ben aslında olayı tam anlamıyla anlatamadım.bu zamana kadar gelinimiz beni hiç evine davet etmedi beni bir kez olsun aramadı ben onu hep kandilde bayramda doğumgününde aradım o bana bu özel günlerde bile msj bile atmadı.aileme bana çok saygısızlık yaptı.şöyleki bir dizini masaya iki ellerinide beline koyup benimle düzgün konuşun diye herkesi uyardı ki kimse ona asla bir saygısızlık etmedi annem ona doğumgününde hediyeler altınlar alır bize geldiğinde mutfağa servis yapmaya bile gitsek özel davetle onuda çğırmamızı ister gel servis yapalım demesek kıçını kaldırmaz sonra abime beni neden çağırmıyolar der doldurur.mevlüd günümde ben onları aradım açmadılar telefonu daha çok sinirlendm ve mesaj çektim abimle muhattap olurken o araya girdi ve bana hakaret mesajı attı ve bana insansan arama dedi bende sinirlenip tekrar abimi araım gelin bi yerde oturalım sakince konuşalım demekti niyetim ama telefonu açar açmaz bana ikiside bağırmaya başladı patlak verdi herşey ve küfür ettim.ayrıca benm ona karşı hiç bir tavrım yokken abime yaanlar söyleyip beni hep kötülerdi.oysaki ben tek kız kardeşiyim abimin beni istemiyordu ailemde abime birşey yapmamışken abimi doldurmuş durduk yere abimde beni silerseniz bende sizi silerim umrumda değil derdi.şimdi hala haksızmıyım acaba
ben aslında olayı tam anlamıyla anlatamadım.bu zamana kadar gelinimiz beni hiç evine davet etmedi beni bir kez olsun aramadı ben onu hep kandilde bayramda doğumgününde aradım o bana bu özel günlerde bile msj bile atmadı.aileme bana çok saygısızlık yaptı.şöyleki bir dizini masaya iki ellerinide beline koyup benimle düzgün konuşun diye herkesi uyardı ki kimse ona asla bir saygısızlık etmedi annem ona doğumgününde hediyeler altınlar alır bize geldiğinde mutfağa servis yapmaya bile gitsek özel davetle onuda çğırmamızı ister gel servis yapalım demesek kıçını kaldırmaz sonra abime beni neden çağırmıyolar der doldurur.mevlüd günümde ben onları aradım açmadılar telefonu daha çok sinirlendm ve mesaj çektim abimle muhattap olurken o araya girdi ve bana hakaret mesajı attı ve bana insansan arama dedi bende sinirlenip tekrar abimi araım gelin bi yerde oturalım sakince konuşalım demekti niyetim ama telefonu açar açmaz bana ikiside bağırmaya başladı patlak verdi herşey ve küfür ettim.ayrıca benm ona karşı hiç bir tavrım yokken abime yaanlar söyleyip beni hep kötülerdi.oysaki ben tek kız kardeşiyim abimin beni istemiyordu ailemde abime birşey yapmamışken abimi doldurmuş durduk yere abimde beni silerseniz bende sizi silerim umrumda değil derdi.şimdi hala haksızmıyım acaba
Hiçbir şey yokken elini beline koyup sizi tehdit eden bir gelin
Hmm evet hala haksızsınız. Çünkü hiçbir şey abinizi doldurmaya çalıştığınız gerçeğini, onu muattap almadığınız gerçeğini, onları tehdit ettiğiniz gerçeğini değiştirmez.
Çünkü bu durumlar bir yana son yaşanan olayda tamamen haksızsın. Madem bu kadar doluydun zamanında konuşaydın ne diye durduk yere sataşmayı bekledin.
Ayrıca madem bu kadar kötü bir gelin ne diye siz onu muattap almadığınız halde size beni aramadın tabiki gelmeyeceğim demek yerine kibarca reddetti. Dur dur buldum şimdi iyi görünüp abini dolduracak değil mi?
Bak sen şu şeytanaaaa...
yorumunuza bakılırsa siz aileyi tanıyorsunuz heralde hiç bir tartışma tek taraflı değildir.bu olayı birde gelinde dinlemek lazım.bazen yorum okurken hayretler içine giriyorum buda o yorumlardan birisi
durduk yere değil neden var durduk yere neden staşayım ayrıca sataşmadımda saece onu uyardım kendilerine çeki düzen vermeleri için karısını uyarması için bn direk eşini uyarmk yüz göz olmak istemedim.bn abmle konuşurken ki belki abmde benimle düzgün bi şekilde konşacakken o arkadan bağırıyor kapat suratına konuşma şnunla diye.ayrıca bende gelinim bnimde istemediğim bi çok şey yapıldı eşim ve ailesi tarafından ama ben asla en ufak bir saygısızklık etmedim onlara
ilkduyansenol kimse beni tanımıyor neden hayretler içinde kaldığınıda anlamadım hayret edilecek birşey yok herkes kendince yorum yazıyor
ilkduyansenol kimse beni tanımıyor neden hayretler içinde kaldığınıda anlamadım hayret edilecek birşey yok herkes kendince yorum yazıyor
Uyarı değil tehdit! Hem kendilerine çeki düzek vermeleri için ne demek. Koskoca adam var kaşında. Aile olmuş 2 birey bunlar çocuk değil ki. Senin işine gelmeyen bir tavır olunca kendilerine çeki düzen mi vermeleri gerekiyor?
