- Konu Sahibi Hukumsuzdur
Erkek üye yasak bunu demek için bekliyordum.Avukatim da aynen böyle söylüyor..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Erkek üye yasak bunu demek için bekliyordum.Avukatim da aynen böyle söylüyor..
Ablalarim kardeşlerim. Erkek üye yasak anlıyorum. Ama biraz fikire ihtiyacim var. Fake hesap acip bi yakinimiz demedim. Okuyan ve konuyla alakali yorum yapan herkesten Allah razi olsun. Yaziklarimi harf den ibaret degil. Anlamsizca aci cekiyorum. Gerçekten kafam cok karışık. Ve siz su anda bana psikologdan ötesiniz. Siz yazin banlansam bile okicam.
İsiniz gücünüz yokmu ? Bu kadar caresizlik neden. Isinize odaklanin ve asla geri dönemeyin. Bu arada merak ettim , esinizim bir meslegi varmi?
Resmî nikâh var mı aranızda? Dinî nikâh yaptık demişsin de o yüzden sordum.
28 yaşında koca adam ergenlikten yeni çıkmış 19 yaşında bir kızla kaçarak evleniyorsan nasıl bir son bekliyorsun? Kız evlilik yaşında bile değilken ailenin yanından çık gel deyip iki haftada ailesinden habersiz nikah kıymışsın. En büyük hata senin yaptığın, iğneyi kendine çuvaldızı başkasına batır.
+++++++
19 yasindaki kizdan es yaparsan olacagi da budur.
Ki eğer tamamen anlattığı gibiyse:)Bunu erkek bir üyeye yazacağım hiç aklıma gelmezdi ama Muhammed seni Allah kurtarmış kardeşim
Ki eğer tamamen anlattığı gibiyse:)
O an karşımda bulunan bardagi yere vurdum annesi onume atlayinca ayagina geldi. Hastanelere goturdum. Diktirdim.