Sizce ne düşündü, ne hissetti, neydi onun tarafında gerçekleşen?

Çok iyi yapmışsın arkadaşım, çok kibarsın ayrıca, geri dönüşün güzel olmuş. Evet hatırlaman normal, sonuçta kaliteli zaman geçirmişsiniz ama bence aklına takılmasın. Eğer bu düşünmelerini gerçekten hakkeden biri olsaydı kapına çoktan gelmiş olurdu sonuçta adresin hala aynı

Sadece şunu merak ettim.
Engelledikten sonra o engeli kaldırmadan 3ay nasıl geçirdin?

Hayatımın sorusu olabilir bu ve cevabı
hiç zor olmadı.:) Onu engellemem bi engel oluşturmuyordu çünkü.
O an onun açıklaması ne olabilir düşündüm, kafamda ihtimaller belirdi, şöyle söyleyebilir yada şöyle söyleyebilir diye.. Sonra düşündüm hiçbiri beni tatmin etmez ve aksine daha da çok sinirlenir kafama takarım en iyisimi hiç bir cevap vermesine fırsat vermeyeyim..Engelleme mantığı buradan çıktı. Kendimi korumak için. Onu hırslandırmak yada ders vermek için değil.
Ayrıca evimin adresini, okulumun adresini biliyor. Aradı ve gördü ki aramalarını engellememişim.
Whatsapp engeli bir engel değildi aslında yani

B
Bunu duymak güzel:) teşekkür ederim yorumunuz için.
Çünkü ben yaşadığım her olayda her sıkıntıda önce kendime dönen ve sorgulayan biriyim ve 3 aydır kendimi sorguluyorum, her anı hatırlamaya çalışıyorum biryerde yanlış birşey yaptım mı diye. Biri benim canımı ciddi şekilde yakmasa çünkü bu kadar kırıcı soru sormaz, böyle vurdumduymaz konuşmaz ve açıkça karşılık aldığım halde sessiz kalmazdım.
Ama ben ona hiçbirşey yapmadım. Farketmeden de yaptıysam haberim bile yok

İste bu yüzden her zaman konuşup anlaşıp bitirmeyi doğru buluyorum. Sonradan iki kişide de soru işareti kalmayacak. Sonsuza dek kapanacak. Ama bu durumda iş işten geçmiş. Şimdi engeli kaldırıp merak ettiklerinizi sorarsanız yüksek ihtimal pişman olacağınız şeyler yaşanacak. En iyisi sorduğu o iğrenç soruyu düşünüp hiç bulaşmamanız bence

canım ne olduysa o TR tatilinde olmuş.
Belliki seni içindeki memleket hasretini bastırmak için kullanıyormuş. Büyük ihtimalle memlekete gelince ya eskisiyle görüşmüştür kafası karışmıştır yada birilerine senden bahsetmiştir kafasını karıştırmışlardır... vs
Her ne olmuş olursa olsun onun duyguları samimi değilmişki sende soğuyabilmiş, uzaklaşabilmiş.
Bi anda TR ye dönünce anadolu erkeği olası tutmuş. Bakire olmadığın için seninle gelecek kuramayacağını düşünmüş.
Çünkü ‘bakire ‘olmayınca önünee gelenle yatılabiliyo ya (!) o bakımdan sende boş kalınca boşluğunu doldurmuşsundur kendisinin diye düşünmüş. ( şair o mesajda kendime gram özgüvenim yok demiş aslında bence sakın üstüne alınma)
Hatta bana sorarsan o tatilde birileriyle olmuş. Kişi kendinden bilir işi nihayetinde.
yani olacağı yokmuş o işin.
senlik bişey yok.

Kendisi evli mi? Degilse bile kesinlike baska birileri ile beraber olmustur. Kisi kendinden bilir isi diyorlar.

Ve hiç pisman olma, yanlis tanimissin adami. Yada kendini farkli göstermis sana.

Kendisi evli mi? Degilse bile kesinlike baska birileri ile beraber olmustur. Kisi kendinden bilir isi diyorlar.

Ve hiç pisman olma, yanlis tanimissin adami. Yada kendini farkli göstermis sana.
evli değil, ama olmuştur tabi birileriyle..
Bana söylediği 'ben tek eşliyim, ve her zaman herkesle olamam kesinlikle seçiciyim, 1 yıldır burdayım ve sadece bi kişiyle görüştüm senden önce'.

