Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
benim düşünce yapım öyle değilki sanırım yanlış okumuşsunuz yazdığımı gelinin öyle kendisi söyledi.
evet yengeniz söylemiş onu farkettim onun yaptığı zaten düpedüz cahillik.Ben şu açıdan düşünce yapınızı sorgulayın dedim böyle şeylere çok takılmayın bu güzel günlerinizi başkalarıyla uğraşmak yada kafaya takmakla harcamayın.Ama küçük olduğunuz için özür dilemek size düşüyor bence abinizle yüz yüze geldiğiniz bir ortamda konuyu çok deşmeden mevlüt günümde böyle olaylar olunca zaten stresliydim istemediğim şeyler söyledim niyetim seni üzmek huzursuz etmek değildi gibisinden bir şeyler söleyinki abinize geline karşı mahçup düşmesin.Oda pek iyi niyetli birine benzemiyor sürekli abinize bak kardeşin özür dilemedi seni saymadı vs.v.s.dolduruşlarda bulunmasın sen abinin gönlünü al madem haklıyım diyorsun haklıyken haksız duruma düşme .
bu durumda asla özür dileme....
sana karşı bir tepki oluşmuşşş ne yaptın ki gibi saçma bir soru sormama gerek yok bazı insanların başı büyüktür...gelen giden onlara çarptığı gibi hazmedilemezler...doğru sözleri bile dik başlısın denmesine neden olur....
evet aranızda gelinle zamanında olmuş ve halen süregelen bir gerginlik var abini aramışsın....gelinide arayabilirdin elin gitmemiş demekki ...bu kadar tepki vermelerine gerek yok ayrıca, maden iyilik güzellik olsun diye düşünmüş olsaydı gelin, ben olsam seni arar 'canım abini aramışsın mevlüt varmış, geliriz seni yalnız bırakırmıyız derdim' yani beni de arayabilirdin...biz aileyiz anlamına gelirdi bu...ailen cahilce davranıyor ya hep bir araya gelip toplantı yapıp birbirinize yaptıklarınızı ortaya dökeceksiniz.. bu toplantıdan sonra çözüme bağlanacak bişeyler haklı haksız noktalar ayrılacak....özür dile de ne demek...küfürüde abinde hak etmiş senin küfür ettiğin döneme baktığımda çocuğu olmuş psikolojisi esnek bir durumda olduğun zaman...buna saygı duyulur....benim kız kardeşim hamileyken, doğum yaptıktan sonra çok ters davranırdı, bende aç teli bana küfür ettttt kapat rahatlarsın derdim....herkes insan olsunnn....çalışmaman konusuna gelince ....nerdennnn biliyorlar birgün çokkkk iyi durumda olup da senden iş bulsun yada işyerine benide alsın demeyeceklerini....ben bir müddet çalışmadımm...canım istemedi....o zamanlar aaaa evdemi oturuyormuş lafları duydum bazı kişilerden, şuan telim durmaz...bizim için şurayla görüşürmüsün derler...kimin ne olacağı belli olmaz...özür falan dileme tel etmeeee...herkes haddini bilsin...daha iyi olursun ..annem bana bir laf etti bundan bir yıl önce 6 ay aramadım kendi annemi şimdi can ciğer...deveye diken yarıyor....kendini kötü hissetmiyorsun ne aileni ne abini ne gelini aramıyosun hatta git telini değiştir, peşine düşsünler...gelinin götünü kaldıramamışlar sanırım özür dilede gökyüzene çıksın daha iyi s.....n ağızlarına annenin babanın senin....üzme kendini......hadlerini muhatap olmayarak bildir
buraya konu açmadan önce kendimi çok haklı görüyordum bana yapılan terbiyesizlk saygısızlık benden yaşça küçük biri diyordum bana saygısızlık yaptı özür dilemem diyordum bikaç gündür ise annem ve babamın yüüznden özür dilemeyi düşünmüştüm buraya konu açtım ve fikir almak istedim çoğu kişi özür dilememi söyledi.bi an açıyım telefon dedim ama sizin yorumunuzdan sonra vazgeçtim galiba haklısınız zaten beni küçümsüyor üstelik büyük olmama rağmen küçümsüyor saygısızlık yapıyor şimdi özür dilesem daha çok büyüklenecek vazgeçtim ilk onlar arasın beni .
