Sizce ne düşündü, ne hissetti, neydi onun tarafında gerçekleşen?

Benim gördüğüm başta çok güçlü bir çekimle ikinizde kendinizden geçmişsiniz sonra hayatın olağan akışına dönünce monoton hissetmişsiniz, ayrıca bu adamın bu şekilde çok kişiye yaptığını hissettim o sorusundan sonra, sanki evet cevabı beklemiş bende işte ondan böyle oldu diyecek gibi.
Bazılarıyla sinerji tutar bazılarıyla yalandan tutar, sizinde öyle olmuş

Bence o bir haltlar karıştırmış kafası karışmış aynı şeyi sendende beklemiş içi rahat edecekmiş ama olmamış geçmiş olsun...

Ben su kisma takildim. Yurtdisinda yasamak ne kadar istekle gelmis olursaniz olsun kendi konfor alaninizda uzakta oldugunuz icin kendinizi yalniz hissettirebiliyor. Bence bu arkadas da bu yalnizlikla kalmis bir sure ve sizle tanisinca anadilinde kendini ifade edebildigi birisinin olmasi ile kendini iyi hissetmis olabilir. Gerisi hakkinda cok bir yorumum yok cunku sonrasinda ne oldugunu pek anlayamadim acikcasi size oyle bir soru sormasi son derece garip ama bir sekilde sogumus belli ki. Bence uzerinde durmaya degmez gercekten sizi onemsese kendini anlatmanin bir yolunu bulurdu.

Kişi kendinden bilir işi o eğer yapmamış olsaydı sormazdı yaptığı için kendini temize çekip seni alt etmeye çalışmış.
5 dk yürüme mesafesindeki sevgiliye gidilmez mi yahu uçulur uçulur. :)

Ne önemi var ki bu soruların.Çok merak ediyoduysanız medenice konuşsaydınız.Mesaj atıp engellemek fazla çocukça geldi bana, bi kalemde silip atabilmek bunları düşünmemeyi gerektirir.

Evet doğru söylüyosunuz, ne demek istediğinizi anladım.
Biraz ama benim durum farklıydı, ekstra bir ilgi sevgi abartı davranışlar en başlarda da görmedim onunla olan ilişkimde, biraz o yüzden özel gelmişti bana hatta. İlgisini belirtme tarzını doğal, samimi ve ayarında buluyordum.. size konuda yazdığım, ilişkinin başında söylediklerinden daha fazla da birşey demedi bana akabinde ki süreçte, sadece yanyanayken çok mutluyduk, çok gülüyorduk, bazen birinin aklından geçeni diğeri söylediğinde heyceanlanıyorduk hayranlıkla bakıyorduk. Bence üstüne konacak çook şey vardı, eğer birbirimizden uzaklaşarak değil yakınlaşarak devam etmiş olsaydık.

Aynen söylediklerinize genel olarak katılıyorum ama, abartı hareketlerden baymadık mı zaten artık..

Ne önemi var ki bu soruların.Çok merak ediyoduysanız medenice konuşsaydınız.Mesaj atıp engellemek fazla çocukça geldi bana, bi kalemde silip atabilmek bunları düşünmemeyi gerektirir.
Bilmem, kafamı meşgul ediyor artık :)
O an merak etmiyordum, şuan ediyorum

Baymayıp kanan hemcinslerimiz var maalesef

Aynen çok mantıklı, aynı benim başlarda iyi olduğum, tamda ayrılık dönemine denk gelen süreçte yalnızlık buhranına girdiğim, konforu özlediğim gibi.

İliskiniz suresince sizi bol bol aldatmis
Cok da dusunecek birsey yok , onunuze bakin

Soru cok patavatsiZca bir soru evet.hele de kac kisiyle sorusu öyle aptalca bir soru ki..burdan sizi aldatip aldatmadigi konusunda yine de birsey söylenemez.ve bunun artık bir onemi yok.çünkü aradan cok zaman gecmis ve sizinle irtibata gecmemis.bu kadar yakin oturup bunlari yüzyüze konusamamaniz ve sizi kazanmak icin birsey yapmamis olmasi cok garip.yeterince deger vermediyse demek.bosverin gitsin o vakit.

Ertesi gun aksam arıyor bir de.engellemissiniz ama telefon açık.evler yakın.insan bi bunlari konusmak,kendini ifade etmek icin ugrasmaz mi ki bu cok zor degil..insanlar neden iyi seyleri bu kadar kolay yikabiliyorlar ne garip.

Adamın sorununu konunun içeriğini falan düşünemedim tek düşündüğüm bu nasıl irade:)) sizin gibi iradeli insanlara hayranim ve çok korkarım:)) değil 3 ay mak. 30 dk sonra engeli açar ne yazmış diye bakarım sonra yine engellerim sonra yine açarım:)) bisi yazmadiysa sana dedim yazar yine engellerimm

Ertesi gun aksam arıyor bir de.engellemissiniz ama telefon açık.evler yakın.insan bi bunlari konusmak,kendini ifade etmek icin ugrasmaz mi ki bu cok zor degil..insanlar neden iyi seyleri bu kadar kolay yikabiliyorlar ne garip.
Evet ya, inanın bende empati yapamıyorum.
5 aydır beraberdik, o kadarda kısa bir süre sayılmaz.. Ben olsam bitiresim varsa da, önce kendimi ifade eder sonra yine istemezdim..
Gerçi o kadar patavatsız ki işte, o yüzden engelledim zaten. Kırmasın daha çok beni diye.
Ulaşmaması belki benim için iyidir

Başlarda cok iyi olup aniden sönen erkekler narsist cikabiliyor, evlerden irak.

Buna lovebombing deniyor, bir çeşit flört şiddeti, çünkü kadinin aklini karistiriyor, yoruyor, yıpratıyor.

Kişi kendinden bilir işi yorumuna da katılıyorum. Guvenememis, belki de guzel olabilecek bir iliskiyi istememis, bitirmis. İsrarla aramamis demek ki istememis.

Mumkun oldugunca "cevabi benim icin onemli degil" kafasina donmeye calisin.

Ve sizi cok takdir ediyorum, engelden vazgecmeyen kadinlar çoğalsın! :)

Hakikaten ya, arkadaşlarımda sizin gibi söylüyor hep, korkuyorlar benden
Bi keresinde arkadaşlarla dışardaydık, o günde kötü bi yemek yemiştim, sigaramın tadı o ağzımdaki tatla birleşince iğrendim, dedim ben bıraktım şuandan itibaren sigarayı. Bana güldülerdi :) Hakikatende 1 yıl ağzıma sürmedim.
Arada alkolü bırakırım 21 gün mola veririm ne ortama girersem gireyim ağzıma sürmem.
Ama böyle yorumlar alınca da gaza geliyorum, guinness rekorlar kitabına girmiş gibi bi havalanıyorum sormayın

Yalnız bu araadaaaaa, engeli açınca engelliyken yazmış olduğu birşey bana geliyo mu?

Yani evet. Erkek arkadaşım şehir dışinda mesela, geçende kavga ettik beni her yerden engellemiş. Ben gidip eksi'den yazdım ona da, ulaştım . Isteyen her türlü ulaşıp gönlünü alır, düzeltir ilişkisini.

gelmez maalesef.bu konuda cok tecrübeliyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…