Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kıskançlıktan ziyade aşırı derecede şüpheci.mesela onun o bakışını görünce dedim acaba nişanlısı benimle ilgili olumlu herhangi bi yorum yapsa bunu bile uzun uzun kafaya takmıştır ve bunu bana hissettirmiştir.
sorun güven konusuda değil takıntılı ruh hali...
ama bana o yönden asla iftira atamaz.Allahtan korkar.
sadece bi gün bana insanın nişanlısının kendisini başkasıyla kıyaslaması kötü derken..imalı bakışı az kalsın soracaktım.kezban seni kimle kıyasladıki diye ama anlatmazdı.
neyse bu konuyu düşünmem bile saçma..
Arkadaşımın durumu yok diye kendim öğrenciyken ailemin rızkına milleti ortak edicem o da bana hakkımı vermek yerine kılını tüyünü aldıracak güzel bi'paraya.
Onu duyduğum an yollamak için planlar yapardım şahsen
Hâlâ iyi niyetlisin.
keşke benim arkadaşım olsaymışsın
umarım bu kızın yüzünden insanlara yaklaşımın değişmez.
sadece arkadaş seçimin için iyi bir ders olur sana..
sakin kendini suçlama.sen bir ARKADAŞ olarak yapman gerekenden fazlasıni yapmışsın...
ne kadar süre beraber kaldınız ve bu süre içinde bütün masraflar size mi aitti?
dgl ev arkadasim eşim yapsa bu kezbanın yaptıklarını anasının evine yollarım:):)
valahi iyi dayanmışsın da niye dayanmışsın anlamadım:/?
tüm bunları yaparken kullanıldığımı farkediyordum...ama maddi durumunun olmaması beni durduyordu.yani onun olsa oda bana yapar esirgemezdi.o yüzden karşılıklı düşünmeden bu kadar zaman iyi niyetimi sonuna kadar kullandım.
Harbi Kezban'mıl şaka bir yana çekilecek tip değil insanda utanma olur biraz hadi hiç mi rahatsız olmuyor ben üşüsem bi kat daha giyerim de sesimi çıkaramam fazla yük olmayayım diye. Ne ev arkadaşları gördüm beterin beteri var da bu da çekilmezmiş zaten. Sen kalbi ruhu temiz insansın ama.
canim sen illa birine yarfim ediceksen bi ac doyur oksuz yetim giydir.boylelerine yardim etme.kotu durumda ama lazer yaptiriyo bilmem ne.ne ihtiyaci var senin yardimina ne de senin yardimi bilir tesekkur eder.evinden herseyinden kov bu kizi hayatindan cikar.telefonunu herseyini sil.bu ne boyle.nasi dayandin bu kadar seye.baya sabirliymissin.