Sizce ne yapmalıyım?Haksız mıyım?

bu durumda asla özür dileme....
sana karşı bir tepki oluşmuşşş ne yaptın ki gibi saçma bir soru sormama gerek yok bazı insanların başı büyüktür...gelen giden onlara çarptığı gibi hazmedilemezler...doğru sözleri bile dik başlısın denmesine neden olur....
evet aranızda gelinle zamanında olmuş ve halen süregelen bir gerginlik var abini aramışsın....gelinide arayabilirdin elin gitmemiş demekki ...bu kadar tepki vermelerine gerek yok ayrıca, maden iyilik güzellik olsun diye düşünmüş olsaydı gelin, ben olsam seni arar 'canım abini aramışsın mevlüt varmış, geliriz seni yalnız bırakırmıyız derdim' yani beni de arayabilirdin...biz aileyiz anlamına gelirdi bu...ailen cahilce davranıyor ya hep bir araya gelip toplantı yapıp birbirinize yaptıklarınızı ortaya dökeceksiniz.. bu toplantıdan sonra çözüme bağlanacak bişeyler haklı haksız noktalar ayrılacak....özür dile de ne demek...küfürüde abinde hak etmiş senin küfür ettiğin döneme baktığımda çocuğu olmuş psikolojisi esnek bir durumda olduğun zaman...buna saygı duyulur....benim kız kardeşim hamileyken, doğum yaptıktan sonra çok ters davranırdı, bende aç teli bana küfür ettttt kapat rahatlarsın derdim....herkes insan olsunnn....çalışmaman konusuna gelince ....nerdennnn biliyorlar birgün çokkkk iyi durumda olup da senden iş bulsun yada işyerine benide alsın demeyeceklerini....ben bir müddet çalışmadımm...canım istemedi....o zamanlar aaaa evdemi oturuyormuş lafları duydum bazı kişilerden, şuan telim durmaz...bizim için şurayla görüşürmüsün derler...kimin ne olacağı belli olmaz...özür falan dileme tel etmeeee...herkes haddini bilsin...daha iyi olursun ..annem bana bir laf etti bundan bir yıl önce 6 ay aramadım kendi annemi şimdi can ciğer...deveye diken yarıyor....kendini kötü hissetmiyorsun ne aileni ne abini ne gelini aramıyosun hatta git telini değiştir, peşine düşsünler...gelinin götünü kaldıramamışlar sanırım özür dilede gökyüzene çıksın daha iyi s.....n ağızlarına annenin babanın senin....üzme kendini......hadlerini muhatap olmayarak bildir

benim düşünce yapım öyle değilki sanırım yanlış okumuşsunuz yazdığımı gelinin öyle kendisi söyledi.

evet yengeniz söylemiş onu farkettim onun yaptığı zaten düpedüz cahillik.Ben şu açıdan düşünce yapınızı sorgulayın dedim böyle şeylere çok takılmayın bu güzel günlerinizi başkalarıyla uğraşmak yada kafaya takmakla harcamayın.Ama küçük olduğunuz için özür dilemek size düşüyor bence abinizle yüz yüze geldiğiniz bir ortamda konuyu çok deşmeden mevlüt günümde böyle olaylar olunca zaten stresliydim istemediğim şeyler söyledim niyetim seni üzmek huzursuz etmek değildi gibisinden bir şeyler söleyinki abinize geline karşı mahçup düşmesin.Oda pek iyi niyetli birine benzemiyor sürekli abinize bak kardeşin özür dilemedi seni saymadı vs.v.s.dolduruşlarda bulunmasın sen abinin gönlünü al madem haklıyım diyorsun haklıyken haksız duruma düşme .

