gitmeli miyim kalmalı mıyım çok huzursuzum :(

Öncelikle hatayi siz değil sevgiliniz yapmis. Soylemeseymis ablasina hemen hesap ceker gibi.

Ha ablada pek normal değil! İkincisi de diğerinin gazina gelmiş.

Boyle ailede. Mükemmel biri cikmasi da iyi birşey! Belki oda ablasina soverek konuşmuştur?

En uyo çözüm tavsiye olarak.

O ablasini arar derki kiz bana hic birşey söylemedi sadece duyduklarindan sobra beni sevmiyorlarmi diye sordu . ben çok kizdim da seni aradim o hic arama birşey olmaz dedi diye aciklama yapip ozurdilemesi gerek. Sen karisma olaya.

Ama böyle bir aileye girmek ister misin ??

yine yazıyım herkes farklı şehirde, anne ablalar, annesi bir evinde bir ablasında. farklı şehirlerde. aile de herkes farklı şehirde olunca ne oturup doğru düzgün tanışma, ne de detayları konuşma şansımız oldu.
babasını aramış bir sonraki sabah ablası, kardeşini istemiş oda terbiyesiz ne hakla istiyosun telefona uyuyor demiş kapatmış. sanırım baba biraz durumun farkında, anneden hiç ses yok.

anladım canım o zaman daha kötü.. 1 ay sonra nişan olacak abla yüzyüze tanışmasanız da biliyor küfür yağdırıyor..

gerçekten çok kızmış bile olsa rahatlığına hayran kaldım nasılbirözgüven bu kardeşim üzülür mü nişanı bozulur mu demeden.. çok yazık..

bence anne baba ile tez vakitte tanışın, onlar sizi tanır sever siz de ablalarla ayrı şehirler de mesafeli olursunuz.. madem sevgiliniz ablasını düğününe bile çağırmayabiliyor.. başka çare yok gibi.. bu ablalarla yola devam mı yoksa tamam mı sizin kararınız.. iyi düşünün.. onlar sadece sevgilinizin ablaları ama yarın öbürgün çocuğunuzun halaları olacaklar..

Öncelikle hatayi siz değil sevgiliniz yapmis. Soylemeseymis ablasina hemen hesap ceker gibi.

Ha ablada pek normal değil! İkincisi de diğerinin gazina gelmiş.

Boyle ailede. Mükemmel biri cikmasi da iyi birşey! Belki oda ablasina soverek konuşmuştur?

En uyo çözüm tavsiye olarak.

O ablasini arar derki kiz bana hic birşey söylemedi sadece duyduklarindan sobra beni sevmiyorlarmi diye sordu . ben çok kizdim da seni aradim o hic arama birşey olmaz dedi diye aciklama yapip ozurdilemesi gerek. Sen karisma olaya.

Ama böyle bir aileye girmek ister misin ??

erkek arkadaşım küfür falan etmez, kimseye karşı herkese karşı saygılı. Ben aradım sordum direkt sen beni hesaba mı çekiyosun dedi kapattı telefonu sonrada seni aramış dedi. bende karışmak istemiyorum çok rahatsızım kimseyi tanımadan böyle bi vesileyle tanışmaktan ve bu konuda adımın geçmesinden. ablayı aramak gibi bi seçenek, kabul edebileceğim bi durum değil 36 yaşında ve bu terbiyesizliğinin kendi farkında olmalı diye düşünüyorm ama yüzsüzün yüzsüzü çıktı. İnsanları arayıp tek tek anlatması, benim attığım umarım tanımadığınız birine böyle yazdığınız iiçin içiniz rahattır mesajını bile, oda bana mesaj yazdı diye anlatması. karşı tarafa da sanki ben küfür etmişim gibi yansıtması. böyle bir aileye girmek istemem, tiksiniyorum daha tanımadan bile. Herkes gibi benimde aklımda olan, tanıştığımızda sevgi olmasa bile saygımız olacağı, karşılıklı bi saygının var olmasıydı :/

anladım canım o zaman daha kötü.. 1 ay sonra nişan olacak abla yüzyüze tanışmasanız da biliyor küfür yağdırıyor..