Sizin olayınızın küçümsemek ile hiç ilgisi yok. O sizin abinizin eşi ve siz de ona saygı duymak zorundasınız. Sırf "gelin" olduğu için edilen tehditi görmezden gelecek değil.
sırf gelin olduğu için değil bende gelinim ve hiçbir zman ona saygısızlık etmedim en ufak bi laf bile etmedim ama o bana ve aileme eşime hep saygısızlık etti üstelik annesi annemi arayıp benim kızım böyle hırçındır demiş kendileri saygısz yani
elmeyra sen görümcenden çok çekmişsin galiba
Tamam masum. Özür dileme, abini kendinden uzaklaştır.
Klasik KK forum kullanıcısı :)
Hayır görümcem yok. Kimseden çekmedim.
mrb kızlar.yeni doğum yaptım 2 ay kadar oldu.mevlid yaptım kayınvalidemin evinde.herkes çağrıldı tabi mevlüdden 2 gün öncede abimi arayıp eşini çağırdım.aradan 2 gün geçti mevlüd sabahı olay çıkardılar yok ben neden gelini aramamışım davet etmemişim abimi arayıp söylemişim.bizim gelin çok saygısızdır yani anneme babama karşı.ayrıca evlenmeden öncede abimi hep bana karşı doldururdu.kardeşin beni sevmiyor falan filn.sonra ben aradım gelini gelecekmisin diye yok gelemiyorum regl oldum dedi.tamam dedim kapattım ama sinirlerim tepemdeydi abimi aradım açmadı bende ona msj attım beni germeyin herkes değilim bende sizi gererim gibi tehdit içeren bir mesaj attım.olay patlak verdi sonra gelin bana mesaj çekti sen kimsin benim muhatabım değilsin olamazsında kendi sorunlarınla uğraş diye bir mesaj atmış.(bu arada ben üni mezunuyum ama eşimin işi ve maaş iyi olduğundan çalışmıyorum kendisi lise mezunudur ama çalışır fkat onuda işten attılar ben çaşılmıyorum diye beni küçümsüyor muhatabım deilsin diyor ve daha önce benim biraz eşmle sorunlarım olmuştu annemlerde geline ve gelinin ailesine duyurdular saolsunlar)bende telefon açtım bağırıp çağırdılar bana ben daha ağzımı açıp bir kelime bile etmemişken bir sürü ağır hakaretlerde bulundular telefonu suratıma kapattılar halbuki ben abimle sakin bir şekilde konuşmak ve dertleri neymiş anlamk için aramıştım tekrar aradım baktım gene aynı tepki bende karısına bi küfür ettim sonrada br daha bni aramayın sildim sizi dedim.annem ve babamda onlara çok kızgındı çünkü gelileri onlara çok saygısızlık yapmıştı annemler benim tarafımı tuttular ve küstük onlardan ders vermek için.düne kadar annemler bnim tarafımdaydı ama şimdi tutturdular aç özürdile diye ben özür dilemek istemiyorum onlarda beni küçümsedi çünkü.halbuki bukadar kavga etmemin bir diğer nedenide annemlere karşı yaptığı saygısızlıktı.annemlerde şuan madem bizi düşünüyorsun özür dile diyorlar.sizce ne yapayım özür dilemelimiyim yoksa beklemelimiyim hepinize şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
sen bana yorum yapma teşekkürler
mevlide cagırıyorsunuz abınızı arıyıp söylüyorsunuz
bu arada bende görümceyim ve asla sizin davrandıgınız gibi davranmıyorum
üniversite mezunusunuz ama daha nasıl mesaj atılacagını bilmiyorsunuz,siz zaten yengenızı sevememişsiniz ki bir açık beklemişsiniz patlamak için ve bence haksızsınızzz
ben bana davranıldığı gibi karşı tarafa davranıyorum o beni hiç bir zman evine davet etmedi aramadı bende onu aramadım abimi aradım.ben herşeyi biliyorm siz merak etmeyin
