• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Salon ve Günlük Oda Dekorasyonu sizce nasıl kızlar???

Salon ve günlük odalarınızın dizaynı, dekorasyonu ve tavsiye yorumları

eeeyore

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
119
0
116
İstanbul
yeni evim için salon takımı bakarken bu takımı gördüm fiyatının bu tip takımlara göre uygun olması ve bilindik bir marka olmaması kafamı karıştırdı ama yinede sizde fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler:) $76427801.webp

yeni evim için salon takımı bakarken bu takımı gördüm fiyatının bu tip takımlara göre uygun olması ve bilindik bir marka olmaması kafamı karıştırdı ama yinede sizde fikirlerinizi yazarsanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler:)Eki Görüntüle 305365

Cok hos yaa alısılmısın dısında bi modelll
Markası ney ki bunun:26:

evet bende evani mobilyada görmüştüm mağada teşhr ürünüydü ve resimde durduğu gibi değil çok daha şık duruyor gördüğümde çok beğenmiştim aradan bi kaç gün geçti yakın bi arkadaşım bana ''evanide bi takım gördüm süper ' diye bu takımı anlatmıştı :)))

evet bende evani mobilyada görmüştüm mağada teşhr ürünüydü ve resimde durduğu gibi değil çok daha şık duruyor gördüğümde çok beğenmiştim aradan bi kaç gün geçti yakın bi arkadaşım bana ''evanide bi takım gördüm süper ' diye bu takımı anlatmıştı :)))

beğenmene sevindim arkadaşınında beğenmesi tesadüf olmuş:)en kısa zamanda bende gidip yakından bakıcam maskodamı gördün sen?

bide bu var bunun berjerleri daha güzel sanki?$102-trend-koltuk-takimi-b.webp

kızlar evani mobilyanın gültepe şubesine uğrayın 5 katlı sanırım inanılmaz güzel modeller var şuan evimizde onun mobilyalarını kullanıyos ve 2 tanıdığımda o markadan evini düzdü daha hiç bi sorunla karşılaşmadık ve fiyatlardada indirim yapıyolar tavsiye ederim...:16::16::16:
bu arada hiçbir mobilya mağazadaki görüntüsüle aynı değil muhakkak gidp yerinde görün:34::34::34:

Ben ilk takımı çok beğendim..Sadece renk uyumu olmadığı için göze hoş görünmüyor.Berjerleri farklı renk yapıp büyükleri aynı renk yaparsanız ve tonları yakın olursa çok şık olur bence.
Bir de çok bilindik olmamasına takılmayın bence.İnsan hep bi acaba diyor ama bilinmedik markalardan da inanılmaz sağlam şeyler çıkıyor.Ya da beklentiyle alakalı sanırım.
Ama bizim salon takımımız çok bilindik marka olan istikbal ancak memnun kalmadık.Yakından da görüp beğenirseniz iyi günlerde kullanın şimdiden. =)​

Takım çok şık, yalnız ilk takımın berjerleri sanki biraz spor görünümlü. ikinci eklediğin resimdekiler daha güzel. iyi bir renk seçimiyle harika bir oturma grubuna sahip olacağından eminim. şimdiden güle güle kullan canım.

Back
X