gerçekten çok kızmış bile olsa rahatlığına hayran kaldım nasılbirözgüven bu kardeşim üzülür mü nişanı bozulur mu demeden.. çok yazık..

bence anne baba ile tez vakitte tanışın, onlar sizi tanır sever siz de ablalarla ayrı şehirler de mesafeli olursunuz.. madem sevgiliniz ablasını düğününe bile çağırmayabiliyor.. başka çare yok gibi.. bu ablalarla yola devam mı yoksa tamam mı sizin kararınız.. iyi düşünün.. onlar sadece sevgilinizin ablaları ama yarın öbürgün çocuğunuzun halaları olacaklar..

Anlıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim şuan sizce? şuan annesi de babası da burda, evlerindeler, döndüler. ne demeliyim? tanışmak istiyorm mu demeliyim. bu olayın ardından gitmem uygun olur mu?

Madem o kadar düzeyli bir ilişkiniz var, birbirinizi seviyorsunuz yazık etmeyin bence. Her şey aşılır hallolur. Ablanın yaptığı terbiyesizlik tabi ama bir gün hep birlikte biraraya gelir oturur konuşur çözersiniz. Anne baba da olur, senin annen babanda. Sonrasında samimi olmana gerek yok, zaten başka şehirdeymiş. Erkek arkadaşının yaptığı da hoş değil ayrıca hemen ablasına çatmasaymış iyiymiş. Benim kardeşim yok ama olsa ve böyle bi sebepten bana kızsa, tartışsak ben de hayatındaki kıza uyuz olurum. Bu kadar ileri gitmem o ayrı mesele ama gıcık olur, laf sokar, rahatsızlık veririm açıkçası.

Bence anne ve babasıyla bir araya gelin durumu açıklayın suçlamadan olanı biteni anlatın yazık olmasın ilişkinize

nişanlanyosunz Ama daha ailesi Bilmiyo . Tanışmamışsiniz bile bence fazla hayal kurma diyelim evlendin bunlar Seni 2 günde kapının önüne koyar

Madem o kadar düzeyli bir ilişkiniz var, birbirinizi seviyorsunuz yazık etmeyin bence. Her şey aşılır hallolur. Ablanın yaptığı terbiyesizlik tabi ama bir gün hep birlikte biraraya gelir oturur konuşur çözersiniz. Anne baba da olur, senin annen babanda. Sonrasında samimi olmana gerek yok, zaten başka şehirdeymiş. Erkek arkadaşının yaptığı da hoş değil ayrıca hemen ablasına çatmasaymış iyiymiş. Benim kardeşim yok ama olsa ve böyle bi sebepten bana kızsa, tartışsak ben de hayatındaki kıza uyuz olurum. Bu kadar ileri gitmem o ayrı mesele ama gıcık olur, laf sokar, rahatsızlık veririm açıkçası.

evet bir yıldır çok saygılıyız birbirimize, isteklerimize kararlarımıza saygı duyduk hep. birbirimizi üzecek davranışlardan hep kaçındık, birbirimizin mutlu olması için çabaladık. evet herkes farklı şehirde, bu biraz ilişkiye ılımlı yaklaşmamı sağlıyor. ailemle bu yaşadığımı paylaşmadım, her aile gibi onlar böyle bir aileye gelin gitmemi istemezler ve bu konuyu açtığım an bir de benim ailemin söyledikleriyle daha çok üzülürüz. bizde sizin gibi düşünüyoruz ne olursa olsun bu terbiyesizliğe gerek yoktu, yine kkonuşur orta yolu bulurduk. Bana olmasa bile kardeşine duyduğu saygıdan, bu tar küfürler olmaması gerekiyordu. konuşmasına fırsat vermemiş bir cümlesini bitirmeden sen beni hesaba mı çekiyosun diyerek kapatmış telefonu ve sonrasında bu olanlar. belki dinleseydi, cümlesini tamamlayabilseydi bu kadar uzamazdı. g

