- 21 Kasım 2012
- 3.521
- 11.093
O kadar param olsa bir dakika durmam bende taşınırım..anlıyorum seni benim kardeşiminde 2 tane onlarda çookk
kavga ederlerdi villaya taşındılar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O kadar param olsa bir dakika durmam bende taşınırım..anlıyorum seni benim kardeşiminde 2 tane onlarda çookk
kavga ederlerdi villaya taşındılar
Hala vicdan diyo yaa..Tabi kalır. Yaşarsınız dağ başında ister çocuğunuzu ister köpeğinizi bırakırsınız,o sizin vicdanınız. Ama toplum içinde yaşamak istiyorsanız kimseyi bu denli rahatsız etmeden yaşayacaksınız. Ya da gideceksiniz dağ başına. Siz deliye denk gelmemişsiniz ayrıca gelirsiniz dilerim bi gün :)
Yemez miyim yedim tabi linç vicdansız, bencil, hayvan sahiplenmemesi gereken kişi falan her şeyi oldum çok şükür.Köpekleri bebeklerle kıyaslayarak kadınlar kulübünün en büyük kuralını ihlal etmişsiniz Kesin linç gelmiştir.
Ara sayfaları okumadım ama güncellemeleri okudum.
Alışma dönemi için normal bir durum.
Sabahtan akşama gürültü yapan komşuya yasal bir yaptırım yok kimse takmıyor o yüzden sizde iplemeyin.
Köpeğiniz illa alışacaktır zamanla.
Bizim de yana yeni bir komşu taşındı 2 köpekli. 1 hafta sabah akşam havladılar bir şey demedik çünkü hayvanların düzeni değişti. Bunun için empati yapmak zor olmamak gerek.
Çocuk gürültüsünden bende rahatsız olurum, benzer konularda konu sahiplerini haksız bulurdum çünkü belli bir yaştaki çocuğa dur denilebilir. Ama ne bebeğe ne de kedi köpeğe dur diyemezsiniz. Onların durumu da geçici zaten.
Bunlar köpek beslemeyen ama bu konu da her konuda fikri olan insanların uydurduğu masallar boşverin lütfenYemez miyim yedim tabi linç vicdansız, bencil, hayvan sahiplenmemesi gereken kişi falan her şeyi oldum çok şükür.
Köpek bakmak bu veya köpek sevgisi bu diyen oldu mu? Balkonda bakın diyen oldu mu? Yanlış örnekleri niye köpek bakmak bu olarak düşünüyorsunuz?Bizim üst kat komşumuzun köpeği vardı. Adam dışarı çıkarken köpeği balkona bırakıyordu . Köpek sahibi gelesiye havlıyor ağlıyordu. Şimdi bu mu köpek bakmak? Yada bu mu köpek sevgisi?
Ben köpeğe balkon gibi max 5 metrekare olan bir alanda bakmıyorum. Ayrıca sizin balkon yıkama sebebiniz köpek kılıymış. Ben bahçeyi kapatmadan tam 2 sene komşuların halı pisliklerini, boklu bebek bezlerini, sofra artıklarını, sigara izmaritlerini temizledim. Hatta bir seferinde 8 m2 halı vardı da onu sırtlayıp 2 kişi çöpe atmıştık. Bu insanlar mı anlayış bekliyor hem de travmalı bir köpekten? Az ötede ağlayacaklarKöpekleri çok seviyorum özellikle,ama evde bakanların mantığını bir türlü anlayamıyorum. Çocukla kıyaslamalar bilmem ne. Yok artık daha neler. Onlar da bir can lakin bebekle karşılaştırılması mı gerekiyor? Bizim üst kat komşumuzun köpeği vardı. Adam dışarı çıkarken köpeği balkona bırakıyordu . Köpek sahibi gelesiye havlıyor ağlıyordu. Şimdi bu mu köpek bakmak? Yada bu mu köpek sevgisi? Benim kurutucum yok çamaşırları balkona asıyorum artı çalışıyorum ve 3 çocuğum var. Zar zor işleri yapabiliyorum çoğu zaman da yetiştiremiyorum hatta. Çamaşırlar hep köpek kılı oluyordu. Balkon komple köpek kılı oluyordu. Her gün balkon yıkamak zorunda kalıyordum. Ki belimde sorun var eğildiğimde doğrulamıyorum bile. Şimdi komşu köpek beslemeye karar verdi diye benim bunları yaşamam normal mi? Bir gün komşu eve gelmedi , gece köpek ağladı durdu balkonda ve aşırı havladı. Bekçiler gezerken dikkatini çekmiş ve yöneticiyi çağırıp konuştular. O gün bütün mahalle rahatsız oldu köpekten. Adam da daha sonra köpeğe çalıştığı yerde bakmaya karar verdi ve götürdü. Böyle olmasına da üzüldüm ama yapacak birşey yok. Çocuklu da olsa köpekli de olsa kimse kimseyi rahatsız etme hakkına sahip değil. Böyle umursamaz olanları da anlamıyorum .
