- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -44
-
- Konu Sahibi falwlessone1
E söylesin o zaman?Nasıl yani?sevmiyormuş çünkü
seven sevdiğini söyler işte. çok bunalmıştır sizden sevmiyorum diyecek kadar bile değer vermiyormuş. sal gitsinE söylesin o zaman?Nasıl yani?
Özele gelin anlatayım durumu.seven sevdiğini söyler işte. çok bunalmıştır sizden sevmiyorum diyecek kadar bile değer vermiyormuş. sal gitsin
anlatmana gerek yok anlamak zor değil. erkekleri tanıyorumÖzele gelin anlatayım durumu.
O yengectiDaraldigi icin. Bir beni darladiginda direkt tum iletisimi keserim. Cunku kova olmak.
Anladim çok saçma bir durumun içindeydim ya 3 yıldır kurtulmusum aslinda da hala takikliklar var başkalarıyla konuşmama rağmenanlatmana gerek yok anlamak zor değil. erkekleri tanıyorum
Madem öyle bir erkeğin beni gerçekten sevdiğini nereden anlayacağım?anlatmana gerek yok anlamak zor değil. erkekleri tanıyorum
O zaman manupulasyon yapacaktir. Seni kendine kole etmeye calisiyordur.O yengecti
Analdim yalnız bizim durumumuz soyel biz hiç sevgili olmadık zaten bana acilcakti ama ben buna agresif davranıp önceden yazdım o da reddetti sonra 3 yıl sonra ben bunu başına kaktim.Bana beni cok sevdiğini açılmadan önce bir kere yazarak ima etmisti'' Seni seviyorum '' diyemeyen bir erkek için kılımı kıpırdatmam, sorgulamam da. Sevginin bittiği yerde zorlamanın hiçbir anlamı yok. Neden konuşmuyor demişsiniz belki kırmak istememiştir, ilişkinin ilerlemesi için zorluyordur bilemem ancak söylemiyorsa sevmiyordur maalesef buda bir gerçek. Siz sevdiğiniz bir insana seni hala çok seviyorum demez misiniz?
bilemiyorum. ama sevmeyini anlamak kolay.Madem öyle bir erkeğin beni gerçekten sevdiğini nereden anlayacağım?
Analdim yalnız bizim durumumuz soyel biz hiç sevgili olmadık zaten bana acilcakti ama ben buna agresif davranıp önceden yazdım o da reddetti sonra 3 yıl sonra ben bunu başına kaktim.Bana beni cok sevdiğini açılmadan önce bir kere yazarak ima etmistibilemiyorum. ama sevmeyini anlamak kolay.
naptın naptınAnaldim yalnız bizim durumumuz soyel biz hiç sevgili olmadık zaten bana acilcakti ama ben buna agresif davranıp önceden yazdım o da reddetti sonra 3 yıl sonra ben bunu başına kaktim.Bana beni cok sevdiğini açılmadan önce bir kere yazarak ima etmisti
Durumumuz buydu.
Öyle yaptım da yahu benim daha önce hoşlandığım ama benden hoşlanmadığınız bildiğim de oldu.Ben kafamda kurmadım ki acilacakti peşimden geliyordu acilamayinca üzüldü hatta saçmalamaya basladinaptın naptınsana hiçbir şey söylemeden mesaj atıp agresif mi davrandın komik duruma düşmüş kendi kendine gelin Günvey olmuşsun
Bu arada bir erkek yazmadan ben ona yazmayacağım Allahin izniyle.Öyle yaptım da yahu benim daha önce hoşlandığım ama benden hoşlanmadığınız bildiğim de oldu.Ben kafamda kurmadım ki acilacakti peşimden geliyordu acilamayinca üzüldü hatta saçmalamaya basladi
sonuçta açılmamış. kendini komik duruma düşürdüğün yetmemiş gibi ona gidip beni seviyordun diyorsun bir şey demiyor. azıcık gururlu ol yahu kendini ağırdan sat. bir daha da yapma. bu kişiyle de iletişime geçmeÖyle yaptım da yahu benim daha önce hoşlandığım ama benden hoşlanmadığınız bildiğim de oldu.Ben kafamda kurmadım ki acilacakti peşimden geliyordu acilamayinca üzüldü hatta saçmalamaya basladi
Bence sen heryerden englle sil. Hic ugrasma. Once kendi mentalini toparla. Sonra uni sinavina calis. Zaten mezun yilindasin, mentalin nane molla hic manita islerine girme.Öyle yaptım da yahu benim daha önce hoşlandığım ama benden hoşlanmadığınız bildiğim de oldu.Ben kafamda kurmadım ki acilacakti peşimden geliyordu acilamayinca üzüldü hatta saçmalamaya basladi