Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evdeki şeker hamuruyla deneme yapacağımNilu gayette iyi olmuş. Daha ilk denemen bebek işini. Zamanla çok daha iyi olur. Kızı az güler yüzlü yap böyle sinirli duruyor
evet gördüm ama yine de şeker hamuru çok fazlaKızın eteği kek.görmüyor musunuz?!gayet de yediler
Ben de şeker hamurunu sevmiyorum ve de yemiyorum ama bebeği kremadan yapamayız ki…evet gördüm ama yine de şeker hamuru çok fazla
yemiş olabilirler ama eker hamuru modası geçti artık
hem sağlıksız hem de tadı hiç hoş değil
yiyen de nasıl yiyor bilmiyorum
ben artık ev yapımı krema kullann yerlerden pasta alıyorum
bebeğe hadi yine birşey demiyorum ama pastanın şeker hamurlusu bldiğiniz zehirlenme gibi birşeyBen de şeker hamurunu sevmiyorum ve de yemiyorum ama bebeği kremadan yapamayız ki…
Evet ilk kez hemen hemen her şey güzel olmuyor kiTebrik ediyorum en azından denemişsiniz, elinize sağlık .
Geliştirebilirsiniz.
Etekteki krema,şeker hamuru değilbebeğe hadi yine birşey demiyorum ama pastanın şeker hamurlusu bldiğiniz zehirlenme gibi birşey
annelerimizin yaptığı kremadan oluşan pastalar hem sağlıklı hem daha hafif.
İnşaAllah deneme yine yapacağımİlk denemeniz olmasına rağmen Güzel olmuş. Zamanla yaptıkça çok daha iyilerini yapacağınıza inanıyorum ben. Çünkü YouTube kanalınızda gördüm yaptıklarını. O yüzden siz bir kaç denemede harikalar yaratırsınız.
bence dediğim gibi pasta yapmayı deneyinEtekteki krema,şeker hamuru değil
Bulmuştum yine de sağol