Hanımefendi diyorum çünkü ben 3 saat ne köpeğimin ne bebeğimin ağlamasına katlanamam bence normali de bu kimse katlanamaz. Siz evde kalacağınıza ya da köpek için normale dönene kadar başka bir çözüm bulacağınıza komşunun şikayetine takmışsınız kafayı. Çok ilginç kafalar valla.Hala vicdan diyo yaa..
Tamam hanımefendiciğim en vicdanlı sizsiniz. Ben sadist olduğum için hep havlatırım köpeği.Hanımefendi diyorum çünkü ben 3 saat ne köpeğimin ne bebeğimin ağlamasına katlanamam bence normali de bu kimse katlanamaz. Siz evde kalacağınıza ya da köpek için normale dönene kadar başka bir çözüm bulacağınıza komşunun şikayetine takmışsınız kafayı. Çok ilginç kafalar valla.
3 Yıldır köpek bakan biriyim.Adam dışarı çıkarken köpeği balkona bırakıyordu . Köpek sahibi gelesiye havlıyor ağlıyordu. Şimdi bu mu köpek bakmak? Yada bu mu köpek sevgisi?
Çok utandım hemen istifa ediyorum.Çalışan kadınlar köpek bakamaz. Köpekleri evde yalniz birakmak vicdana sığmaz nasıl insanlarsiniz hayret bir şey
+1Ben köpeğe balkon gibi max 5 metrekare olan bir alanda bakmıyorum. Ayrıca sizin balkon yıkama sebebiniz köpek kılıymış. Ben bahçeyi kapatmadan tam 2 sene komşuların halı pisliklerini, boklu bebek bezlerini, sofra artıklarını, sigara izmaritlerini temizledim. Hatta bir seferinde 8 m2 halı vardı da onu sırtlayıp 2 kişi çöpe atmıştık. Bu insanlar mı anlayış bekliyor hem de travmalı bir köpekten? Az ötede ağlayacaklar
Hayret bi seysiniz cabuk o köpeği barınağa yollayin 4/4lük yaşar yani bissürü de köpek var arkadas olurlar. Veteriner de zaten köpekle özel ilgilenir. Calisanlar temizliğini de yemeğini de aksatmaz. Di mi ama ?Çok utandım hemen istifa ediyorum.
Sanırım bende bu utançla yaşayamam.istifamı yazayım en iyisiÇok utandım hemen istifa ediyorum.
Sokağa da bırakabilirim. Evde köpek olmaz ama sokakta olur çünkü.Hayret bi seysiniz cabuk o köpeği barınağa yollayin 4/4lük yaşar yani bissürü de köpek var arkadas olurlar. Veteriner de zaten köpekle özel ilgilenir. Calisanlar temizliğini de yemeğini de aksatmaz. Di mi ama ?
Herhalde olumsuz yoeum yapanlar böyle düşünüyor
Vicdansız kadııınn, peki bunca sene hayvana yaptığın işkenceyi nasıl telafi edebileceksin? Hep yalnız kalmış hayvan evdeÇok utandım hemen istifa ediyorum.