evet bir yıldır çok saygılıyız birbirimize, isteklerimize kararlarımıza saygı duyduk hep. birbirimizi üzecek davranışlardan hep kaçındık, birbirimizin mutlu olması için çabaladık. evet herkes farklı şehirde, bu biraz ilişkiye ılımlı yaklaşmamı sağlıyor. ailemle bu yaşadığımı paylaşmadım, her aile gibi onlar böyle bir aileye gelin gitmemi istemezler ve bu konuyu açtığım an bir de benim ailemin söyledikleriyle daha çok üzülürüz. bizde sizin gibi düşünüyoruz ne olursa olsun bu terbiyesizliğe gerek yoktu, yine kkonuşur orta yolu bulurduk. Bana olmasa bile kardeşine duyduğu saygıdan, bu tar küfürler olmaması gerekiyordu. konuşmasına fırsat vermemiş bir cümlesini bitirmeden sen beni hesaba mı çekiyosun diyerek kapatmış telefonu ve sonrasında bu olanlar. belki dinleseydi, cümlesini tamamlayabilseydi bu kadar uzamazdı. g

Yok şimdiden bahsetmiyorum, şimdilik ailene duyurma zaten, orda akıllılık ediyorsun. İlerde evlendikten sonra falan ya da öncesinde bu konuyla ilgili sorunlar çıkarsa o zaman toplanır konuşursunuz. Annen baban da olursa ayağını denk alır bayan ruh hastası.

Anlıyorum. Nasıl bir yol izlemeliyim şuan sizce? şuan annesi de babası da burda, evlerindeler, döndüler. ne demeliyim? tanışmak istiyorm mu demeliyim. bu olayın ardından gitmem uygun olur mu?

olayın ardından gitmek gibi olmasın ama daha nişanlı bile değilsiniz sevgilin için birşans daha ver bakalım madem anne baba ile bi durum olmadı..

git tanış ama güleryüzle neşeyle.. sakın mahçup durmasanki hatalı da özürdilemeye birşeyleri düzeltmeye gelmiş gibi olma..

konuyu sevgilin açsın.. "ya ablamın yaptığı da olmasaydı" gibi.. sen de çok üzüldüğünü belirt kısa net olarak.. durumu açıklıyıver..

ama sonuçta evlatlarından bahsediyorsun dikkatli ol..

belki seni destekleyecekler kızları adına özür dileyecekler..

ablanın huyu suyu belli ama belki zamanla o da çark eder olay kapanır gider..

seni tanımayan birinin densizliği der geçersin.. çok da samimi olmazsın.. zaten farklı şehirde..

ama tüm bunlar sevgilinden eminsen çok seviyor ve güveniyorsan..

yarın öbürgün ablamla aramı bozdun demeyecek biri ise..

ona da kesin tavrını göster.. senin haklı olduğunu iyice anladığına emin ol..

ablaya da bir zeytin dalı uzat bakalım bazen öyle ters tipler birden ilgi sevgi görünce kul köle olurlar..

ama hepsi nişandan önce..

herşey tamir olana kadar erteleyin..

aileye huzursuzluk getiren gelin olma.. öyle demesinler.. arabulucu ol.. olgun davran..

tekrar söylüyorum çoooook istiyorsan sevgilinle evlenmeyi..

nişanlanyosunz Ama daha ailesi Bilmiyo . Tanışmamışsiniz bile bence fazla hayal kurma diyelim evlendin bunlar Seni 2 günde kapının önüne koyar

Evet tanışmadan ailesinin bu yaklaşımı beni de ürkütüyor. Doğru insanı bulduğumuzu düşündüğümüzde hayal kurmak kaçınılmaz bi son ve hayal kırıklıkları da. bu özgüveni ve kendilerinde buldukları hakkı biraz dizginlemek istiyorum. Ama çok zor farkındayım.

