Sizce neden susar boyle bir durumda bir erkek?

sonuçta açılmamış. kendini komik duruma düşürdüğün yetmemiş gibi ona gidip beni seviyordun diyorsun bir şey demiyor. azıcık gururlu ol yahu kendini ağırdan sat. bir daha da yapma. bu kişiyle de iletişime geçme
Ondan sonra da bir daha geçmedim zaten iletişime.Ilaclarimi düzenli kullanıyorum çünkü ahahaahhahahh😆

Bence sen heryerden englle sil. Hic ugrasma. Once kendi mentalini toparla. Sonra uni sinavina calis. Zaten mezun yilindasin, mentalin nane molla hic manita islerine girme.
İnsan 19 yıldır hiç sevgilisi olmayınca birini istiyor ama yanında

Ee yani zamanında seviyomuş daha ne desin ki? Zamanında sevmiş bitmiş demekki ne desin ki üzerine tam anlamadım
Boş verin ya bir önemi yok zaten artık Allah bana bu durumu bir imtihan olarak yolladı ben de dersimi aldim

Bence sosyal medyada her yazılan başlığa bu kadar itimat etmeyin:)
Benim kafam karışmış olabilir mesela
İtimat etsem sana inanırdım değil mi 😂😂 her konuda başka bir kişilik.. Allah'a Ankara ilahiyatla yaklaşmak mı dersin, ahiret gözüyle bakan adam arayan mı dersin, üni sınavında ilk 10 bini hedefleyen mi... seç beğen al...

İtimat etsem sana inanırdım değil mi 😂😂 her konuda başka bir kişilik.. Allah'a Ankara ilahiyatla yaklaşmak mı dersin, ahiret gözüyle bakan adam arayan mı dersin, üni sınavında ilk 10 bini hedefleyen mi... seç beğen al...
Sana 19 yaşında ve fazlasıyla kafası karışık bir genç kız olduğumu söylesem ne derdin?

X