlama bence
Bipolar olduğum 1 ay önce kesinleşti,ogrenmedimSen bipolar olduğunu bile daha bi ay önce öğrendin. 3 yıl önce bipolarin mani dönemini nereden biliyordun? Bu konun da zorlama olmuş..
Yoo burada açtığın konu başlığını bile hatırlıyorum. Panik atak mıyım bipolar mıyım border line mıyım...Bipolar olduğum 1 ay önce kesinleşti,ogrenmedim
Ona beni seviyordun zamanında diyorum susuyor.Sizce neden?
Bence sosyal medyada her yazılan başlığa bu kadar itimat etmeyin:)Yoo burada açtığın konu başlığını bile hatırlıyorum. Panik atak mıyım bipolar mıyım border line mıyım...
Ahiret gözüyle mi istiyorsunİnsan 19 yıldır hiç sevgilisi olmayınca birini istiyor ama yanında
Benim ergence aşağılamaya çalışma seviyesiBenim kafada kurma seviyesi
Sen benim sıkı takipçim oldun :)Gel sponsorum da ol.Ahiret gözüyle mi istiyorsun
Ee yani zamanında seviyomuş daha ne desin ki? Zamanında sevmiş bitmiş demekki ne desin ki üzerine tam anlamadımOna beni seviyordun zamanında diyorum susuyor.Sizce neden?
Boş verin ya bir önemi yok zaten artık Allah bana bu durumu bir imtihan olarak yolladı ben de dersimi aldimEe yani zamanında seviyomuş daha ne desin ki? Zamanında sevmiş bitmiş demekki ne desin ki üzerine tam anlamadım
İtimat etsem sana inanırdım değil miBence sosyal medyada her yazılan başlığa bu kadar itimat etmeyin:)
Benim kafam karışmış olabilir mesela
Sana 19 yaşında ve fazlasıyla kafası karışık bir genç kız olduğumu söylesem ne derdin?İtimat etsem sana inanırdım değil miher konuda başka bir kişilik.. Allah'a Ankara ilahiyatla yaklaşmak mı dersin, ahiret gözüyle bakan adam arayan mı dersin, üni sınavında ilk 10 bini hedefleyen mi... seç beğen al...
Ben yalan söyleyen insan seviyorum:)) böyle yalanlarını yüzlerine vurup onların şekilden şekile girmeleri acayip keyif veriyor:)))Sen benim sıkı takipçim oldun :)Gel sponsorum da ol.