Burada ne desek boş. Bence annen ile konuş bakalım neden özür dilemeni bekliyor, neden bu kez seni tutmuyor?
Aranızda olan olayları detaylı olarak bilmiyoruz tabi anlattıklarınız çerçevesinde yorum yapıyoruz ve ben haklı bir tarafınızı göremedim. Son derece saldırgan bir tavır içindesiniz. Yani beni aramasa görümcem eşime söylese ben de gitmem. Ben yetişkin bir bireysem beni muhatap almalı ilgili kişi. Sonra uslubunuz, abinize gönderdiğiniz mesaj bunlar hep negatiflik olarak yansır ilişkilerinize.
ailem hala benim yanımda bana hak veriyor onlar sadece küfür için sadece küfür için özür dile diyolar diğer konularda haklısın diyolar.hayır bnden küçükler ve yağtıkları şeyler de çocukça hareketler evlenmiş insan yapmaz bunarı yok anan böyle yaptı yok beni mutfağa çağırmadılar yok kardeşin böule yaptı hep yalanlar yalalar doğru bişey yokki
Kadıncağız herseyi güzelce anlatmış tanımama ne gerek var herseyi yazmış. Ona ve ailesine bugüne kadar terbiyesizce davranan birisine birgun olsun aynı şeyi hissettirmiş. Ayrıca gelin hanım mevlidin sabahı ortalığı karıştırmış Oyuzden öyle bir msj atmış konu sahibi, burada her iki tarafıda dinlemek gibi bir şansımız olmadıgı için verilen bilgilere göre tek taraf için yorum yapıyoruz. Oncesindende gelin hanım kocasının annesine babasına ve görümcesjne saygısızlık yaptığını söylüyor bu göre bir yorum yapmak için aileyi tanımaya etek yok sadece daha iyi okumak yeterlidir! Ayrıca hic kimsenin yorumunu okurken hayretler icine girmem aksine saygı duyarım. Her kes yorumunda ozgurdur bence yorumları eleştirmek saçma saygı duymak lagzim!
ben abimi aramadım haksız oldum peki geln beni hiç arayıp davet etmeyince sz ona haklı dersiniz
Ben 26 yaşındayım en büyük dayımı yukarıda belirttigim gibi en son 4 yaşında gördüm aradan 22 yıl geçti kardeşim 17 yaşında o ise hiç görmedi benim yengemde kimseyi çağırmaz çağırmak zorunda degil 9 kardeşi de aynı sözü söylüyor abim evinde eşiyle çocuguyla mutlu olsun bize bu yeter diyorlar başka bişey istemiyorlar.
bence okuma problemi sizde var ortalığı karıştıran kim hala anlayamamışsınız rica ederim tekrar okuyun.herkes ailesine ufak tefek saygısızlıklar yapar ama bunu gelin yapınca olay dallanıp budaklanır.sanki kendi sütten çıkmış akkaşık gibi.eğer bu gelin çok saygısızsa neden ailesi kıza yengenden özür dile desin.şimdi konu sahibi böle davranmakla eline ne geçti ben söliyim sana arada kalmış bunalmış bir abi,kendini hala haklı gören bir görümce
Ben senden küçük mü büyük mü diye sormadım. Dedim ki; koskoca insanlar evli olduklarına göre ergen değiller herhalde! Konu boyunca abi dediniz sizden küçük olan erkek kardeşinize abi mi diyorsunuz? Hem sizden akıl almak istemedikleri apaçık ortada.
Saçma gelen hoşunuza gitmeyen yanlış durumlar varsa ya karşınıza alıp konuşursunuz, yada muattap olmazsınız! Tehdit etmeki küfür etmek büyük insanların yapacağı işler değil bu konuda çocuk gibi davranan sizsiniz..
bence okuma problemi sizde var ortalığı karıştıran kim hala anlayamamışsınız rica ederim tekrar okuyun.herkes ailesine ufak tefek saygısızlıklar yapar ama bunu gelin yapınca olay dallanıp budaklanır.sanki kendi sütten çıkmış akkaşık gibi.eğer bu gelin çok saygısızsa neden ailesi kıza yengenden özür dile desin.şimdi konu sahibi böle davranmakla eline ne geçti ben söliyim sana arada kalmış bunalmış bir abi,kendini hala haklı gören bir görümce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?