Sizce nasıl

Kızın eteği kek.görmüyor musunuz?!gayet de yediler
evet gördüm ama yine de şeker hamuru çok fazla
yemiş olabilirler ama eker hamuru modası geçti artık
hem sağlıksız hem de tadı hiç hoş değil
yiyen de nasıl yiyor bilmiyorum
ben artık ev yapımı krema kullann yerlerden pasta alıyorum

evet gördüm ama yine de şeker hamuru çok fazla
yemiş olabilirler ama eker hamuru modası geçti artık
hem sağlıksız hem de tadı hiç hoş değil
yiyen de nasıl yiyor bilmiyorum
ben artık ev yapımı krema kullann yerlerden pasta alıyorum
Ben de şeker hamurunu sevmiyorum ve de yemiyorum ama bebeği kremadan yapamayız ki…

Ben de şeker hamurunu sevmiyorum ve de yemiyorum ama bebeği kremadan yapamayız ki…
bebeğe hadi yine birşey demiyorum ama pastanın şeker hamurlusu bldiğiniz zehirlenme gibi birşey
annelerimizin yaptığı kremadan oluşan pastalar hem sağlıklı hem daha hafif.

İlk denemeniz olmasına rağmen Güzel olmuş. Zamanla yaptıkça çok daha iyilerini yapacağınıza inanıyorum ben. Çünkü YouTube kanalınızda gördüm yaptıklarını. O yüzden siz bir kaç denemede harikalar yaratırsınız.

İlk denemeniz olmasına rağmen Güzel olmuş. Zamanla yaptıkça çok daha iyilerini yapacağınıza inanıyorum ben. Çünkü YouTube kanalınızda gördüm yaptıklarını. O yüzden siz bir kaç denemede harikalar yaratırsınız.
İnşaAllah deneme yine yapacağım

Hem şeker hamuru hem de pasta kreması için sorun ortak; sıcak ortamda yapmışsınız. Mutfağın vs soğuk olması gerek. Hamuru şekillendirici aletleriniz var mu, yani yüze şekil vermek için basit plastik malzemeler var ismini bilmiyorum.

Bunun gibi pastalarda genelde üst kısmına hazır bebek oturtuyorlar çünkü profesyoneller hamurdan yapabiliyor profesyonel değilsin hamurla gerçekçi yapmak çok zor

X