36 yasindaki ablanin karakterinede bak :53:
Kiz arkadasi oldugunu biliyor ve demedigini birakmiyor,

Simdiden böyleyse sonununu sen cok iyi düsün Bence

olayın ardından gitmek gibi olmasın ama daha nişanlı bile değilsiniz sevgilin için birşans daha ver bakalım madem anne baba ile bi durum olmadı..

git tanış ama güleryüzle neşeyle.. sakın mahçup durmasanki hatalı da özürdilemeye birşeyleri düzeltmeye gelmiş gibi olma..

konuyu sevgilin açsın.. "ya ablamın yaptığı da olmasaydı" gibi.. sen de çok üzüldüğünü belirt kısa net olarak.. durumu açıklıyıver..

ama sonuçta evlatlarından bahsediyorsun dikkatli ol..

belki seni destekleyecekler kızları adına özür dileyecekler..

ablanın huyu suyu belli ama belki zamanla o da çark eder olay kapanır gider..

seni tanımayan birinin densizliği der geçersin.. çok da samimi olmazsın.. zaten farklı şehirde..

ama tüm bunlar sevgilinden eminsen çok seviyor ve güveniyorsan..

yarın öbürgün ablamla aramı bozdun demeyecek biri ise..

ona da kesin tavrını göster.. senin haklı olduğunu iyice anladığına emin ol..

ablaya da bir zeytin dalı uzat bakalım bazen öyle ters tipler birden ilgi sevgi görünce kul köle olurlar..

ama hepsi nişandan önce..

herşey tamir olana kadar erteleyin..

aileye huzursuzluk getiren gelin olma.. öyle demesinler.. arabulucu ol.. olgun davran..

tekrar söylüyorum çoooook istiyorsan sevgilinle evlenmeyi..

Bunu uygulamak istiyorum çünkü bi şekilde benimde art niyetle davranmadığımı bilmelerine ihtiyacım var. ama bugün erkek arkadaşımın bana en son attığı "Mesaj şu ki; annemle konuştum ve ayrıldığımızı, ne olursa olsun bu saatten sonra adımı bile ağızlarına almamalarını söyledim. Hep yanımdaydı ama kimse hayatıma saygı duymadı.hiç günahı suçu yoktu, herkesten fazla yanımdaydı artık herkes mutlu olsun dedim. biliyorum birşey ifade etmiyor artık, çok özür dilerim."
bu mesajın üstüne gitmem doğru olur mu? annesine böyle söylemişken, fırsatçılık gibi mi olur

Bence ilk konuşmanız da eşini kıskandı ablası tanımadığı bir bayanla görüştüğü için kapat dedi öfkeyle tanismsmissiniz da ciddi olduğunuzuda bilmiyor.Keske erkek arkadaşınıza o an değilde ertesi gün anlatsaydiniz şikayet gibi olmuş biraz fesatca durmus

Bu aileyle yola cikilmaz. Erkek arkadasin duzgun biri olsa ayrilmazdin, yeterince gonlunu yapamamis senin. Evlenince aileci olur. Kac kurtul

bence ayrılmamalısın sizin aranız gayet iyiymiş anladığım kadarıyla ablaları yüzünden neden sevdiğinden olasın ki ? ben senin yerinde olsam önce erkek arkadaşımla güzelce konuşurdum eğer bırakmak istemiyorsan onu tabi. böyle bi tanışma olmuş olabilir ama bunun böyle devam etmesini istemiyorum ablalarınla konuş beni anlat bizi anlat biraz yumuşat onları herkes geçmişi unutsun diyebilirsin. yani evet güzel bişey değil daha ilk anda böyle bi tepki verilmesi ama bu yüzden erkek arkadaşını bırakmak biraz yıpratır seni gibime geliyor. tabi karar senin.

Bence ilk konuşmanız da eşini kıskandı ablası tanımadığı bir bayanla görüştüğü için kapat dedi öfkeyle tanismsmissiniz da ciddi olduğunuzuda bilmiyor.Keske erkek arkadaşınıza o an değilde ertesi gün anlatsaydiniz şikayet gibi olmuş biraz fesatca durmus

fevri davrandım evet ama insanız sabredemiyoruz. Çok aksi bir insanda değilim ama o an çok moralim bozuldu paylaşmak istedim. Dediğiniz gibi durmuş olabilir. üzgünüm gerçekten.

Back
X