mrb kızlar.yeni doğum yaptım 2 ay kadar oldu.mevlid yaptım kayınvalidemin evinde.herkes çağrıldı tabi mevlüdden 2 gün öncede abimi arayıp eşini çağırdım.aradan 2 gün geçti mevlüd sabahı olay çıkardılar yok ben neden gelini aramamışım davet etmemişim abimi arayıp söylemişim.bizim gelin çok saygısızdır yani anneme babama karşı.ayrıca evlenmeden öncede abimi hep bana karşı doldururdu.kardeşin beni sevmiyor falan filn.sonra ben aradım gelini gelecekmisin diye yok gelemiyorum regl oldum dedi.tamam dedim kapattım ama sinirlerim tepemdeydi abimi aradım açmadı bende ona msj attım beni germeyin herkes değilim bende sizi gererim gibi tehdit içeren bir mesaj attım.olay patlak verdi sonra gelin bana mesaj çekti sen kimsin benim muhatabım değilsin olamazsında kendi sorunlarınla uğraş diye bir mesaj atmış.(bu arada ben üni mezunuyum ama eşimin işi ve maaş iyi olduğundan çalışmıyorum kendisi lise mezunudur ama çalışır fkat onuda işten attılar ben çaşılmıyorum diye beni küçümsüyor muhatabım deilsin diyor ve daha önce benim biraz eşmle sorunlarım olmuştu annemlerde geline ve gelinin ailesine duyurdular saolsunlar)bende telefon açtım bağırıp çağırdılar bana ben daha ağzımı açıp bir kelime bile etmemişken bir sürü ağır hakaretlerde bulundular telefonu suratıma kapattılar halbuki ben abimle sakin bir şekilde konuşmak ve dertleri neymiş anlamk için aramıştım tekrar aradım baktım gene aynı tepki bende karısına bi küfür ettim sonrada br daha bni aramayın sildim sizi dedim.annem ve babamda onlara çok kızgındı çünkü gelileri onlara çok saygısızlık yapmıştı annemler benim tarafımı tuttular ve küstük onlardan ders vermek için.düne kadar annemler bnim tarafımdaydı ama şimdi tutturdular aç özürdile diye ben özür dilemek istemiyorum onlarda beni küçümsedi çünkü.halbuki bukadar kavga etmemin bir diğer nedenide annemlere karşı yaptığı saygısızlıktı.annemlerde şuan madem bizi düşünüyorsun özür dile diyorlar.sizce ne yapayım özür dilemelimiyim yoksa beklemelimiyim hepinize şimdiden yorumlarınız için teşekkürler.
Bence haksızsın.Burada şikayet edilen,tipik kötü görümceler gibi bir tutum içindesin.
Baştan alıyorum : Abini sana karşı dolduruyormuş.Nasıl dolduruyormuş ? Kardeşin beni sevmiyor diyormuş.
Demek sevmediğini belli etmişsin,O da bunu dile getirmiş.Dile getirmesi,abini doldurmak olmuş.
Mevlüde,elbette gelini araman lazımdı.Aramamışsın.
Burada böyle konular çok yazılır.Beni saymıyorlar,birşey olunca beni aramıyorlar,eşimi arayıp emrivaki yapıyorlar diye...
Kız yine birşey dememiş,ters konuşmamış,kırgın olduğu için,bahane olarak reglim demiş.
Sen hızını alamayıp abini aramışsın,üstüne tehdit mesajı çekmişsin.
Kız yine edebini bozmamış,tartışmamak için,muhattabım değilsin demiş.
Aradaki diploma ve iş kıyasları,tamamen senin kişisel takıntıların.
Muhattabım değilsin derken,bu kıstasları değil,seviyeyi kastettiğini düşünüyorum.
Sonrasında küfür vs...Of....
Annen kaynanalık etmiş,sana gaz vermiş.Sonra bakmış pabuç pahalı,oğlan elden gidecek,alttan alma yoluna gitmiş.
Bu arada abin,KK da takdir toplayacak bir koca.
Hep diyoruz,kaynana görümce bahane,iş kocada bitiyor :)
Abin,aslan gibi,karısının yanında durmuş.