Bunun gibi birsey. Ben de kararsiz kaldim iste.resimde atsaydın keşke nasıl birşey yollayacaksın görürdük
benım eşimde müdür ama ben çok uygun görmüyorum boyle şeyleri
Cicek gibi oluyor ya meyve sepetleri. Erkege cicek gondermek nedense pek alisilmis bir durum olmadigi icin meyveden cicek gonderiyim dedim ben de. Kasinti degildir esim ama bilemedim ki iste.Bu tamamen eşinle alakalı bir durum. Ne kadar resmi bir ortamı olursa olsun, eşin eğer rahat bir insansa hoşuna gider. Bazı erkekler iş yerlerinde böyle konularla gündeme gelmeyi sevmeyebilirler. Eşini tanıyan sensin doğru kararı sen verirsin. Ama meyve sepetinden ziyade çikolata veya tatlı gibi birşeyler daha iyi olur sanki.
Merhabalar arkadaslar. Yakin zamanda esimin dogumgunu var. Esim bir kamu kurumunda mufettis olarak calisiyor. Is yerine meyve sepeti gondersem nasil olur sizce. Calistigi kurum epey buyuk bir yer. Cocukca olur mu acaba. Meslegini o yuzden yazdim. Hos olur mu yada. Arkadaslariyla yerler hoşluk olur diye dusundum ama sizin fikirleriniz neler. Bir erkege boyle bir gelmesi hosuna gider mi acaba bilemedim. Fikir ve tecrubelerinizi bekliyorum.
Maalesef gorev geregi evimden uzaktayim. O yuzden boyle bir yola basvurmayi dusundum.Çikolata göndermek daha mantıklı
Hem ikramı da daha kolay olur
Yalnız anlamadığım bişey var
Aynı evde yaşıyor iseniz neden akşam evde kutlamıyosunuz?
Ben nişanlı ya da sevgiliyken olanı anlıyorum
İşyerine orkideyi ya da saksı çiçeğini de anlıyorum orada kalıyor çünkü canlı çiçek
Ama hediye göndermeyi kafamda oturtamıyorum merakımdan sordum sadece
Eşinize mutlu yıllar
Nice seneler bir yastığa başkoyun inşallah
Tesekkur ederim. Bunlara bakacagim simdi. Kapali kutuda daha az gosterisli oldugu icin daha uygun olur sanirim. Tesekkur ederim.Bak böyle birşey olabilir doğum günün kutlu olsun aşkın şeklinde daha ufakları da var tabi.
Maalesef gorev geregi evimden uzaktayim. O yuzden boyle bir yola basvurmayi dusundum.
https://www.hediyemen.com/ask-dolu-konserve-kutusu bu tarz bırsye gonderın bence
:) tesekkur ederimŞunu artik liseliler bile sevgilisine vermezO derece birşey. Konu sahibi, sade ama çok şık bir çikolata kutusu meyve sepetinden daha iyi olur gibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?