sizce ne yapmalıyım sorun eşimin ailesi

evet doğru haklısın şunuda söylim taşınırsak "şayet "arada 1 saat mesafe olucak yinede bilemiyorum tabi

Eeee , bile bile Lades derler buna , kaynana + görümce bolluğundan kendi ailenle bile görüşmeye vakit kalmaz , demedi deme

maalesef sfiicim bazı erkek anneleri böyle bebek gibi muamale ediyorlar kaç yaşına gelsede

anlaşılan sen mecbur katlanacaksın bunlara.hem boş ver diğer zamanlar eşinle aran çok iyiyse dörtdörtlükse,onlarla görüşmeme gibi durumunda yoksa napıcaksın yılın belli günleri katlanacaksın tatlımm

peki siz neler yapıyorsunuz kaynananız yakınmı uzakmı nasıl idare ediyorsunuz çok merak ediyorum

aslında gidebilirsinde hem arda 1 saat mesfe varmış. benimde kyınvaldemler bana yakın oturyolrn annemlerde yakın çok uzk sayılmazlar ama ben her hfta annemlere muhakkak gidiyorum ama kayınveldemgile 15 günde bir gidiyorum fazla yüzgöz olmamak için mesfemi koruyorum benimde 3 görümcem var ama hepside cok iyidir sende aradaki mesfeyi koruyabilirsin hem istedigin zamn annenlerlede görüşürsün zamanla alışırlr

Bence gitmemelisiniz; insanlar yuva kurdukları zaman özlemleri göze almalıdırlar..

Yuvanın huzuru her duygudan önemlidir bence..

çekme tayin fln...
yanlızlık fazla kalabalıktan iyidir

tatlım ne kadar uzak o kadar iyi izine gidince dedikodu oluyor diyorsun birde yakınına gelirse nasıl başediceksin bende ablama 3 saat mesafedeyim ama yılda 2 kez anca görüyorum eşim götürmez özlediğimi 20 yıldır evliyim anca anca anlamaya başladı herkez gurbette herkes bir derdin ucundan tutmuş yaşıyor işte

sakın sakın benim kaçasım war yaşadığım yerden ailem olsa bile sen gidicem diyosun...bence asla gitme öyle bi kadın annenlere gitmenede karışıcaktır oraya gidince dertlerin daha çok artar

çok teşekkür ederim yazdığınız yorumlar için.. peki bu yabancı yerde olanlar siz alıştınızmı yabancı yerde yaşamaya ben pek alışamadımda alıştıysanız nasıl becerdiniz tavsiyelerini almak istiyorum

yabancı yer derken neresi??

Ben de eşimin ve kendi ailemden ayrı bir şehirdeyim. Çocuğumun okul arkadaşlarından bir çevre , oturduğum muhitimden ayrı bir çevrem var. Sonuçta işin& eşin neresiyse yerin yurdunda orda oluyor.

Son düzenleme:
yaptığınız yorumlar için çok teşekkür ederim.. kararsızdım zaten şuan kararımı verdim gitmiyorum... hayırlısı olur inşallah

pardon canım ya bişey sormak istiyorum. geçenlerde bi forum okudum. kayınvalidesinden yakınan eşi komiser olan. rumuzunuz aynı o bakımdan soruyorum. yazık kızcağız sinirden sert kelime kullandı diye kızı yerden yere vurmuşlar oysa o kadar dolu ki onu anlayabiliyorum. o kişi sizmisiniz? :)) şayet sizseniz yardımcı olmaya çalışırım en azından sizi sonuna kadar dinlerim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…