kım ne derse desın abımle ben tartısıyorsam ne gelını ne baskasını allahın bır kulunu bu ılgılendırmez.abı kardes msj atıcak kavga edecek gelınmı agzının payını vermek maksatlı msj atacak.haddıne degıl bence.kımse kımsenın arasına gırmesın lafı yer boyle ıyı yapmıssınız karısmasın aranıza gırmesın.ozurde dılemeyın kendı dılesın kendını ılgılendırmeyen seye burnunu soktugu ıcın.abınızde garıpmıs nıye anlatıyor cnm.

kesinlikle özür dilemelisin çünkü anne baba nekadar seni savunsa bile senin evin ayrı ağbinin evi ayrı içinde kardeşin var arada kalmasın diye ailen özür dile diyor.benim de tek abim var ve diğer kardeşlerim küs ağbimin evine adım atmazlar ama şunu bilirimki benim yengemde zamanında aileme saygısızlık yapmıştır kardeşlerim bu yüzden tepkili ben hariç bekarken bizim yaptığımız saygısızlıklar gibi ama annemin yada babamın başı sıkışsa yada hastalansa önce abim koşar bunuda çok iyi bilirim.aynı zamanda yengemde.ben onlardan uzağım ama abimin babama yakın olması bile bir güven verir bana.kardeşlerimde yakın ama aradaki mesafeyi anla artık.ben evlenince yengemi daha iyi anladım.ama şuda varki siz baya saygıyı yitirmişsiniz.ablam abim ve yengemle konuşmaz evinede gitmez 6 yıl oldu ablamda gelin aldı ve tatil için buraya geldiler emin olun yengemin annemlere yaptığının fazlasını yapıyor ve ablam sesini bile çıkaramadı arada oğlum var üzülür diye bana da annemlere sakın söleme diyo.ne yaşatırsan onu yaşarsın canım

Son düzenleme:

haklısınız takılmamak gerek ama taktıryorlar.ben annemlerdeyken bütün gün gelip bebeği özledik diyorlardı annemler tatile gitti ama ben annemin evinde kalmaya devam ettim bir gün gelmediler arayıp sormadılar meğerse iştenkovulmuş ve annemlerin yanında iş isteemek için gelmiş gitmiş bebeğimi bahane etmiş yani onun bana yaptığı saygısızlık çok aslında üstelik yaşı benden küçük.

buraya konu açmadan önce kendimi çok haklı görüyordum bana yapılan terbiyesizlk saygısızlık benden yaşça küçük biri diyordum bana saygısızlık yaptı özür dilemem diyordum bikaç gündür ise annem ve babamın yüüznden özür dilemeyi düşünmüştüm buraya konu açtım ve fikir almak istedim çoğu kişi özür dilememi söyledi.bi an açıyım telefon dedim ama sizin yorumunuzdan sonra vazgeçtim galiba haklısınız zaten beni küçümsüyor üstelik büyük olmama rağmen küçümsüyor saygısızlık yapıyor şimdi özür dilesem daha çok büyüklenecek vazgeçtim ilk onlar arasın beni .

Sizin olayınızın küçümsemek ile hiç ilgisi yok. O sizin abinizin eşi ve siz de ona saygı duymak zorundasınız. Sırf "gelin" olduğu için edilen tehditi görmezden gelecek değil.

Sizin olayınızın küçümsemek ile hiç ilgisi yok. O sizin abinizin eşi ve siz de ona saygı duymak zorundasınız. Sırf "gelin" olduğu için edilen tehditi görmezden gelecek değil.

sırf gelin olduğu için değil bende gelinim ve hiçbir zman ona saygısızlık etmedim en ufak bi laf bile etmedim ama o bana ve aileme eşime hep saygısızlık etti üstelik annesi annemi arayıp benim kızım böyle hırçındır demiş kendileri saygısz yani

Tamam masum. Özür dileme, abini kendinden uzaklaştır.

elmeyra sen görümcenden çok çekmişsin galiba

Klasik KK forum kullanıcısı :)

Hayır görümcem yok. Kimseden çekmedim.

mevlide cagırıyorsunuz abınızı arıyıp söylüyorsunuz

bu arada bende görümceyim ve asla sizin davrandıgınız gibi davranmıyorum
üniversite mezunusunuz ama daha nasıl mesaj atılacagını bilmiyorsunuz,siz zaten yengenızı sevememişsiniz ki bir açık beklemişsiniz patlamak için ve bence haksızsınızzz

Son düzenleme:
sen bana yorum yapma teşekkürler

Hangi konuya yorum yapıp yapmayacağıma ben karar veririm.