Ha bu arada ben sormamıştım kendi söylemişti

Bence ikiniz de yalnizliktan birbirinize tutumussunuz.
Veya daha cok o.
Onun fikri türkiyeye gidip geldikten sonra degismis..

Bence o yasadiginiz anlar gercekti ama onun icin gecici hevesmis.

Güzel günler ve ani olarak kalsin aklinda ama hayatina devam et bence..

Bence yaptı da dusunce de kalsa kıza soramazdı diye dusunuyorum, ya da cok fesatım
Ve aslında bana bir çok kez sordu biliyor musunuz. Yani 'kaç kişi' diyerek değil, ama görüşmelerimizin bir kaçında, geç bir saatse ve biraz da alkollüysek 'başkası yok değil mi? Sen çıkıyosun arkadaşlarınla dışarı, yanına gelen oluyordur kesin, sen hayır diyorsun değil mi?' diye çok sordu. Ama sakin sakin, bir tartışma havası yok. Ve spesifik olarak bi olay yada bi konuşma üzerinden sormadığı için açıklamalı kendimi iyi ifade edip içinde şüpheler varsa bunu atabileceğim şekilde cevap veremiyordum tabi ' evet aynen öyle' diyordum. Çokta sakin sorduğu için ve belirli bişeyden bahsetmediği için bilmiyorum gerçekten güvensiz miydi bana karşı yoksa öylesine mi soruyordu.
Belki yapmıştır dediğiniz gibi, ama üzücü ki hiç öyle bi izlenim almadım ondan yada hiç yapar yada yapmış gibi hissetmedim. Ben nasıl güveneceğim ki insanlara o zaman?

Bu arada evet Türkiye'den sonra eski enerji bi daha tutmadı gibi oldu. Ama o Türkiye'ye bi arkadaşının düğünü için gitmişti aslen, o gece de annesi kalp krizi geçirmiş. Sonra ki gün konuştuğumuzda durumu anlattı, bir süre hastanede kaldılar. Sonra evde bakımı yapıldı. O da hiç bişey anlamadım bu gidişimden ama iyi ki ben ordayken oldu falan diyordu.
Hatta giderken menemen, mantı, çorba vs hayalleriyle gitti sonra anne rahatsızlanınca doyamadı hem oraya hemde etkilenmiş çok durumdan doğal olarak, bozuk geldi, onu anlıyorum. Ama konunun benle hiç alakası yok, mantıken kısa bir süre sonra düzelmesi gerekirdi. Başkada ne olmuş olabilir ki Tr de?

Yaa 5 dk mesafeli yaşanıyorsa bana göre insan her gün görüsür, en kötü beraber yatılır. Bence sana karşı güçlü bi şey hissetmiyor. Yalnız kalmıştı senden etkilendi sandı ama tr de yalnızlığı bitti. Bu kadar soğuk olmasını başka türlü açıklayamam.

İlk günler masal gibiydi dediğiniz için yazıyorum bu yazıyı, bence bu ilişkiden çıkarmanız gereken ilk günleri çok aşıkmış, dünya üzerindeki tek kadın sizmişsiniz gibi davranılan ilişkilerden uzak durun. Çok nadirdir yıllarca süren evliliklerde dahi ilk günkü o aşırı heyecanı, düşünceliliği, romantik jestleri sürdüren çiftler. Bizim ilk günlerimizden çok daha iyi mesela şu an. Bence sağlıklı ve normal ilişki üzerine koyarak ilerleyendir. Duyguların giderek zamanla oluştuğu, zamanla bağlanıldığı, karşılıklı sadakatin zamanla oluşturulduğu... Daha ilk günden o kadar parlayan ilişkiler benim çevremde gözlemlediğim kadarıyla çok erken sönüyor. O ilk günler kamyonla çiçek getiren şiirler yazan adamlar oluyor hep aldatanlar, ağır şekilde ayrılanlar ya da en azından sonraki yıllarda hiçbirini yapmayanlar. Çünkü tüketiyorlar bir şeyleri ilk günlerden, heveslerini tatmin ediyorlar. Tamen kişisel görüşüm ve gözlemim. İster dikkate alın ister almayın. Konunuzu okuyunca çıkarılacak ders olarak bunu görebildim sadece.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…