şöyle anlatayım eşimin ailesi ve benim ailem aynı şehirdeler. biz ailelerden 7 saat uzaktayız.bende ev hanımıyım çoğu zaman evde tek başıma çok sıkııyorum daha doğrusu bu şehirde tek başımayım sağolsunlar eşim ve çocuklarım var ama insan annesini babasını ablasını kardeşlerinide arıyor.. bazen düşünüyorum yakın olsaydılar sıkıldığım zamanlar gider gelirdim açılırdım...taynimizi çeksek gidebiliriz..amaa sorun burda başlıyor işte bende bir kaynana 6 görümce var.. biz eşimle normalde kendi evimizde iken çok iyi anlaşırız ama gelgörki her tatile gittiyimizde burnumuzdan getirir bunlar bizim, eşimle aram açılır tartışırız kavga ederiz..çokk kıskanç bir kaynanam var benim kadının kişiliğinde var bu kıskançlık üzerime yeni bir bulüz alsam onu bile kıskanıyor.. eşim ben hamileyken canım sütünü iç unutma dediyinde bile bu kadın çatlıyordu, hemen yerinden kalkar söylenirdi.eskiden biz sütmü içerdik biz şöyle yapardık böyle yapardık bizim zamanıızda şöyleydi böyleydi allahım bir başladımı susmazdı.. benim kaynanam ve görümcelerin öyle bir huyları vardır bir basladılarmı susmazlar..kredi çekip paralarmı yedirmedik daha neler neler bizi banka kasası olarak görürler şuan saymakla anlatmakla bitmeyecek birsürü şey var ne kelimeler yeter anlatmaya nede gücüm var yazmaya..neyse inanın bunların hiçbiri ama hiçbiri umrumda deyil.. önemli olan eşim ,ama ne yazıkki eşimde onların etkisi altında kalıyor ..kendi evimizdeyken eşim melek tatilde aileinin yanına gittiyimizde eşim bambaşka biri oluyor ..inanın kendimi evime attığımda allah,ım birdaha kesinlikle gitmicem diyorum,kendi evimde durucam tatilde gitmicem diyorum ama olmuyor ,benim ailemde aynı şehirde , özlüyorum ailemi ne yapacağımı bilmiyorum oyüzden tayinimizide çekmek istemiyorum ne yapıcam bu yabancı yerde bilmiyorum.. oyüzden sizden akıl almak istedim SİZ OLSAYDINIZ NE YAPARDINIZ lütfen çok ihtiyacım var bekliyorum