Konu açtıysanız "küfür, hakaret, konudışı mesaj" dışında gelen her yorumu kabullenmek zorundasınız kusura bakmayın.

ben bana davranıldığı gibi karşı tarafa davranıyorum o beni hiç bir zman evine davet etmedi aramadı bende onu aramadım abimi aradım.ben herşeyi biliyorm siz merak etmeyin

ben bana davranıldığı gibi karşı tarafa davranıyorum o beni hiç bir zman evine davet etmedi aramadı bende onu aramadım abimi aradım.ben herşeyi biliyorm siz merak etmeyin

herşeyi biliyorsunuzda buraya neden konu acıp fikir istiyorsunuz ki o zaman ayrıca o size öyle davranıyorsa bile siz normal davranında insanlık görsün sizden , dişe diş gitmek fayda etmez aksıne abinizi karsınıza alırsınız

ve ben sizde kıskanclık seziyorum klasık abisini paylaşmak istemeyen görümce örneği

Son düzenleme:
sen başlatmışsın....
üstelik mesaj çekmeler fln çok ilginç....
koskoca insnlarsınız ailen bile özür dilemen gerektiğini söylemiş...
yooook ben kardeşimi kendimden uzaklaştırmak istiyorum diyosan sen bilirsin tabi....
kimse noooooluuur gel barışalım diye yalvarmayacak sana bundan emin ol....
çünküüüü yengen abini gayet güzel bi şekilde kendine çekmesinide becerebilir...
her kadın yapabilir bunu....
yaptığın hatayı kabul et ve bencede özür dile...
kendi görümcen sana böyle bişey yapsa neler olur kimbilir....

Son düzenleme:
her iki tarafında yanlışları var ama tehditkar mesaj yazarak tartışmayı ilk sen başlatmışsın bu nedenle yerinde olsam abimden özür dilerim
aranıza daha fazla soğukluk girmesine izin verme

Bence haksızsın.Burada şikayet edilen,tipik kötü görümceler gibi bir tutum içindesin.

Baştan alıyorum : Abini sana karşı dolduruyormuş.Nasıl dolduruyormuş ? Kardeşin beni sevmiyor diyormuş.
Demek sevmediğini belli etmişsin,O da bunu dile getirmiş.Dile getirmesi,abini doldurmak olmuş.

Mevlüde,elbette gelini araman lazımdı.Aramamışsın.
Burada böyle konular çok yazılır.Beni saymıyorlar,birşey olunca beni aramıyorlar,eşimi arayıp emrivaki yapıyorlar diye...
Kız yine birşey dememiş,ters konuşmamış,kırgın olduğu için,bahane olarak reglim demiş.

Sen hızını alamayıp abini aramışsın,üstüne tehdit mesajı çekmişsin.
Kız yine edebini bozmamış,tartışmamak için,muhattabım değilsin demiş.
Aradaki diploma ve iş kıyasları,tamamen senin kişisel takıntıların.
Muhattabım değilsin derken,bu kıstasları değil,seviyeyi kastettiğini düşünüyorum.

Sonrasında küfür vs...Of....
Annen kaynanalık etmiş,sana gaz vermiş.Sonra bakmış pabuç pahalı,oğlan elden gidecek,alttan alma yoluna gitmiş.

Bu arada abin,KK da takdir toplayacak bir koca.
Hep diyoruz,kaynana görümce bahane,iş kocada bitiyor :)
Abin,aslan gibi,karısının yanında durmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…